Amsterdam – Centrumeiland SamenIJzersterk 5 ong, € 640.000,- v.o.n.

Zelf bepalen hoe jij wilt wonen? Unieke kans! De bouwgroep Samen IJzersterk heeft nog enkele woningen beschikbaar voor kavel 11-04. Deze kavel is gelegen op een prachtige plek op Centrumeiland. Centrumeiland is een eiland en onderdeel van IJburg. Een nieuwe stadswijk van Amsterdam in het IJmeer, omringd door water. Een nieuwe wijk waar veel variatie in architectuur zal ontstaan. Een wijk in ontwikkeling!

** info@samenijzersterk voor meer informatie over dit project **

Het woongebouw is georiënteerd op het zuiden en heeft hierdoor volop zon. Het woongebouw biedt een mix van woningtypologieën: appartement, loft, splitlevel, maisonnette of penthouse. Variërend in grootte en hiermee geschikt voor een brede doelgroep.

Het woongebouw heeft een eigen parkeergarage en een gemeenschappelijke fietsenberging, die ook ruimte biedt aan scooters en bakfietsen.

Wonen en werken aan huis? Ook dat kan in het woongebouw van Samen IJzersterk. De keus is aan jou, maar welke woning je ook kiest: De indeling kan nog worden aangepast en bij Samen IJzersterk bepaal je uiteraard zelf de afwerking van de woning.

Het woongebouw wordt super duurzaam met een EPC van -0,2. Daarnaast heeft de bouwgroep gekozen voor een groen (sedum) dak. Ook wordt een maximum aan zonnepanelen toegepast en wordt er gebruik gemaakt van het collectieve warmte systeem (WKO) in combinatie met vloerverwarming. Heerlijk comfortabel!

In het gebouw is ruimte gecreëerd voor een collectieve ruimte, waar je elkaar kunt ontmoeten. Tevens is er een collectieve tuin. Een pizza oven in de tuin, een moestuin, een plek om sterren te kijken of samen te sporten? Jij beslist mee over de invulling. Dat geldt ook voor de binnenruimte. Je kunt de plek transformeren tot een kookstudio, een groepshuiskamer, een gedeeld thuiskantoor, speelruimte voor de kinderen, een bibliotheek of bioscoopje. Samen bepaal je hoe je deze ruimte wilt afwerken en gebruiken. Dit geldt voor alle collectieve ruimtes. De afwerking van de entree, gangen en trappenhuis besluiten jullie en groupe.

Belangstelling
Heb jij belangstelling voor een nieuwe woning, op deze locatie? ………
Mail dan naar info@samenijzersterk voor meer informatie. Zet in je mail in welke prijsklasse je interesse hebt.

Meer informatie over dit object

Amsterdam – Centrumeiland SamenIJzersterk 5 ong, € 640.000,- v.o.n.

  • Hidden

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 640.000,- v.o.n.
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Huidig gebruik
Woonruimte
Bouwvorm
Nieuwbouw
Bouwjaar
2022
Bouwjaar omschrijving
in aanbouw

Oppervlakte & inhoud

Woonoppervlakte
114 m2
Inhoud
406 m3

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3