56f0dfeb0a4d0217d02caac9cb9e16c8.png
Twee onder een kapwoningVerkocht onder voorbehoud

Brummen – Hooimate 14 -ong

Koopsom: 500.000,- Vrij op naam

Beschrijving

Laatste kans! Deze nieuw te bouwen woning in plan Elzenbos II (bouwnummer 63) is recent beschikbaar gekomen.
Start bouw voorjaar 2023, verwachte oplevering najaar 2023.

Deze woning wordt inclusief uitbouw van 2,40 m én 8 zonnepanelen aangeboden!

De woning is all-electric, voldoet aan de nieuwste duurzaamheidseisen en wordt gebouwd conform de BENG-normen. BENG staat voor Bijna Energie Neutraal Gebouw. Deze woningen wekken bijna net zoveel energie op als ze verbruiken. En met de 8 zonnepanelen die extra worden geleverd is de woning nog duurzamer.

De Lariks-twee-onder-een-kapwoning is ruim opgezet. De begane grond heeft een U-vorm en beschikt over een grote woonkamer en keuken, met gezellige eethoek, een apart toilet en een ruime gemetselde berging. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en een grote badkamer (met tweede toilet) te vinden. De ruime zolder op de tweede verdieping is met een vaste trap te bereiken en biedt ruimte voor het realiseren van een extra kamer.

Aan de rand van Brummen ligt de prachtige groene woonwijk Elzenbos.
Met een woning in Elzenbos heb je niet alleen een woning die aan alle moderne eisen voldoet. Je woont daarnaast in een prachtige groene omgeving en bent in no-time op de Veluwe of aan de IJssel. De woningen bevinden zich vlakbij grote landgoederen en het centrum van Brummen.
Wonen in een nieuwbouwwoning biedt vele voordelen. Er zijn diverse optiemogelijkheden en in sommige gevallen is maatwerk mogelijk. Alle buurtgenoten zijn ook nieuwe bewoners en dat schept een band. Wij zijn trots dat we mogen bijdragen aan de ontwikkeling van deze bijzondere wijk!

De brochure en alle verkoopdocumentatie zijn te downloaden via de projectwebsite.

In deze fase worden in totaal 30 woningen verkocht en gebouwd. Deze zijn onderverdeeld in negen verschillende typen. Er worden hoekwoningen, tussenwoningen en twee-onder-een-kapwoningen gerealiseerd.
Drie type woningen worden gebouwd door MorgenWonen. Deze woningen zijn gedeeltelijk in hun eigen fabriek onder geconditioneerde omstandigheden geproduceerd en daarnaast extra duurzaam. De overige zes type woningen worden gebouwd door Elzenbos Brummen Ontwikkel B.V.

De woningen van Elzenbos Brummen zijn all-electric, voldoen aan de nieuwste duurzaamheidseisen en worden gebouwd conform de BENG-normen. BENG staat voor Bijna Energie Neutraal Gebouw. Deze woningen wekken bijna net zoveel energie op als ze verbruiken.

Ten noorden van het dorp Brummen ligt de wijk Elzenbos. De laatste jaren zijn hier al meerdere nieuwbouwwoningen gebouwd en de komende tijd wordt de wijk verder ontwikkeld.
Leefbaarheid, ruimtelijke kwaliteit en duurzaamheid staan centraal in de wijk Elzenbos. Als groen hart van de wijk is er een voedselbos gecreëerd en ook een zonnepark maakt hier deel van uit. Buiten de nieuwbouwwoningen heeft Elzenbos ook een basisschool.

De gemeente en buurtbewoners werken sinds 2017 samen aan een voedselbos van drie hectare. In het bos staan veel eetbare, ondersteunende en nuttige soorten. Wanneer de oogst rijp is, mag je hier wat van plukken. Het voedselbos is door vrijwilligers ontwikkeld en is voor iedereen toegankelijk. Je vindt er een ontmoetingsplaats, kruidenspiraal, natuurspeelplek, schapenweide en bloemrijk grasland. Iedere zaterdagochtend steken vele vrijwilligers de handen uit de mouwen om deze bijzondere plek te onderhouden.

In Elzenbos ligt ook een zonnepark, ontwikkeld door BrummenEnergie. Het is een terrein van ongeveer drie hectare groot en gelegen aan de Elzenbosweg en de N348. Het zonnepark heeft 6.240 zonnepanelen en is op 31 maart 2021 aangesloten op het net. Als inwoner van Brummen bestaat de mogelijkheid om stroom af te nemen ‘uit de eigen achtertuin’. Zo kun je 100% duurzame stroom opnemen, die lokaal is opgewekt. Op het zonnepark loopt een kudde schapen. Zij zorgen ervoor dat het gras laag blijft.

Centraal in Gelderland, tussen de Veluwe en de rivier de IJssel, vind je de gemeente Brummen. Brummen heeft acht dorpskernen, waarvan Brummen en Eerbeek de grootste zijn. Brummen is een klassiek dorp, met lommerrijke lanen, monumentale huizen, uitgestrekte landgoederen en een aangename, lokale sfeer. Een mooi en gastvrij dorp, met ruim 8.500 inwoners. Door de ligging kun je genieten van de veelzijdige natuur in de omgeving van Brummen. Dichtbij vind je de IJssel en Nationaal Park de Veluwezoom, met haar fraaie uitzichten.

Vanuit Brummen kom je gemakkelijk in de grote steden via de N348. Via deze weg, die langs Brummen loopt, bereik je snel de grotere A-wegen, zoals de A18, de A12 en de A50. Per openbaar vervoer is Brummen ook goed te bereiken. Er is een eigen treinstation op de route Zutphen – Arnhem en een uitgebreid busnetwerk.

Toon meer


Eigenschappen

Overdracht

 • Prijs Koopsom: 500.000,- Vrij op naam
 • Status Verkocht onder voorbehoud
 • Aanvaarding In overleg

Woonoppervlakte & perceel

 • Woonoppervlakte 157 m2
 • Perceel 256 m2

Bouw

 • Huidig gebruik Woonruimte
 • Type woning Twee onder een kapwoning
 • Energielabel A_PPP
 • Bouwjaar 2023

Indeling

 • Aantal kamers 4
 • Aantal slaapkamers 3
 • Aantal badkamers 1
 • Voorzieningen Balansventilatie, Dakraam, Glasvezel kabel, Zonnepanelen

Locatie

 • Provincie: Gelderland
 • Plaats: Brummen
 • Adres: Hooimate 14
 • Postcode: 6971 PB

Buurtinformatie

Leeftijd van de buurtbewoners

 • 13% 0 - 15 jaar
 • 10% 15 - 25 jaar
 • 18% 25 - 45 jaar
 • 31% 45 - 65 jaar
 • 28% 65+ jaar

Huishoudens

 • 33% Eenpersoons
 • 31% Met kinderen
 • 36% Zonder kinderen

Koop / huur

 • 37% Koop
 • 63% Huur

Mannelijke buurtbewoners

4.170

Vrouwelijke buurtbewoners

4.255

Inwoners Brummen

10.368

Inwoners Brummen

10.522

Auto’s

1.2 per huishouden

Gemiddelde vraagprijs

461.758,-


Ons proces in 6 stappen

Wij staan je graag bij gedurende het hele aankoopproces van je nieuwe huis en geven je de extra persoonlijke aandacht die jij verdient!

1

Icon Stap 1

Wil je dit huis graag fysiek bekijken? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging.

2

Icon Stap 2

Tijdens de bezichtiging kun je al jouw vragen over het huis stellen aan de makelaar, zodat je daarna een weloverwogen keuze kunt maken.

3

Icon Stap 3

Zie jij jezelf hier al wonen? Breng dan een bod uit op het huis.

4

Icon Stap 4

Word je bod geaccepteerd, dan ga je - nadat de bedenktijd verstreken is - de hypotheek regelen.

5

Icon Stap 5

Zodra de hypotheek akkoord is word je op de hoogte gebracht van het goede nieuws en ben je klaar om naar de notaris te gaan.

6

Icon Stap 6

Bij de notaris onderteken je alle belangrijke documenten en daarna vindt de sleuteloverdracht plaats. Het verhuizen kan beginnen!


Bereken je hypotheek


56f0dfeb0a4d0217d02caac9cb9e16c8.png Thomapost Brochure

Download deze brochure

U kunt onze brochure van dit object ook download en zo alles eens rustig op uw gemak doorlezen en bekijken. Vul hieronder uw e-mailadres in en klik op de button zodat het downloaden kan starten.

Bekijk brochure


Ons aanbod in de buurt


Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woonwensen

Thoma Post Woonwensen

Blijf op de hoogte van ons aanbod en nieuwbouwprojecten.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2022? Bekijk onze tips.

Lees meer.