Apeldoorn – Nijbroekseweg 24, € 685.000,- k.k.

Over ruimte gesproken … Smaakvol gemoderniseerde WOONBOERDERIJ met een inhoud van maar liefst 1.236 m³ en een woonoppervlakte van 340 m² met een onder architectuur aangelegde tuin met diverse terrassen, sierbestratingen en een 2-tal monumentale bomen op een perceel van 1.640 m².
Ligging in de wijk Zuidbroek nabij het Park Zuidbroek met diverse voorzieningen onder handbereik als openbaar vervoer, scholen en supermarkt. Voor de overige winkelvoorzieningen bent u aangewezen op de aangrenzende wijk Zevenhuizen, waar op fietsafstand een nieuw winkelcentrum in aanbouw is. Via de Oost-Veluweweg is er een meer dan uitstekende en snelle verbinding met de A50 en andere rijkswegen.
Als u de foto’s en de plattegrond bekijkt dan roept dat misschien toch nog vragen op? Hoe zit het met de vide of hoe zit het met de slaapkamers. Bel voor wat uitleg of maak gewoon een afspraak!
Indeling:
Entree met hal met garderobekast en trap naar verdieping, een woonkeuken van maar liefst 46 m² – dat is pas een echte woonkeuken – met uitgebreide keukenvoorzieningen en werkeiland. Zeer ruime en toch bijzonder sfeervolle living van 66 m² met haardpartij, openslaande deuren naar terras en een forse vide met een indrukwekkend uitzicht op de kapconstructie waarbij spanten en sporen in het zicht zijn gebleven.
Verder zijn er op de begane grond maar liefst 2 riante studeer- of werkkamers van resp. 23 en 14 m² en een achter- resp. zij-entree met hal, toilet en bijkeuken annex waskeuken. Vanuit de grootste werkkamer is er een doorloop naar de aangebouwde schuur van 8.50 x 3.00 meter
1e Verdieping:
Indrukwekkende overloop met vide in open verbinding met hobby-, lees- of TV-hoek van ca. 12 m², grote ouderslaapkamer van 24 m² met inloop- (garderobe-)kast, 2 mooie slaapkamers, beiden van ongeveer 12 m² met ook beiden een vaste trap naar een evenzo grote slaapverdieping. Twee moderne badkamers van 10 m² met douche en toilet respectievelijk 7 m² met ligbad, douche en toilet. Vaste trap naar zolderverdieping: Logeerkamer en een zolderberging.
Info:
De woonboerderij is oorspronkelijk gebouwd omstreeks 1910/1920 en is nadien een aantal keren verbouwd, voor het laatst in 2002. Voorzien van centrale verwarming, dak-, muur- en glasisolatie. Een mooi huis voor iemand die ruimte ambieert, misschien in combinatie met werken aan huis in de vorm van kantoor of praktijk aan huis. De woning beschikt over een energie B label. Twee parkeerplaatsen op eigen grond, eventueel uit te breiden.

Aanvaarding in overleg.

Meer informatie over dit object

Apeldoorn – Nijbroekseweg 24, € 685.000,- k.k.

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 685.000,- k.k.
Object aanmelding
In verkoop genomen
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Huidig gebruik
Woonruimte
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwjaar periode
1906-1930

Oppervlakte & inhoud

Gebruiksoppervlakte woonfunctie
340 m2
Gebruiksoppervlakte overige functies
25 m2
Perceel oppervlakte
1.640 m2
Inhoud
1.236 m3
Totale oppervlakte
1.640 m2

Indeling

Aantal verdiepingen
3
Aantal kamers
8
Aantal slaapkamers
5
Voorzieningen
dakraam, tv kabel, alarminstallatie, rookkanaal