Deventer – Noordenbergsingel 13, € 665.000,- v.o.n.

Op vrijdag 20 mei en dinsdag 24 mei a.s. is er mogelijkheid om dit appartement te bezichtigen tijdens het open huis van 16 tot 17 uur. Thuis aan de Welle wordt naar verwachting eind 2023 opgeleverd maar u kunt nu al wel een goed beeld krijgen van hoe het gaat worden qua ruimte, hoogte en uitzicht. U kunt zich aanmelden bij 1 van de verkopende makelaars voor een bezichtiging tijdens 1 van deze kijkmomenten.

STADS WONEN AAN DE IJSSEL Op een geweldige plek aan de IJssel, op een steenworp van de Deventer binnenstad, verrijst Thuis aan de Welle. Een fraai nieuwbouwproject met 29 moderne, zeer royale en duurzame appartementen. Ooit resideerden hier de notabelen van de stad. Later werd het een kantoorlocatie, binnenkort wordt het weer een thuis. Thuis aan de Welle; waar u stads kunt wonen aan de IJssel.

Het bijzondere aan deze appartementen is dat ze woonklaar op een hoogwaardig niveau opgeleverd worden. Er hoeft eigenlijk niets meer te gebeuren. Bij de koopsom van deze moderne appartementen zijn de vloeren, keuken, sanitair, stucwerk en schilderwerk inbegrepen. Met behulp van de interactieve kaart op de projectwebsite kunt u alle appartementen bekijken. Ook vindt u er plattegronden, fraaie impressies, prijsindicaties en informatie over de afwerking van de appartementen.

Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar waaronder N11c:
Modern loft-appartement onder de karakteristieke kapspanten op de tweede etage van een klassiek herenhuis aan de Noordenbergsingel. Met ruim 127 vierkante meter is sprake van comfortabele afmetingen. Ruime woonkamer met open keuken en inpandige loggia op het zuidoosten. Twee riante slaapkamers, badkamer, separaat toilet en wasmachineruimte. Berging in het souterrain, bereikbaar met trap en éénpersoons lift. Privéparkeerplaats op het buitenterrein.

LET OP
Alle maatvoering is indicatief waaraan geen rechten kunnen worden ontleend. Datzelfde voorbehoud geldt ook voor draairichtingen ramen, aanzicht suitedeuren, dakisolatie, een enkele vaste kast en de exacte positie van dakramen. Het is een complex transformatieproject. Diverse constructieve ingrepen zijn pas duidelijk na sloopwerkzaamheden. Overige zaken en maatvoering worden in het werk pas definitief. Integratie van de technische installaties wordt nader uitgewerkt door de installateur.

Meer informatie over dit object

Deventer – Noordenbergsingel 13, € 665.000,- v.o.n.

  • Hidden

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 665.000,- v.o.n.
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Huidig gebruik
Woonruimte
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
2022

Oppervlakte & inhoud

Woonoppervlakte
128 m2
Inhoud
448 m3

Indeling

Aantal kamers
1
Woonlaag
3
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Lift, Dakraam, Balansventilatie