Verkocht - Amsterdam – Jasper Leijnsenstraat 2-II, € 345.000,- k.k.

Verkocht

Op zoek naar een rustig oord in een gezellige stad? Dan zit je met dit appartement in Bos en Lommer goed. Op 2 hoog wacht een relatief ruim appartement met een fijne indeling. Zo slaap je aan de rustige, koele noordkant en kook je voortaan in een aparte keuken. Pluspunten! Klaar om Bos en Lommer te ontdekken? Kom dan kijken aan de Jasper Leijnsenstraat.

Kenmerken

Balkon op het noorden
Aparte keuken
Pand gesplitst en gerenoveerd in 2010
Grote ramen
Gelegen in Bos en Lommer

De woning heeft een eigen website:

Wonen

De woonkamer in dit appartement voelt uitnodigend en licht aan. De ruimte lijkt nog ruimer door de aangrenzende zijkamer en vangt licht van 3 grote ramen. Door de vierkante vorm kun je er qua indeling nog verschillende kanten mee op. Opvallend is de karakteristieke marmeren schouw. Die brengt meteen sfeer in de ruimte. Plaats er een elektrische haard in en jouw plekje voor de komende winter is compleet!

Koken

De keuken zit aan de andere kant van de gang. Fijn, want zo hoef je ‘s avonds niet op de bank te hangen in de kooklucht. Verder is de ruimte lekker licht en stap je zo het balkon op. Op de keuken zelf is weinig aan te merken. Lekker strak en dankzij het blad met houtlook krijgt het een warme uitstraling. Verder vind je er een oven, een koelvriescombinatie en een wasmachine.

Is het diner klaar? Dan schuif je aan in de gezellige zijkamer die grenst aan de woonkamer. Daar is precies plek genoeg voor een eettafel om urenlang aan te tafelen.

Slapen en baden

Met een slaapkamer op het noorden weet je één ding zeker: jij houdt het hoofd koel tijdens de warme zomernachten. Fijn pluspunt! Als je wilt stap je ‘s ochtends meteen het balkon op om een frisse neus te halen. Koffie en een krant erbij en genieten maar. De slaapkamer zelf is ruim genoeg voor een flink tweepersoonsbed en een grote kledingkast.

Voor een lekkere douche heb je niet veel ruimte nodig. Dat bewijst deze strakke badkamer, die grenst aan de slaapkamer. Klein, maar functioneel. Er is een apart toilet, waar je via de gang zo naartoe loopt.

Buitenleven

Het voordeel van een balkon op het noorden? Als je werkdag voorbij is kun je zo de zon in. Aan het einde van de middag laat die zijn gezicht namelijk vaak zien hier aan de Jasper Leijnsenstraat. Met een paar gezellige plantenbakken en een lichtsnoer maak je er zo iets gezelligs van. Verder heeft dit balkon een ingebouwde kast waar je je barbecue en andere spullen kwijt kunt.

Locatie

Met een woning in Bos en Lommer kies je voor het beste van twee werelden. Via de dichtbij gelegen snelweg sta je zo buiten de ring van Amsterdam, maar ook de gezelligheid van het centrum is op fietsafstand. De buurt zelf is relatief rustig en wordt vooral bewoond door jonge mensen en gezinnen. Bos en Lommer zelf groeit iedere dag. Je vindt er genoeg leuke koffiezaken en restaurants. Zo schuiven liefhebbers van Italiaans graag aan bij Spaghetteria en kun je hopelijk snel weer dansen in de Marktkantine. Je hoofd leegmaken kan perfect in het Westerpark of het Erasmuspark.

Woonoppervlakte
Het woonoppervlakte bedraagt 45m2

VVE
Vereniging van Eigenaars (VVE) wordt in eigen beheer uitgevoerd. Er zijn plannen om een externe beheerder aan te stellen. De maandelijkse servicekosten voor het appartement bedragen momenteel € 50,- per maand.

Erfpacht
De woning staat op grond van de gemeente Amsterdam, algemene bepalingen 2000 zijn van toepassing en de jaarlijkse te indexeren canon bedraagt € 318,14. Deze staat vast tot 31 maart 2058.

Oplevering In overleg, bij voorkeur rond mei/juni 2022

Disclaimer
Deze informatie is zorgvuldig samengesteld. Er wordt vanuit onze kant geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Meer informatie over dit object

Amsterdam – Jasper Leijnsenstraat 2-II, € 345.000,- k.k.

  • Hidden

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 345.000,- k.k.
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Huidig gebruik
Wonen
Bouwvorm
Bestaande bouw
Energielabel
C
Bouwjaar periode
Vanaf 1931 t/m 1944

Oppervlakte & inhoud

Woonoppervlakte
45 m2
Inhoud
155 m3

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
1
Woonlaag
2
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
TV kabel