Verkocht - Deventer – Noordenbergsingel 26, € 465.000,- v.o.n.

Verkocht

STADS WONEN AAN DE IJSSEL Op een geweldige plek aan de IJssel, op een steenworp van de Deventer binnenstad, verrijst Thuis aan de Welle. Een fraai nieuwbouwproject met 29 moderne, zeer royale en duurzame appartementen. Ooit resideerden hier de notabelen van de stad. Later werd het een kantoorlocatie, binnenkort wordt het weer een thuis. Thuis aan de Welle; waar u stads kunt wonen aan de IJssel.

Het bijzondere aan deze appartementen is dat ze woonklaar op een hoogwaardig niveau opgeleverd worden. Er hoeft eigenlijk niets meer te gebeuren. Bij de koopsom van deze moderne appartementen zijn de vloeren, keuken, sanitair, stucwerk en schilderwerk inbegrepen. Met behulp van de interactieve kaart op de projectwebsite kunt u alle appartementen bekijken. Ook vindt u er plattegronden, fraaie impressies, prijsindicaties en informatie over de afwerking van de appartementen.

Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar waaronder:

Noordenbergsingel 26: Verrassend tweekamerappartement van ruim 82 vierkante meter onder de kap (tweede etage) van een klassiek herenhuis aan de Noordenbergsingel. Uniek: dit appartement heeft een eigen dakterras met vaste trap. Ruime woon- en eetkamer met open keuken. Slaapkamer, badkamer, separaat toilet en wasruimte. Centrale entree met lift. Berging in het souterrain. Privéparkeerplaats op het buitenterrein.

LET OP
Alle maatvoering is indicatief waaraan geen rechten kunnen worden ontleend. Datzelfde voorbehoud geldt ook voor draairichtingen ramen, aanzicht suitedeuren, dakisolatie, een enkele vaste kast en de exacte positie van dakramen. Het is een complex transformatieproject. Diverse constructieve ingrepen zijn pas duidelijk na sloopwerkzaamheden. Overige zaken en maatvoering worden in het werk pas definitief. Integratie van de technische installaties wordt nader uitgewerkt door de installateur.

Meer informatie over dit object

Deventer – Noordenbergsingel 26, € 465.000,- v.o.n.

  • Hidden

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 465.000,- v.o.n.
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Huidig gebruik
Woonruimte
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
2022

Oppervlakte & inhoud

Woonoppervlakte
83 m2
Inhoud
290 m3

Indeling

Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Woonlaag
3
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Lift, Dakraam, Balansventilatie