Apeldoorn – Arnhemseweg 81, € 575.000,- k.k.

Fraai aan het “lommerrijke oude” stuk van de Arnhemseweg gelegen royale vrijstaande villa uit de jaren dertig met aangebouwde (specialisten)praktijkruimte. De villa is degelijk gebouwd en heeft een enorme tuin welke thans geheel doorloopt tot aan de Wulpenlaan. Momenteel bedraagt het gehele perceel nog 1.193 m² maar dat is inclusief het pakhuis met garageboxen aan de Wulpenlaan 36. Dit pakhuis met garageboxen wordt aangeboden met een minimale koopsom van € 95.000 k.k. en moet nog worden gesplitst van het gehele perceel. De villa zal hierdoor een perceelgrootte krijgen van ongeveer 800 m².

De villa is geschikt voor meerdere doeleinden. Hij is uitermate geschikt voor werken aan huis, inwoning van bijvoorbeeld ouders of grote gezinnen. Maar ook wanneer je riant wilt wonen en van ruimte houdt is dit een perfecte woning. Er dient alleen nog wel het nodige in te worden geïnvesteerd om hem aan de eisen van de huidige tijd te kunnen laten voldoen.

INDELING

Begane grond: prachtige authentieke hal met bordestrap, tegelvloer en jugendstil tegelwanden, provisiekelder, aan de voorzijde een woonkamer (voorheen kamer en suite) met erker, originele glas in lood ramen, schouw met originele jaren 30 tegels en kasten, Dichte keuken met eenvoudige keukenopstelling, ruime bijkeuken met achteringang, aansluiting voor de wasmachine, CV opstelling (Remeha HR Calenta vermoedelijk uit 2010) en toegang tot de praktijkruimte. De praktijkruimte is aan de zijkant apart bereikbaar: halletje, toilet, wachtkamer, ruime spreekkamer, behandelkamer met klein laboratorium, diverse kleedkamers en fotokamer. (totale oppervlakte praktijk ca. 75 m²).

1e verdieping: Overloop, 3 ruime slaapkamers met vaste kasten en wastafels, 1 heeft toegang tot het dakterras, eenvoudige badkamer voorzien van douche, 2e toilet, wastafel en deur naar dakterras.

2e verdieping: via vlizotrap te bereiken bevloerde zolderverdieping met mogelijkheid voor een extra kamer.

Info: de villa is voorzien van diverse stijlelementen uit de jaren 30 en is netjes onderhouden maar dient geheel te worden gerenoveerde en gemoderniseerd. Isolatie middels spouwisolatie en voorzetramen. Het pand is door de eigenaar onlangs bouwtechnisch gekeurd. Dit rapport is alleen voor geïnteresseerde kandidaten in te zien op het kantoor van Thoma Post makelaars in Apeldoorn.

Het achtergelegen pakhuis met garageboxen wordt, zoals eerder in de tekst vermeld separaat te koop aangeboden. Maar de eigenaar wil de koper van de villa de eerste keuze geven of deze het pakhuis al dan niet erbij koopt. Koop de nieuwe eigenaar van de villa er niet bij dan dient het perceel nog te worden gesplitst.
Vanaf de Wulpenlaan 36 zal er een erfdienstbaarheid worden gevestigd op de bestaande oprit naast het pakhuis. Op deze manier kan het perceel vanaf de achterzijde met de auto worden bereikt en is parkeren op eigen terrein geen probleem. Het pakhuis is een beeld bepalend pand. Deze bestaat op de begane grond uit 2 ruimtes. Vanaf aan de voorzijde is een grote opslagruimte evenals aan de achterzijde. Het pand is zowel vanaf de voorzijde als achterzijde te betreden. De ruimte aan de achterzijde is voorzien van een stalen trap naar de verdieping. De oppervlakte van de bedrijfsruimte is zowel op de begane grond als op de verdieping: 148 m².

Meer informatie over dit object

Apeldoorn – Arnhemseweg 81, € 575.000,- k.k.

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 575.000,- k.k.
Object aanmelding
In verkoop genomen
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Huidig gebruik
Woonruimte
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwjaar
1935
Bouwjaar omschrijving
In 1958 is de praktijkruimte aangebouwd.

Oppervlakte & inhoud

Gebruiksoppervlakte woonfunctie
192 m2
Gebruiksoppervlakte overige functies
28 m2
Perceel oppervlakte
800 m2
Inhoud
648 m3
Totale oppervlakte
600 m2

Indeling

Aantal verdiepingen
4
Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
3
Voorzieningen
rolluiken, tv kabel, alarminstallatie, rookkanaal