Amsterdam – Centrumeiland CP-GO bnr 26, € 490.500,- v.o.n.

* Bezoek onze infodag op zaterdag 15 juni van 12.00 tot 14.00 bij:
Loland (Haas & Popi), Pampuslaan 501, Amsterdam IJburg *

Wij staan dan klaar om je vragen te beantwoorden!

Laatste woningen in dit geweldige nieuwbouw CPO project nu in verkoop!

Bouwnummer 26 is een ruime maisonette woning van maar liefst 138m2 woonoppervlakte en 4 of 5 slaapkamers. En een buitenruimte van circa 9m2.

Inschrijven kan via de website cp-go.nl of kom naar de informatie dag op 25 mei a.s. tussen 11.00 en 13.00 uur bij Lolaland op CentrumEiland Ijburg.

Zelf bepalen hoe jij wilt wonen? Unieke kans! De zelfbouwgroep CPgo heeft nog enkele woningen beschikbaar voor kavel 11-09. Deze kavel ligt op een prachtige plek op Centrumeiland. Centrumeiland is een eiland en onderdeel van IJburg. Een nieuwe stadswijk van Amsterdam in het IJmeer, omringd door water. Een nieuwe wijk waar veel variatie in architectuur zal ontstaan. Een wijk in ontwikkeling!

Het woongebouw is georiënteerd op het zuiden. Volop zon! Daarnaast is het gebouw gelegen tegenover een groen parkje. Een heerlijke plek om te wonen.

Het woongebouw biedt veel mogelijkheden. Zo zal er een mix van woningtypologieën ontstaan: appartement, loft, splitlevel, maisonnette of penthouse. Variërend in grootte en hiermee geschikt voor starters, singles, senioren en gezinnen.

Eigen indelingskeuze
De keus is aan jou, maar welke woning je ook kiest: Bij onze zelfbouwgroep bepaal je zelf (individueel) de gewenste indeling en uiteraard de afwerking. De getekende indeling is een suggestie.

Gemeenschappelijk dakterras
Op het dak is ruimte gereserveerd voor een gemeenschappelijk dakterras, om elkaar te ontmoeten. Samen in het collectief wordt de invulling en afwerking bepaald. Dit geldt voor alle collectieve ruimtes en de materialisatie, zoals bijvoorbeeld de kleurstelling en de nog te kiezen gevelsteen.

Duurzaam wonen
Het wordt een super duurzaam gebouw met een EPC van 0,1 (bijna energieneutraal). Daarnaast heeft CPgo gekozen voor een groen (sedum) dak. Ook wordt een maximum aan zonnepanelen toegepast en wordt er gebruik gemaakt van het collectieve warmte systeem (WKO) in combinatie met vloerverwarming. Heerlijk comfortabel!

Parkeren
Op de begane grond bevindt zich de (halfverdiepte) parkeergarage en de gemeenschappelijke fietsenberging, die ook ruimte biedt aan scooters en bakfietsen.

Begeleiding
Voor de begeleiding van het gehele proces heeft CPgo professionals ingeschakeld. Olaf Gipser architects en Heutink bouw zorgen samen voor de begeleiding. Zowel de individuele leden als de bouwgroep worden ondersteund. De architect en bouwer hebben een adviserende rol. Jij hoeft je dan ook alleen maar bezig te houden met de keuzes voor de individuele woning en de gezamenlijke keuzes voor het collectief.

Als toekomstige bewoner heb je hierbij wel de lusten van het zelf bepalen van de individuele wensen en het mee bepalen in het collectief, maar niet de lasten van het complexe bouw- en ontwerpproces.

Meer informatie over dit object

Amsterdam – Centrumeiland CP-GO bnr 26, € 490.500,- v.o.n.

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 490.500,- v.o.n.
Object aanmelding
In verkoop genomen
Status
Onder optie
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Huidig gebruik
Woonruimte
Bouwvorm
nieuwbouw
Bouwjaar
2021

Oppervlakte & inhoud

Gebruiksoppervlakte woonfunctie
138 m2
Inhoud
480 m3

Indeling

Aantal verdiepingen
2
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5
Woonlaag
2
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
mechanische ventilatie