Verkocht - Deventer – Geleenstraat 16, € 137.500,- k.k.

Verkocht

In het kloppend hart van de hernieuwde Rivierenwijk, met uitzicht op het buurtwinkelcentrum ligt dit vier kamer appartement (1963) met eigen (fietsen)berging in de onderbouw. Het appartement op de tweede woonlaag is volledig v.v. kunststof kozijnen met dubbel glas. Je hebt een levendig uitzicht over het winkelplein. De wanden en plafonds in dit lichte appartement zijn onlangs voorzien van nieuw stucwerk. Ook is de badkamer vernieuwd. Alleen nog even een nieuwe vloer erin en je kan er zo wonen!

Middels de afgesloten entree met intercom en trappenhuis naar onderliggende berging en naar:

Indeling appartement: entree in hal met toiletruimte en toegang tot twee slaapkamers aan de achterzijde waarvan één met deur naar balkon. Dichte keuken met nette inrichting en deur naar een gerenoveerd en vergroot balkon aan de voorzijde. Via de keuken is de badkamer bereikbaar die is v.v. een douche, wastafel en wasmachine aansluiting. De lichte woonkamer is aan de achterzijde gelegen en geeft toegang tot het eveneens vernieuwde en vergrote balkon. De derde slaapkamer ligt aan de voorzijde, met een rechtstreekse toegang tot de badkamer.

Speerpunten:
– voorschot blokverwarming circa € 80,- per maand
– warm water middels huur geiser (circa € 12,- per maand)
– VvE kosten circa € 119,88 per maand
– aanvaarding kan per direct

De volgende zaken zijn o.a. bij de VvE kosten inbegrepen: opstalverzekering, glasverzekering, schoonmaak/onderhoud algemene ruimtes en reservering groot onderhoud.

Meer informatie over dit object

Deventer – Geleenstraat 16, € 137.500,- k.k.

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 137.500,- k.k.
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Huidig gebruik
Woonruimte
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1963

Oppervlakte & inhoud

Woonoppervlakte
77 m2
Inhoud
253 m3

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Woonlaag
2
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
TV kabel