Apeldoorn – Texandrilaan 26, € 719.000,- k.k.

Tja, wat is het nu toch …..?

Een praktijkwoning? Woning met praktijk aan huis? Woning met kantoor aan huis? Een heel groot huis voor een groot gezin? Een woning waar bijvoorbeeld in het kader van (mogelijk toekomstige) zorg ook ouders bij-in kunnen wonen? U mag zeggen welk gebruik u aan dit multifunctionele pand wilt geven. Zelfs een gastenverblijf behoort tot de mogelijkheden.

In ieder geval heel veel m³ inhoud en heel veel m² vloeroppervlakte met daarom heel veel gebruiksmogelijkheden.

Gebouwd in 1979 als vrijstaande villa met een aangebouwde huisartsenpraktijk, die vervolgens in 2000 nog weer werd uitgebreid met een 3e spreek- en behandelkamer. Totale inhoud circa 1.540 m³ op een perceel van totaal 835 m². De woonoppervlakte van alleen de villa bedraagt al zo’n 250 m², waarbij nog niet is meegerekend ruim 70 m² garage en berging. De praktijkruimte heeft een gebruiksoppervlakte van 134 m².

De inhoud en indeling laten zich samen met de foto’s niet eenvoudig omschrijven, hetgeen betekent dat u toch zelf een kijkje moet komen nemen om een indruk te krijgen van de gebruiksmogelijkheden.

Indeling villa:
Entree met hal, toilet en vide en trap naar …

Woonverdieping:
Z-vormige living van 60 m² bestaande uit zitgedeelte met ligging op de zon en met open haard en schuifpui naar bordes met toegang tot de tuin, half-open keuken met U-vormige keukeninrichting met inbouwapparatuur en doorloop naar bijkeuken met aansluiting w.a. en trap naar souterrain en praktijkruimte. Aparte werk-/studeer- of slaapkamer van bijna 20 m².

Slaapverdieping:
Overloop, 3 slaapkamers van resp. 28, 14 en 14 m², alle met toegang tot balkon, badkamer met ligbad, aparte douche, toilet en 2 wastafels. Vlizotrap naar …

Vliering:
Geheel bevloerde bergzolder met stahoogte in het midden

Souterrain:
Hal met CV-ruimte, dubbele garage met berging (totaal ca. 52 m²), tussenhal met toegang tot 2 logeer- of hobbykamers met douche met toilet. Met name de laatste 2 kamers zijn samen geschikt als bijv. gastenverblijf.

Praktijk- of kantoorruimte met eigen ingang en voldoende openbare parkeergelegenheid voor de deur heeft een gebruiksoppervlakte van 134 m² en omvat een entree met hal met toilet en totaal 7 vertrekken bestaande uit voormalige wachtruimte en kamer voor receptioniste en 3 voormalige spreekkamers met onderzoekkamers.

Info:
Bij de bouw is het geheel voorzien van de muur- en dakisolatie naar de toen geldende normen, alle ramen zijn voorzien van dubbel glas, heteluchtverwarming, CV-ketels en warmwatervoorziening dateren uit 2017. 32 zonnepanelen zijn in 2016 aangebracht op het huis. Het dak van de praktijkruimte is in 2017 vernieuwd.

Het geheel ligt in Apeldoorn-West enerzijds aan/nabij de Texandrilaan, anderzijds aan de ringweg Laan van Spitsbergen op korte afstand van de Asselsestraat, het Orderbos, het nieuwe, herontwikkelde winkelcentrum Ordenplein met o.m. een gezondheidscentrum en diverse scholen.

Aanvaarding in overleg

Meer informatie over dit object

Apeldoorn – Texandrilaan 26, € 719.000,- k.k.

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 719.000,- k.k.
Object aanmelding
In verkoop genomen
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Huidig gebruik
Woonruimte
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwjaar
1979

Oppervlakte & inhoud

Gebruiksoppervlakte woonfunctie
263 m2
Gebruiksoppervlakte overige functies
224 m2
Perceel oppervlakte
835 m2
Inhoud
1.541 m3
Totale oppervlakte
835 m2
Oppervlakte
36 m2

Indeling

Aantal verdiepingen
5
Aantal kamers
12
Aantal slaapkamers
6
Voorzieningen
dakraam, rookkanaal, zonnecollectoren