Verkocht - Deventer – van Twickelostraat 14, € 795.000,- v.o.n.

Verkocht

STADS WONEN AAN DE IJSSEL Op een geweldige plek aan de IJssel, op een steenworp van de Deventer binnenstad, verrijst Thuis aan de Welle. Een fraai nieuwbouwproject met 29 moderne, zeer royale en duurzame appartementen. Ooit resideerden hier de notabelen van de stad. Later werd het een kantoorlocatie, binnenkort wordt het weer een thuis. Thuis aan de Welle; waar u stads kunt wonen aan de IJssel.

Het bijzondere aan deze appartementen is dat ze woonklaar op een hoogwaardig niveau opgeleverd worden. Er hoeft eigenlijk niets meer te gebeuren. Bij de koopsom van deze moderne appartementen zijn de vloeren, keuken, sanitair, stucwerk en schilderwerk inbegrepen. Met behulp van de interactieve kaart op de projectwebsite kunt u alle appartementen bekijken. Ook vindt u er plattegronden, fraaie impressies, prijsindicaties en informatie over de afwerking van de appartementen.

Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar in dit project waaronder bouwnummer T4c:

Verrassend loft-appartement met sfeervolle indeling onder de kapconstructie (staal) van een sfeervolle, gemoderniseerde stadsvilla. Dit ruime appartement is levensloopbestendig en heeft een woonoppervlakte van 128 vierkante meter. Riante woon- en eetkamer met open keuken. Een groot ‘Parijs raam’ in het dakvlak zorgt voor veel daglicht en een schitterend uitzicht. Grote hoofdslaapkamer met inloopkast, tweede en derde slaap- of werkkamer, badkamer, separaat toilet en waskamer. Als extra optie is een groot dakterras realiseerbaar, met maximale privacy dankzij de hoge kapvorm. Centrale entree aan de Van Twickelostraat. Berging en privéparkeerplaats in het souterrain.

LET OP
Alle maatvoering is indicatief waaraan geen rechten kunnen worden ontleend. Datzelfde voorbehoud geldt ook voor draairichtingen ramen, aanzicht suitedeuren, dakisolatie, een enkele vaste kast en de exacte positie van dakramen. Het is een complex transformatieproject. Diverse constructieve ingrepen zijn pas duidelijk na sloopwerkzaamheden. Overige zaken en maatvoering worden in het werk pas definitief. Integratie van de technische installaties wordt nader uitgewerkt door de installateur.

Meer informatie over dit object

Deventer – van Twickelostraat 14, € 795.000,- v.o.n.

  • Hidden

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 795.000,- v.o.n.
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Huidig gebruik
Woonruimte
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
2022

Oppervlakte & inhoud

Woonoppervlakte
128 m2
Inhoud
448 m3

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Woonlaag
3
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Lift, Dakraam, Glasvezel kabel