Deventer – Noordenbergsingel 13, € 665.000,- v.o.n.

STADS WONEN AAN DE IJSSEL Op een geweldige plek aan de IJssel, op een steenworp van de Deventer binnenstad, verrijst Thuis aan de Welle. Een fraai nieuwbouwproject met 29 moderne, zeer royale en duurzame appartementen. Ooit resideerden hier de notabelen van de stad. Later werd het een kantoorlocatie, binnenkort wordt het weer een thuis. Thuis aan de Welle; waar u stads kunt wonen aan de IJssel. De ligging aan de IJssel, met veel groen in de directe omgeving spreekt aan. Wonen aan het water is zowel dynamisch als rustgevend. De appartementen bieden een prachtig uitzicht over de IJssel, optimaal mogelijk gemaakt door de doordachte architectuur. Het binnenterrein biedt ruimte voor parkeren, ontspannen en ontmoeten. Met de binnenstad, alle voorzieningen en volop levendigheid op loopafstand. Maar ook met de natuur nooit ver weg. Bij Thuis aan de Welle is elk appartement anders en is de keuze groot in oppervlaktes, ligging en prijzen. Wat de 29 appartementen met elkaar gemeen hebben, is dat ze modern, sfeervol en comfortabel zijn en bovendien fraai afgewerkt. Er zit al veel bij de prijs inbegrepen. Met behulp van de interactieve kaart op de projectwebsite kunt u alle appartementen bekijken. Ook vindt u er plattegronden, fraaie impressies, prijsindicaties en informatie over de afwerking van de appartementen. Bekijk ze allemaal en stelt u zich eens voor dat u hier straks echt kunt gaan wonen…

Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar waaronder N11c:
Modern loft-appartement onder de karakteristieke kapspanten op de tweede etage van een klassiek herenhuis aan de Noordenbergsingel. Met ruim 127 vierkante meter is sprake van comfortabele afmetingen. Ruime woonkamer met open keuken en inpandige loggia op het zuidoosten. Twee riante slaapkamers, badkamer, separaat toilet en wasmachineruimte. Berging in het souterrain, bereikbaar met trap en éénpersoons lift. Privéparkeerplaats op het buitenterrein.

LET OP
Alle maatvoering is indicatief waaraan geen rechten kunnen worden ontleend. Datzelfde voorbehoud geldt ook voor draairichtingen ramen, aanzicht suitedeuren, dakisolatie, een enkele vaste kast en de exacte positie van dakramen. Het is een complex transformatieproject. Diverse constructieve ingrepen zijn pas duidelijk na sloopwerkzaamheden. Overige zaken en maatvoering worden in het werk pas definitief. Integratie van de technische installaties wordt nader uitgewerkt door de installateur.

Meer informatie over dit object

Deventer – Noordenbergsingel 13, € 665.000,- v.o.n.

  • Hidden

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 665.000,- v.o.n.
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Huidig gebruik
Woonruimte
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
2022

Oppervlakte & inhoud

Woonoppervlakte
128 m2
Inhoud
448 m3

Indeling

Aantal kamers
1
Woonlaag
3
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Lift, Dakraam, Balansventilatie