A60d686af32fc26a2d9e527316410eaa.jpeg

Amsterdam – Centrumeiland SamenIJzersterk Bwnr 1 -ong

Koopsom: 670.000,- Vrij op naam

Beschrijving

Splitlevel, bijzonder en speelse indeling wat de woning een absoluut wauw gevoel geeft. Entree vanaf de begane grond, plafond hoogte van 3,6 m en een woonkeuken van waaruit je via openslaande deuren naar een fantastisch terras loopt, op het zuid – westen. 3 of 4 Slaapkamers en 2 badkamers!

** [email protected] voor meer informatie over dit project ** of bel met ons kantoor. 

Deze unieke splitlevel woning ligt op de begane grond en eerste verdieping van het woongebouw. De voordeur bevindt zich aan het gezellige plein en geeft toegang tot de royale woonkamer. De woonkamer heeft een plafondhoogte van maar liefst 3,6m! Dit zorgt voor een ruimtelijk gevoel en veel lichtinval. De keuken is in de huidige opzet gepositioneerd aan de hofzijde en deze biedt middels mooie terrasdeuren toegang naar een riant terras, ligging zuid-west.

De woning is voorzien van drie slaapkamers en twee badkamers. Een vierde slaapkamer behoort in deze riante woning tot de mogelijkheden.

De vergunning is verleend, akte passering 1 oktober en we verwachten dat we eind dit jaar/begin volgend jaar kunnen starten met de bouw. Bouwtijd is circa 2 jaar.

Zelf bepalen hoe jij wilt wonen? De bouwgroep Samen IJzersterk heeft nog enkele woningen beschikbaar voor kavel 11-04. Deze kavel is gelegen op een prachtige plek op Centrumeiland. Centrumeiland is een eiland en onderdeel van IJburg. Een nieuwe stadswijk van Amsterdam in het IJmeer, omringd door water. Een nieuwe wijk waar veel variatie in architectuur zal ontstaan. Een wijk in ontwikkeling!

Het complex is georiënteerd op het zuiden en heeft hierdoor volop zon. Het woongebouw biedt een mix van woningtypologieën: appartement, loft, splitlevel, maisonnette of penthouse. Variërend in grootte en hiermee geschikt voor een brede doelgroep.

Het woongebouw heeft een eigen parkeergarage en een gemeenschappelijke fietsenberging, die ook ruimte biedt aan scooters en bakfietsen.

Wonen en werken aan huis? Ook dat kan. De keus is aan jou, maar welke woning je ook kiest: De indeling kan nog worden aangepast en bij Samen IJzersterk bepaal je uiteraard zelf de afwerking van de woning.

Het woongebouw wordt super duurzaam met een EPC van -0,2. Daarnaast heeft de bouwgroep gekozen voor een groen (sedum) dak. Ook wordt een maximum aan zonnepanelen toegepast en wordt er gebruik gemaakt van het collectieve warmte systeem (WKO) in combinatie met vloerverwarming. Heerlijk comfortabel!

In het gebouw is ruimte gecreëerd voor een collectieve ruimte, waar je elkaar kunt ontmoeten. Tevens is er een collectieve tuin. Een pizza oven in de tuin, een moestuin, een plek om sterren te kijken of samen te sporten? Jij beslist mee over de invulling. Dat geldt ook voor de binnenruimte. Je kunt de plek transformeren tot een kookstudio, een groepshuiskamer, een gedeeld thuiskantoor, speelruimte voor de kinderen, een bibliotheek of bioscoopje. Samen bepaal je hoe je deze ruimte wilt afwerken en gebruiken. Dit geldt voor alle collectieve ruimtes. De afwerking van de entree, gangen en trappenhuis besluiten jullie en groupe.

Belangstelling
Heb jij belangstelling voor een nieuwe woning op deze locatie? ………
Mail dan naar [email protected] voor meer informatie. Zet in je mail in welke prijsklasse je interesse hebt.

Toon meer


Eigenschappen

Overdracht

 • Prijs Koopsom: 670.000,- Vrij op naam
 • Status Beschikbaar
 • Aanvaarding In overleg

Woonoppervlakte & perceel

 • Woonoppervlakte 134 m2

Bouw

 • Huidig gebruik Woonruimte
 • Bouwjaar 2022

Indeling

 • Aantal kamers 4
 • Aantal slaapkamers 3

Locatie

 • Provincie: Noord holland
 • Plaats: Amsterdam
 • Adres: Centrumeiland SamenIJzersterk Bwnr 1
 • Postcode: 1087

Buurtinformatie

Leeftijd van de buurtbewoners

 • 23% 0 - 15 jaar
 • 14% 15 - 25 jaar
 • 30% 25 - 45 jaar
 • 27% 45 - 65 jaar
 • 5% 65+ jaar

Huishoudens

 • 33% Eenpersoons
 • 49% Met kinderen
 • 18% Zonder kinderen

Koop / huur

 • 71% Koop
 • 29% Huur

Mannelijke buurtbewoners

9.820

Vrouwelijke buurtbewoners

10.045

Inwoners Amsterdam

437.582

Inwoners Amsterdam

445.051

Auto’s

0.5 per huishouden

Gemiddelde vraagprijs

569.890,-


Ons proces in 6 stappen

Wij staan je graag bij gedurende het hele aankoopproces van je nieuwe huis en geven je de extra persoonlijke aandacht die jij verdient!

1

Icon Stap 1

Wil je dit huis graag fysiek bekijken? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging.

2

Icon Stap 2

Tijdens de bezichtiging kun je al jouw vragen over het huis stellen aan de makelaar, zodat je daarna een weloverwogen keuze kunt maken.

3

Icon Stap 3

Zie jij jezelf hier al wonen? Breng dan een bod uit op het huis.

4

Icon Stap 4

Word je bod geaccepteerd, dan ga je - nadat de bedenktijd verstreken is - de hypotheek regelen.

5

Icon Stap 5

Zodra de hypotheek akkoord is word je op de hoogte gebracht van het goede nieuws en ben je klaar om naar de notaris te gaan.

6

Icon Stap 6

Bij de notaris onderteken je alle belangrijke documenten en daarna vindt de sleuteloverdracht plaats. Het verhuizen kan beginnen!


Bereken je hypotheek


Geïnteresseerd in dit object?

Plan een bezichtiging

Naam*
Privacy statement*


Ons aanbod in de buurt


Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woonwensen

Thoma Post Woonwensen

Blijf op de hoogte van ons aanbod en nieuwbouwprojecten.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2022? Bekijk onze tips.

Lees meer.