Apeldoorn – Schelfhouthof 2, € 349.500,- k.k.

Helft van dubbel woonhuis met extra grote uitbouw met daarnaast nog een vrijstaand houten tuinhuis met aangebouwde veranda en geïntegreerd met een carport, alsmede nog een 2e carport, gelegen op rustige plek aan plantsoen in de wijk Orden.
Deze meer dan goed onderhouden woning met een woonoppervlakte van circa 167 m² is gebouwd in 1998 en is gebouwd op een perceel van 322 m². De bruto inhoud bedraagt circa 530 m³ exclusief het houten tuinhuis.

Indeling:
Entree met hal met meterkast, toilet en verdiepingstrap. Tuingerichte living (49 m²) met een speelse indeling met (hang-) open haard, bergkast en schuifpui naar terras/tuin. Semi-open woonkeuken(straatgericht) van 15 m² met eenvoudige keukeninrichting. Inpandige berging resp. bijkeuken (12 m²) met tegelvloer en uitstortgootsteen. De gehele parterre is m.u.v. de berging/bijkeuken voorzien van laminaatvloeren.

1e Verdieping:
Overloop met bergkast, twee slaapkamers van resp. 19 en 20 m² en een badkamer met douche, toilet en wastafel. De grootste slaapkamer is een samenvoeging van 2 kamers van 11 en 9 m², alleen de plaatsing van een scheidingswand is voldoende om weer 3 slaapkamers te realiseren. Vaste trap naar …

2e Verdieping:
Voorzolder met CV en aansluiting wasapparatuur, slaap-/werkkamer van 9 m² met dakkapel.

Info:
De woning is bij de bouw voorzien van een volledig isolatiepakket (dak, muren, vloer en glas), een ankerloze bouwmuur en hardhouten kozijnen. Het onderhoud aan zowel de binnen- als aan de buitenzijde is zeer goed. Aan de overkant van het plantsoen staat een complex met 8 carports, waarvan de meest linker carport bij de woning hoort. Energielabel B. Mooi aangelegde tuin met borders en terrassen.

Aanvaarding: in overleg

Meer informatie over dit object

Apeldoorn – Schelfhouthof 2, € 349.500,- k.k.

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 349.500,- k.k.
Object aanmelding
In verkoop genomen
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Huidig gebruik
Woonruimte
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwjaar
1998

Oppervlakte & inhoud

Gebruiksoppervlakte woonfunctie
155 m2
Gebruiksoppervlakte overige functies
12 m2
Perceel oppervlakte
322 m2
Inhoud
530 m3
Totale oppervlakte
322 m2

Indeling

Aantal verdiepingen
3
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Voorzieningen
mechanische ventilatie, dakraam, tv kabel, schuifpui