Verkocht - Amsterdam – Dwergvinvisstraat 32, € 325.000,- k.k.

Verkocht

*English translation below*

Lichte en ruime eengezinswoning met drie woonlagen, een voortuin met berging en een heerlijke zonnige achtertuin op het zuiden grenzend aan water.

Locatie:
De woning ligt in de Walvisbuurt in amsterdam Noord in de Oostzanerwerf. Deze buurt grenst aan Kadoelen, Twiske en Tuindorp Oostzaan. Daarnaast ligt het vlak bij Landsmeer en Oostzaan. De buurt ligt vlak bij natuurgebied Het Twiske.

Bereikbaarheid:
Het is gemakkelijk te bereiken met zowel fiets, auto en bus. Goede busverbindingen maar ook de pontverbinding vanaf het NDSM-terrein is op fietsafstand. Met de auto is er een snelle aansluiting op de A-10 (afrit S118). Tevens is er een goede verbinding met de Zaanstreek en Waterland. Parkeren is hier nog gratis.

In de ernaast gelegen Molenwijk bevindt zich een winkelcentrum voor de dagelijkse boodschappen. Daarnaast zijn er diverse scholen, buurtwinkels, dagverblijven en sportverenigingen en op fietsafstand het natuurgebied Het Twiske.

De woning is gebouwd in 1992 en grenst aan de achterzijde aan het water.

De woning is gedateerd onderhouden en dient gemoderniseerd te worden.

Indeling:
Entree/hal met meterkast en een toiletruimte. Een ruime aparte keuken aan de voorzijde van de woning. Aan de achterzijde, aan de tuinzijde is de woonkamer. Vanuit de woonkamer is de zonnige tuin bereikbaar, op het zuiden.

Op de eerste verdieping zijn twee ruime slaapkamers en de badkamer met een ligbad, toilet, douchecabine en wastafel.

Op de tweede verdieping is de derde slaapkamer met toegang naar het dakterras. Op deze verdieping is ook een aparte ruimte met wasmachine aansluiting en eventueel een werkplek.

Voor het huis bevindt zich nog een berging.

Bijzonderheden:
Bouwjaar woonhuis 1992
Woonoppervlak 113m2 exclusief de berging (NEN 2580)

Erfpacht:
De Algemene Bepalingen van de gemeente Amsterdam van 1966 zijn van toepassing
De canon is afgekocht tot en met 15 maart 2040
Overstap naar eeuwigdurende erfpacht is gedaan op 26 december 2019.

Deze aanmelding is met zorg samengesteld; de informatie die wordt verstrekt is echter indicatief en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.
———————————————————————————————————————————————
Light and spacious family house with three floors, a front garden with storage and a lovely sunny backyard on the south adjacent to water.

Location:
The house is located in the Walvisbuurt in Amsterdam Noord in the Oostzanerwerf. This neighborhood is adjacent to Kadoelen, Twiske and Tuindorp Oostzaan. It is also close to Landsmeer and Oostzaan. The neighborhood is close to the nature reserve Het Twiske.

Accessibility:
It is easy to reach by bicycle, car and bus. Good bus connections, but also the ferry connection from the NDSM site is within cycling distance. By car there is a quick connection to the A-10 (exit S118). There is also a good connection with the Zaanstreek and Waterland. Parking is still free here.

In the adjacent Molenwijk there is a shopping center for groceries. In addition, there are various schools, local shops, day care centers and sports clubs and the nature reserve Het Twiske is within cycling distance.

The house was built in 1992 and is adjacent to the water at the rear.

The house is dated maintenance and needs to be modernized.

Layout:
Entrance / hall with meter cupboard and a toilet. A spacious separate kitchen at the front of the house. The living room is at the rear, on the garden side. The sunny garden is accessible from the living room, facing south.

On the first floor are two spacious bedrooms and the bathroom with a bath, toilet, shower and sink.

On the second floor is the third bedroom with access to the roof terrace. On this floor there is also a separate room with a washing machine connection and possibly a workplace.

There is a storage room in front of the house.

Particularities:
Year of construction 1992
Living area 113m2 excluding the storage room (NEN 2580)

Ground lease:
The General Provisions of the City of Amsterdam of 1966 apply
The canon has been bought up to and including March 15, 2040
The switch to perpetual leasehold was made on December 26, 2019.

This registration has been compiled with care; however, the information provided is indicative and no rights can be derived from it.

Meer informatie over dit object

Amsterdam – Dwergvinvisstraat 32, € 325.000,- k.k.

  • Hidden

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 325.000,- k.k.
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Huidig gebruik
Woonruimte
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1992

Oppervlakte & inhoud

Woonoppervlakte
113 m2
Perceel oppervlakte
83 m2
Inhoud
383 m3

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3