495f6e68606c5bf86847cee32d7dc5c3.jpeg

Amsterdam – Jan Vrijmanstraat 38

Vraagprijs: 625.000,- Kosten koper

Beschrijving

HEERLIJK FAMILIEHUIS OP IJBURG MET ZONNIGE ACHTERTUIN EN EIGEN PARKEERPLAATS. AAN EEN VAN DE POPULAIRE STRATEN VAN IJBURG, OM DE HOEK VAN DE NICO JESSEKADE MET VEEL SPEEL – ZWEM MOGELIJKHEDEN.

** Certified MVA expat broker, English text below **

Uniek bij deze woning: er is de mogelijkheid een eigen plek aan de aanlegsteiger voor uw boot bij te kopen aan de Nico Jessekade. Vanuit hier is een rechtstreekse vaarroute naar het Markermeer en het IJsselmeer.

KENMERKEN
– Tuin gerichte en lichte woonkamer.
– Moderne inbouwkeuken met Siemens apparatuur waaronder inductiekookplaat, afzuiginstallatie, koelvries combinatie, combi-oven en aparte stoomoven.
– Parkeerplaats op eigen terrein.
– Fraaie achtertuin op het Zuidwesten.
– Ruime badkamer met ligbad en aparte inloopdouche.

Dit comfortabele huis is perfect geschikt voor een gezin met kinderen of met een kinderwens. De ruime zolder met rustige, lichte werkplek is ook zeer geschikt voor thuiswerkers. Aan de achterzijde van de woning is een ruim en kindvriendelijk binnenterrein.

De achtergelegen Nico Jessekade biedt plek om te vissen, te zwemmen, met de kano of sup sportief op het water te zijn. Hier is ook de steiger met een eigen ligplaats voor de boot. Deze ligplaats is bij de aankoop van de woning over te nemen. Vraag de makelaar naar de voorwaarden en kosten.

WAT IS NOG MOGELIJK BIJ DEZE WONING
Uitbouw achterzijde
Tweede badkamer op zolder, aansluitingen zijn aanwezig
Vijf ruime slaapkamers en een extra werkruimte

EEN HEERLIJK FAMILIEHUIS IN EEN PRETTIGE WOONOMGEVING.

Bouwjaar 2008.
Buitenzijde volledig geschilderd in 2020.
Binnenzijde volledig gestuukt in 2017.
Door de gehele woning ligt een mooie eiken houten vloer.
Vloerverwarming begane grond en in badkamer.
Op maat gemaakte kasten begane grond.
Goed onderhouden en instap-klaar.

Verwarming en warmwater via stadsverwarming.
Buitenkraan en elektra in achtertuin.
Energielabel A.
Erfpacht en canon is afgekocht tot 2058.

INDELING

ENTREE
Hal met meterkast en toilet.

WOONKAMER
De lichte woonkamer is aan de achterzijde van de woning en biedt via 2 openslaande deuren toegang naar de achtertuin. Met zonnig weer is het in de tuin op het Zuidwesten al snel genieten hier. Aan beide zijden zijn op maat gemaakte kasten.
Onder de trap bevindt zich een trapkast met veel bergmogelijkheden en hier is ook een op maat gemaakte kast.

KEUKEN
De keuken aan de voorzijde van de woning, is modern, heeft een verdiept aanrechtblad en is in U vorm uitgevoerd. Naast de diverse Siemens inbouwapparatuur is er ook voldoende kastruimte.

EERSTE ETAGE

SLAAPKAMERS
2 slaapkamers (voorheen 3)
Aan de achterzijde van de woning is de riante master bedroom over de volle breedte van de woning. Aan de voorzijde van de woning is een leuke en lichte kinderkamer.

BADKAMER
De badkamer is vergroot en uitgevoerd in fraaie witte tegels en heeft naast een ligbad, een inloopdouche met glazen wand, een 2e toilet en een dubbele wastafel kast met lades.

TWEEDE ETAGE
Een verrassend ruime etage, mede door de dakkapel over de volle breedte aan de achterzijde.
Ruime en heerlijk lichte zolderkamer (voorheen 2 ruime slaapkamers). Nu in gebruik als een grote zolderkamer met een werkruimte en een logeerplek. Middels een wand en extra deur is het gemakkelijk om een extra slaapkamer te creëren en terug te brengen naar de oorspronkelijke situatie.

WASRUIMTE ZOLDER
Op de zolderverdieping is aan de voorzijde een ruime bergruimte met de wasmachine aansluiting. Hier is een tweede badkamer mogelijk.

BERGRUIMTE/EXTRA WERKRUIMTE ZOLDER
Aan de achterzijde is een aparte bergruimte die ook als werkkamer gebruikt kan worden.

ACHTERTUIN
Deze fraai aangelegde achtertuin ligt zonnig op het Zuidwesten en een eigen berging. Hierachter is de eigen parkeerplaats aan het kindvriendelijke binnenterrein. Hier kunnen kinderen veilig naar buurtkinderen toe of spelen in de speeltuin in de straat.

BERGING ACHTERTUIN
Aparte houten berging in de achtertuin met elektra en lichtpunten.

EIGENDOMSSITUATIE GROND
De woning ligt op grond van de gemeente Amsterdam, conform de Erfpacht Bepalingen van 2000. De canon is afgekocht en deze termijn eindigt op 28 februari 2057.

BEREIKBAARHEID OPENBAAR VERVOER
De bereikbaarheid is heel goed, met tram 26 een directe verbinding naar Amsterdam Centraal, buslijn 66 gaat in de richting van de Arena en de Ringweg A10 en de A1 zijn tevens snel te bereiken. Met de fiets is Amsterdam Oost in 15 minuten te bereiken. Het Centrum van Amsterdam met circa 25 minuten.

IJBURG
Modern, open, dicht bij de stad, snel op de ring A10 (afslag S114) en de A1 (afslag Muiden), goed geregeld openbaar vervoer (binnen 15 tot 20 min. in het centrum met tram 26, of op station Bijlmer met bus 66), kindercrèches, basisscholen en naschoolse opvangcentra, middelbare school, sportclubs en watersportverenigingen, parken, een volledig uitgerust winkelcentrum, leuke kledingzaakjes, gezellige restaurants, de haven en een strand. Werkelijk alles is op IJburg “om de hoek”.

IJburg is een geliefde woonwijk en nog volop in ontwikkeling. De woningbouwplannen voor het nieuwe Centrumeiland en het Strandeiland worden duidelijker. De groei van deze nu al populaire woonwijk zal nog meer toenemen. En het voorzieningen niveau wordt steeds beter en hoger. Een prima investering dus in een mooie woonwijk met uitstekende verbindingen naar centrum Amsterdam.

OPLEVERING
De oplevering zal in overleg plaatsvinden.

De woning heeft een eigen website: janvrijmanstraat38.nl

Deze aanmelding is met zorg samengesteld; de informatie die wordt verstrekt is echter indicatief en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

LOVELY FAMILY HOUSE ON IJBURG WITH SUNNY BACKYARD AND PRIVATE PARKING. ON ONE OF THE POPULAR STREETS OF IJBURG, JUST AROUND THE CORNER FROM THE NICO JESSEKADE WITH LOTS OF PLAY – SWIMMING POSSIBILITIES.

Unique to this property: there is the possibility to buy your own place at the jetty for your boat at the Nico Jessekade. From here is a direct route by boat to the Markermeer and the IJsselmeer.

CHARACTERISTICS
– Garden orientated and light living room.
– Modern kitchen with Siemens appliances including induction cooking, fridge-freezer combination, combi oven and separate steam oven.
– Parking on own parking spot.
– Beautiful backyard on the South West.
– Spacious bathroom with bath and separate walk-in shower.

This comfortable house is perfect for a family with children or with a child’s wish. The spacious attic with quiet, bright workplace is also very suitable for homeworkers. At the rear of the house is a spacious and child friendly courtyard.

The Nico Jessekade in the direct area offers space for fishing, swimming, canoeing or being sporty on the water. Here is also the jetty with its own place for the boat. This place can be taken over at the purchase of the house. Ask the real estate agent for the conditions and costs.

WHAT MORE IS POSSIBLE WITH THIS PROPERTY
Extension of the rear side.
Second bathroom in the attic, connections are available.
Five spacious bedrooms and an extra workspace.

A LOVELY FAMILY HOME IN A PLEASANT LIVING ENVIRONMENT.

Built in 2008.
Exterior fully painted in 2020.
Inside fully plastered in 2017.
Throughout the house is a beautiful oak wooden floor.
Underfloor heating first floor and bathroom.
Well maintained and ready to move in.

Heating and hot water through “stadsverwarming”
Outside water tap and electricity in backyard.
Energy label A.
Land lease and canon is purchased until 2058.

ENTREE
Hall with meter cupboard and toilet.

LIVING ROOM
The bright living room is at the rear of the house and provides access through 2 big doors to the backyard. With sunny weather it is really quickly enjoyable in the garden on the South West. On both sides are custom cabinets.
Under the stairs there is a closet with lots of storage options and also here is a custom made cabinet.

KITCHEN
The kitchen at the front of the house, is modern, has a deepened countertop and is in U shape. Besides the various Siemens appliances, there is also plenty of closet space.

FIRST ETAGE

BEDROOMS
2 bedrooms (formerly 3)
At the rear of the house is the spacious master bedroom across the full width of the house. At the front of the house is a nice and bright children’s room.

BATHROOM
The bathroom is enlarged and executed in beautiful white tiles and has a bath, a walk-in shower with glass wall, a 2nd toilet and a double washbasin cabinet with drawers.

SECOND ETAGE
A surprisingly spacious floor, partly due to the roof extension over the full width at the rear of the house.
Spacious and bright attic room (formerly 2 bedrooms). Now used as a large attic room with a workspace and a place to stay for guests. It is easy to create an extra bedroom and return to the original situation by adding a wall and an extra door.

ATTIC LAUNDRY ROOM
On the upper floor at the front is a nice storage room with a washing machine connection. It is possible to add a second bathroom here.

STORAGE SPACE/EXTRA WORKSPACE ATTIC
At the rear is a separate storage room that can also be used as a study.

BACKGROUND
This beautifully landscaped backyard is sunny facing South – West and has its own shed. Behind it is the private parking in the child-friendly courtyard. Children can safely go to the neighbor’s children or play in the playground on the street.

STORAGE ROOM BACKYARD
Separate wooden shed in the backyard with electricity and lights.

LAND LEASE
The house is located on the grounds of the municipality of Amsterdam, in accordance with the land lease conditions of 2000. The canon has been paid till February 28, 2057.

ACCESSIBILITY PUBLIC TRANSPORT
The accessibility is very good, tram 26 provides a direct connection to Amsterdam Central, bus 66 goes in the direction of the Arena and the ring road A10 and the A1 are also easily accessible. Amsterdam East can be reached in 15 minutes by bike. The center of Amsterdam within about 25 minutes.

IJBURG
Modern, open, close to the city, fast on the ring road A10 (exit S114) and A1 (exit Muiden), well organized public transport (within 15 to 20 min. in the center by tram 26, or at station Bijlmer by bus 66), nursery schools, elementary school and after-school care centers, high school, sports clubs and water sports clubs, parks, a fully equipped shopping center, nice clothes shops, cozy restaurants, the harbor and a beach. Really everything is on IJburg.

IJburg is a popular residential area and is still in development. The housing plans for the new Center Island and Beach Island are becoming clearer. The growth of this already popular residential area will increase even more. And the level of facilities is getting better and higher with it. An excellent investment in a beautiful residential area with outstanding connections to the center of Amsterdam.

Delivery
The delivery will take place in consultation.

The house has an own website: janvrijmanstraat38.nl

This notification has been compiled with care; however, the information provided is indicative and no rights can be derived from it.

Toon meer


Eigenschappen

Overdracht

 • Prijs Vraagprijs: 625.000,- Kosten koper
 • Status Verkocht
 • Aanvaarding In overleg

Woonoppervlakte & perceel

 • Woonoppervlakte 126 m2
 • Perceel 104 m2

Bouw

 • Huidig gebruik Woonruimte
 • Type woning Tussenwoning
 • Energielabel A
 • Bouwjaar 2008

Indeling

 • Aantal kamers 7
 • Aantal slaapkamers 4
 • Aantal badkamers 1
 • Voorzieningen Glasvezel kabel, Mechanische ventilatie

Locatie

 • Provincie: Noord holland
 • Plaats: Amsterdam
 • Adres: Jan Vrijmanstraat 38
 • Postcode: 1087 MC

Buurtinformatie

Leeftijd van de buurtbewoners

 • 23% 0 - 15 jaar
 • 14% 15 - 25 jaar
 • 30% 25 - 45 jaar
 • 27% 45 - 65 jaar
 • 5% 65+ jaar

Huishoudens

 • 33% Eenpersoons
 • 49% Met kinderen
 • 18% Zonder kinderen

Koop / huur

 • 71% Koop
 • 29% Huur

Mannelijke buurtbewoners

9.820

Vrouwelijke buurtbewoners

10.045

Inwoners Amsterdam

437.582

Inwoners Amsterdam

445.051

Auto’s

0.5 per huishouden

Gemiddelde vraagprijs

569.890,-


Plattegrond


Ons proces in 6 stappen

Wij staan je graag bij gedurende het hele aankoopproces van je nieuwe huis en geven je de extra persoonlijke aandacht die jij verdient!

1

Icon Stap 1

Wil je dit huis graag fysiek bekijken? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging.

2

Icon Stap 2

Tijdens de bezichtiging kun je al jouw vragen over het huis stellen aan de makelaar, zodat je daarna een weloverwogen keuze kunt maken.

3

Icon Stap 3

Zie jij jezelf hier al wonen? Breng dan een bod uit op het huis.

4

Icon Stap 4

Word je bod geaccepteerd, dan ga je - nadat de bedenktijd verstreken is - de hypotheek regelen.

5

Icon Stap 5

Zodra de hypotheek akkoord is word je op de hoogte gebracht van het goede nieuws en ben je klaar om naar de notaris te gaan.

6

Icon Stap 6

Bij de notaris onderteken je alle belangrijke documenten en daarna vindt de sleuteloverdracht plaats. Het verhuizen kan beginnen!


Ons aanbod in de buurt


Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woonwensen

Thoma Post Woonwensen

Blijf op de hoogte van ons aanbod en nieuwbouwprojecten.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2022? Bekijk onze tips.

Lees meer.