Verkocht - Deventer – Twelloseweg ong, € 325.000,- k.k.

Verkocht

Aan de Twelloseweg (nr. 4), in de wijk De Worp te Deventer, bieden wij een bouwkavel te koop aan. Het voormalige kerkgebouw dat hier stond is inmiddels gesloopt. Op deze locatie zijn twee riante bouwkavels ontstaan waarvan er inmiddels één verkocht is. De rechter kavel is thans in verkoop. Deze nog beschikbare bouwkavel betreft een kavel van circa 920 m2 welke uitsluitend geschikt is voor de bouw van een vrijstaande woning met garage.

De kavel wordt kosten koper aangeboden. Dat betekent dat alle bijkomende kosten voor rekening van koper zullen komen. Hieronder valt o.a. de overdrachtsbelasting van 6% ( v.a. 01-01-21 wordt dit 7%).
Daarnaast zijn de kosten van het bouwrijp maken van de kavel voor rekening van koper.

De koper heeft vrije aannemer- en architect keuze. Geïnteresseerden kunnen de uitgebreide informatie over het bestemmingsplan raadplegen op de website van ruimtelijke plannen (Twelloseweg 4 en 5).
In het bestemmingsplan is onder andere opgenomen dat de goothoogte van de nieuw te bouwen woning maximaal 6 meter en de bouwhoogte maximaal 10 mag bedragen en dient te worden afgedekt met ten minste 2 hellende dakvlakken. (of plat dak als de bouwhoogte gelijk is aan de maximale goothoogte). De gezamenlijke oppervlakte van aanbouwen, uitbouwen, bijgebouwen en bouwwerken, geen gebouw zijnde, mag niet meer dan 100 m2 bedragen.

Geïnteresseerden kunnen tot 16 oktober een bieding uitbrengen op de kavel via kantoor Thoma Post makelaars in Deventer. Richtprijs voor de kavel is € 325.000,– k.k.

De Worp is een aantrekkelijke en rustige woonbuurt gelegen nabij de IJssel. Aan de Twelloseweg zijn voornamelijk statige herenhuizen en villa’s gesitueerd. De straat kent een groene uitstraling en een verscheidenheid aan functies is aanwezig zoals een bloemenwinkel, een basisschool en de monumentale Buitensociëteit is hier gevestigd. In de presentatie van deze kavel hebben wij enkele foto’s van deze prachtige omgeving opgenomen.

Meer informatie over dit object

Deventer – Twelloseweg ong, € 325.000,- k.k.

  • Hidden

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 325.000,- k.k.
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Huidig gebruik
bouwgrond
Bouwvorm
Niet van toepassing

Oppervlakte & inhoud

Perceel oppervlakte
920 m2
Inhoud
0 m3
Oppervlakte externe bergruimte
0 m2