Aba51eb4cf91a0ed251bb029cac167b9.jpeg

Amsterdam – Pieter Oosterhuisstraat 58

Vraagprijs: 485.000,- Kosten koper

Beschrijving

*English translation below*

SCHITTEREND EN CENTRAAL WONEN BIJ DE HAVEN VAN IJBURG IN EEN COMPLETE GEZINSWONING MET EIGEN PARKEERPLAATS!

DUBBEL BENEDENHUIS MET EIGEN ENTREE OP STRAAT NIVEAU
Prachtig dubbel benedenhuis met 3 slaapkamers en een ruim en zonnig terras op het zuidwesten.

KENMERKEN
Eigen parkeerplaats, bij de vraagprijs inbegrepen
Zonnig en ruim terras aan afgesloten binnenterrein
Hoge plafonds, veel lichtinval
Eigen entree op straatniveau
Centraal op IJburg met alle voorzieningen in de directe omgeving
Loopafstand haven met terrassen en bootvereniging
Kindvriendelijke omgeving

ALGEMEEN:
Bij binnenkomst door de eigen voordeur op straatniveau valt meteen het 3.20 meter hoge plafond op. De woning heeft aan de voor- en achterzijde hoge en brede raampartijen, dit in combinatie met de hoge plafonds geven een ruimtelijk en licht gevoel. Het terras is vanuit de woonkamer te bereiken met openslaande deuren. Het terras ligt op het zuidwesten en heeft in de zomer vanaf begin middag tot in de avond volop de zon. Het binnenterrein is alleen toegankelijk voor de bewoners.

INDELING:
Entree, hal met toilet ruimte, plaats voor garderobe en de meterkast.

WOONKAMER
De woonkamer is aan de achterzijde, heeft hoge ramen over de volle breedte en 2 open slaande deuren naar de tuin/terras. In de woonkamer is een praktische trapkast voor extra berging.

KEUKEN
Aan de voorzijde van de woning is de keuken De keuken is modern, heeft voldoende kastruimte, waaronder een apothekerskast en diverse inbouwapparatuur. In de keuken is ook plaats voor een eettafel.

SLAAPKAMERS
Er zijn op de eerste etage 3 slaapkamers. Een ruime master-bedroom aan de voorzijde en 2 (kinder)kamers aan de achterzijde.

BADKAMER
De badkamer heeft een ruime inloopdouche met glazen wand en een wastafelmeubel.

WASMACHINE RUIMTE
Op de overloop is kastruimte met plaats voor de wasmachine en wasdroger. Hier tegenover is nog een smallere kast met de mechanisme ventilatie en extra bergruimte.

PARKEERPLAATS EN BERGING
De parkeerplaats ligt in de onderliggende parkeergarage, via een op afstand bestuurbare deur te bereiken. De woningen liggen hierboven en zijn vanuit de garage met de trap of met de lift te bereiken. Er is een eigen berging in de onderbouw en op straatniveau is een gemeenschappelijke fietsenberging.

VvE
Het appartement maakt onderdeel uit van een actieve VvE, waar het beheer wordt gedaan door een professionele beheerder: Munnik VvE beheer. Er wordt jaarlijks vergaderd, er bestaat een meerjaren onderhoudsplan en de VvE heeft een goede financiële positie. De servicekosten bedragen 110 per maand, inclusief de kosten voor de parkeerplaats.

Bijzonderheden:
Bouwjaar 2009
Woonoppervlakte circa 95 m2
Terras (zuid west) circa 34 m2
Een actieve en uitstekend functionerende VvE
Parkeerplaats in de onderliggende parkeergarage
Gemeenschappelijke, afgesloten fietsenstalling
Ruime eigen berging in de onderbouw
Gelegen op erfpachtgrond van de gemeente Amsterdam met afgekocht erfpachtcanon tot 2057.
Overstap naar eeuwigdurend is aangevraagd.

Omgeving/IJburg:
De woning ligt heel centraal op het Haveneiland-West; een van de eilanden die samen wijk IJburg vormen. IJburg is duidelijk in opkomst en nog volop in ontwikkeling. De woningbouwplannen voor het nieuwe Centrumeiland en het Strandeiland worden duidelijker. De groei van deze nu al populaire woonwijk zal nog meer toenemen. En het voorzieningen niveau wordt steeds beter en hoger. Een prima investering dus in een mooie woonwijk met uitstekende verbindingen naar centrum Amsterdam.

In de directe omgeving, op loopafstanden, zijn diverse horeca, winkels, supermarkten etc te vinden.

IJburg: modern, open, dicht bij de stad, snel op de ring A10 (afslag S114), de A1 (afslag Muiden),goed geregeld openbaar vervoer (binnen 15 tot 20 min. in het centrum met tram 26 of op station Bijlmer met bus 66), kindercrèches, basisscholen en naschoolse opvangcentra, middelbare school, sportclubs en watersportverenigingen, parken, een volledig uitgerust winkelcentrum, leuke kledingzaakjes, gezellige restaurants, de haven en het strand. Werkelijk alles is op IJburg “om de hoek”.

Het appartement ligt om de hoek van de sfeervolle haven met vele boten. Hier zijn in de zomer leuke terrasjes van de diverse restaurants en cafés aan het water, zoals DOK 48 en NAP. Aan de Pampuslaan, om de hoek, is onder andere een uitstekende schoonheidssalon, mooie kledingwinkel met koffie/lunch corner als ontmoetingsplek, een avondwinkel, pizzeria, ijssalon etc. De dagelijkse boodschappen zijn te vinden bij de Supermarkt Deen of de buurtsupermarkt aan de overkant, de slager, de visboer of de bakker die ook op zondagochtend geopend is! Het Diemerpark en het Theo van Goghpark zijn eveneens op loopafstand.

Bereikbaarheid en parkeren:
De ligging en de bereikbaarheid zijn uitermate goed. De A1 is snel te bereiken via de bovenzijde van IJburg en via de andere kant snel naar de A10. Trams en bussen bevinden zich op loopafstand met een directe verbinding, onder andere naar Amsterdam CS en Amsterdam Zuid-Oost. Met circa 15 minuten is het Centraal Station of de Arena Boulevard te bereiken.

Deze woning heeft een eigen website via: pieteroosterhuisstraat58.nl
Hier vindt u alles nog eens fraai in beeld gebracht met onder andere de kadastrale gegevens, de lijst van zaken, het meetrapport, full screen foto’s evenals informatie over de buurt, een “streetview” en de zonnegrens.

De aanmelding is met zorg samengesteld; de informatie die wordt verstrekt is echter indicatief en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.
——————GORGEOUS AND CENTRAL LIVING AT THE PORT OF IJBURG IN A COMPLETE FAMILY HOUSE WITH OWN PARKING!

DOUBLE GROUND HOUSE WITH PRIVATE ENTRANCE ON STREET LEVEL
Beautiful double ground floor house with 3 bedrooms and a spacious and sunny terrace on the southwest.

CHARACTERISTICS
Private parking space, included in the asking price
Sunny and spacious terrace on a closed courtyard
High ceilings, lots of light
Own entrance at street level
Central to IJburg with all amenities in the immediate vicinity
Walking distance to the harbor with terraces and boat association
Child-friendly environment

GENERAL:
Upon entering through your own front door at street level, you immediately notice the 3.20 meter high ceiling. The house has high and wide windows at the front and rear, this in combination with the high ceilings gives a spacious and light feeling. The terrace can be reached from the living room through French doors. The terrace faces southwest and has plenty of sun in the summer from early afternoon until the evening. The courtyard is only accessible to residents.

LAYOUT:
Entrance hall with toilet, space for wardrobe and meter cupboard.

LIVING ROOM
The living room is at the rear, has high windows over the full width and 2 doors opening to the garden / terrace. The living room has a practical stair cupboard for extra storage.

KITCHEN
The kitchen is at the front of the house. The kitchen is modern, has sufficient cupboard space, including a pharmacy cupboard and various built-in appliances. There is also room for a dining table in the kitchen.

BEDROOMS
There are 3 bedrooms on the first floor. A spacious master bedroom at the front and 2 (children’s) rooms at the rear.

BATHROOM
The bathroom has a spacious walk-in shower with glass wall and a washbasin.

WASHING MACHINE AREA
On the landing there is cupboard space with space for the washing machine and dryer. Opposite this is a narrower cabinet with the ventilation mechanism and extra storage space.

PARKING AND STORAGE
The parking lot is located in the underlying parking garage, accessible via a remote-controlled door. The houses are above and can be reached from the garage by stairs or by lift. There is a private storage room in the basement and a communal bicycle shed at street level.

VvE
The apartment is part of an active VvE, where management is done by a professional manager: Munnik VvE management. There are annual meetings, there is a multi-year maintenance plan and the VvE has a good financial position. The service costs are 110 per month, including the costs for the parking space.

Particularities:
Year of construction 2009
Living area approximately 95 m2
Terrace (south west) approximately 34 m2
An active and well-functioning VvE
Parking space in the underlying parking garage
Common, closed bicycle shed
Spacious private storage room in the basement
Located on leasehold land of the municipality of Amsterdam with purchased leasehold until 2057.
Switch to perpetual has been requested.

Surroundings / IJburg:
The house is centrally located on the Haveneiland-West; one of the islands that together form the IJburg district. IJburg is clearly on the rise and still developing. The housing plans for the new Center Island and the Strandeiland are becoming clearer. The growth of this already popular residential area will increase even more. And the level of facilities keeps getting better and higher. An excellent investment in a beautiful residential area with excellent connections to the center of Amsterdam.

In the immediate vicinity, within walking distance, you will find various restaurants, shops, supermarkets, etc.

IJburg: modern, open, close to the city, fast on the ring A10 (exit S114), the A1 (exit Muiden), well-organized public transport (within 15 to 20 minutes in the center with tram 26 or at Bijlmer station with bus 66), crèches, primary schools and after-school care centers, secondary school, sports clubs and water sports clubs, parks, a fully equipped shopping center, nice clothing stores, cozy restaurants, the harbor and the beach. Everything is “around the corner” in IJburg.

The apartment is around the corner from the attractive harbor with many boats. In the summer there are nice terraces of the various restaurants and cafes on the water, such as DOK 48 and NAP. On the Pampuslaan, around the corner, there is an excellent beauty salon, beautiful clothing store with a coffee / lunch corner as a meeting place, an evening shop, pizzeria, ice cream parlor, etc. The daily groceries can be found at the Supermarkt Deen or the neighborhood supermarket across the street. the butcher, the fishmonger or the baker who is also open on Sunday morning! The Diemerpark and Theo van Goghpark are also within walking distance.

Accessibility and parking:
The location and accessibility are extremely good. The A1 can be reached quickly from the top of IJburg and from the other side quickly to the A10. Trams and buses are within walking distance with a direct connection, including to Amsterdam CS and Amsterdam South-East. The Central Station or Arena Boulevard can be reached in about 15 minutes.

This house has its own website via: pieteroosterhuisstraat58.nl
Here you will find everything beautifully mapped out, including the cadastral data, the list of cases, the measurement report, full screen photos as well as information about the neighborhood, a “street view” and the solar boundary.

The registration has been compiled with care; however, the information provided is indicative and no rights can be derived from it.————————————————————————————————————————-

Toon meer


Eigenschappen

Overdracht

 • Prijs Vraagprijs: 485.000,- Kosten koper
 • Status Verkocht
 • Aanvaarding In overleg

Woonoppervlakte & perceel

 • Woonoppervlakte 95 m2

Bouw

 • Huidig gebruik Woonruimte
 • Energielabel A
 • Bouwjaar 2009

Indeling

 • Aantal kamers 4
 • Aantal slaapkamers 3
 • Aantal badkamers 1
 • Voorzieningen Mechanische ventilatie

Locatie

 • Provincie: Noord holland
 • Plaats: Amsterdam
 • Adres: Pieter Oosterhuisstraat 58
 • Postcode: 1087 HT

Buurtinformatie

Leeftijd van de buurtbewoners

 • 23% 0 - 15 jaar
 • 14% 15 - 25 jaar
 • 30% 25 - 45 jaar
 • 27% 45 - 65 jaar
 • 5% 65+ jaar

Huishoudens

 • 33% Eenpersoons
 • 49% Met kinderen
 • 18% Zonder kinderen

Koop / huur

 • 71% Koop
 • 29% Huur

Mannelijke buurtbewoners

9.820

Vrouwelijke buurtbewoners

10.045

Inwoners Amsterdam

437.582

Inwoners Amsterdam

445.051

Auto’s

0.5 per huishouden

Gemiddelde vraagprijs

569.890,-


Plattegrond


Ons proces in 6 stappen

Wij staan je graag bij gedurende het hele aankoopproces van je nieuwe huis en geven je de extra persoonlijke aandacht die jij verdient!

1

Icon Stap 1

Wil je dit huis graag fysiek bekijken? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging.

2

Icon Stap 2

Tijdens de bezichtiging kun je al jouw vragen over het huis stellen aan de makelaar, zodat je daarna een weloverwogen keuze kunt maken.

3

Icon Stap 3

Zie jij jezelf hier al wonen? Breng dan een bod uit op het huis.

4

Icon Stap 4

Word je bod geaccepteerd, dan ga je - nadat de bedenktijd verstreken is - de hypotheek regelen.

5

Icon Stap 5

Zodra de hypotheek akkoord is word je op de hoogte gebracht van het goede nieuws en ben je klaar om naar de notaris te gaan.

6

Icon Stap 6

Bij de notaris onderteken je alle belangrijke documenten en daarna vindt de sleuteloverdracht plaats. Het verhuizen kan beginnen!


Ons aanbod in de buurt


Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woonwensen

Thoma Post Woonwensen

Blijf op de hoogte van ons aanbod en nieuwbouwprojecten.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2022? Bekijk onze tips.

Lees meer.