2feef6aed17834e013011660588917e5.jpeg

Amsterdam – Bonairestraat 56-hs

Vraagprijs: 450.000,- Kosten koper

Beschrijving

**English translation below**

OMSCHRIJVING
Deze goed ingedeelde hoekwoning met 3 slaapkamers staat in een van de mooiste en groenste buurten van de Baarsjes en is gelegen op de begane grond. Tot 2009 was dit nog een winkelpand, maar na een renovatie in 2010 omgetoverd tot een woning.
De woning heeft een vrije uitkijk over het gezellige Bonaireplein en de hele dag zit je heerlijk in de zon voor het huis aangezien de hoek op het zuiden staat.

LOCATIE
Het appartement is gelegen in een rustige en groene straat in “De Baarsjes” stadsdeel West. De woning staat op de hoek van de Bonairestraat en het Bonaireplein; een gezellig pleintje met diverse speelvoorzieningen voor kinderen.
Op loopafstand zijn er 4 verschillende supermarkten. Ook het Vondelpark, Rembrandtpark en de vele hotspots op de Overtoom en aan de Schinkel zijn op loopafstand. Met de fiets ben je met 10 minuten in de Negen-straatjes of het Leidseplein.
De woning is met de auto goed bereikbaar vanaf de A-10 west en tevens zijn er diverse OV-verbindingen zoals tramlijn 1, 7 en 17 en bus 15 en 247.

KEUKEN
Via de eigen entree kom je binnen in de lichte en ruime keuken, voorzien van diverse AEG inbouwapparatuur.
De grote oude winkelramen zijn voor een gedeelte voorzien van een raamsticker waardoor het lichte gevoel behouden kan worden maar een mogelijke inkijk verminderd wordt. Ook beschikken de ramen over zonwerende rolgordijnen die er voor zorgen dat deze woning in de zomer heerlijk koel blijft.

LIVING
Naast de keuken bevindt zich de living waar een gezellig zitgedeelte gecreëerd is. De hoge plafonds, ruimte tussen de huizen en vele ramen zorgen voor veel licht en een prettige sfeer.
In het gehele appartement ligt een warme laminaat vloer.

BUITENRUIMTE
Voor het huis is een ruime stoep, gelegen op het zuiden, waar een picknicktafel staat. Een heerlijke plek om te zitten en te eten.

SLAAPKAMERS
Grenzend aan de woonkamer is de kinderkamer die overigens ook als werkkamer ideaal is.
De master bedroom is gelegen in de achterste hoek. Deze ruime kamer beschikt over een inbouwkast en grenst aan de binnentuin, inclusief een kleine patio van ongeveer 2 m2, deze is niet meegenomen in de kadastrale omschrijving.
De derde slaapkamer wordt op dit moment gebruikt als inloopkast.

BADKAMER EN WC
Tussen de twee slaapkamers aan de achterzijde, bevindt zich een gang met apart toilet en ruime inbouwkast met aansluiting voor de wasmachine en droger.
De badkamer en wc zijn in 2016 nog gedeeltelijk verbouwd.
De badkamer beschikt over een inloop regen douche en een 2 persoons badkamermeubel en designradiator.

WOONOPPERVLAKTE
Het woonoppervlak bedraagt 71 m² (80 m2 BVO). Dit is exclusief de buitenruimte en de inbouwkasten.
De woning is door een extern bureau ter plekke ingemeten conform NEN2580.
Het meetrapport ter inzage beschikbaar.

BOUWJAAR
Het appartement ligt in een pand dat in 1930 werd opgeleverd. In 2009 heeft er een splitsing plaatsgevonden waarbij de fundering is gecheckt en vervolgens is er in 2010 gerenoveerd.

EIGENDOMSSITUATIE GROND
Het appartement is gelegen op grond van de gemeente Amsterdam.
De jaarlijkse canon bedraagt thans € 450,- per jaar, en de termijn loopt tot 15 september 2053, hierna is de, dan aan de inflatie aangepaste, eeuwigdurende canon verschuldigd conform de Algemene Bepalingen 2016.
Er is een aanvraag ingediend om de erfpacht af te kopen.

VERENIGING VAN EIGENAREN
Het betreft hier een gezonde en professioneel beheerde Vereniging van Eigenaren die sinds anderhalf jaar actief is en uit 4 leden bestaat. De maandelijkse bijdrage is € 95,-
De huidige eigenaren hebben in 2018 voor eigen rekening de buitenzijde laten schilderen.

BEREIKBAARHEID EN PARKEREN
De bereikbaarheid is perfect, met de auto via de A-10 afslag S 106 en S 107 en met het openbaar vervoer (zowel met de tram als met de bus).
Voor de deur en in de directe omgeving is ruime parkeergelegenheid. Voor meer informatie over een parkeervergunning kunt u de website van de gemeente Amsterdam raadplegen.

BIJZONDERHEDEN
• Bouwjaar 1930
• Splitsing in 2009 (inclusief funderingscheck)
• Renovatie (inclusief leidingwerk en elektra) in 2010
• Buitenschilderwerk in 2018
• Servicekosten bedragen € 95,- per maand
• Gelegen op grond van de gemeente Amsterdam, het tijdvak loopt tot 15-09-1953
• Rustige buurt met winkels op korte afstand
• Woonoppervlakte 71 m². Het meetrapport en de berekening is ter inzage beschikbaar
• Verwarming via eigen CV-ketel, bouwjaar 2010
• Energielabel C
• Voorzien van dubbele beglazing
• Oplevering in overleg

Conform de akte van splitsing heeft deze woning de bestemming wonen/werken wat tevens de gelegenheid geeft om hier kantoor te houden, zie voor verdere details ruimtelijkeplannen.nl

Deze woning heeft een eigen website via Bonairestraat56hs.nl
Hier vindt u alles nog eens fraai in beeld gebracht met onder andere de kadastrale gegevens, de lijst van zaken, het meetrapport, full screen foto’s evenals informatie over de buurt, een “streetview” en de zonnegrens.

De aanmelding is met zorg samengesteld; de informatie die wordt verstrekt is echter indicatief en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.
——————————————————————————————————————————————

This well-arranged 3-bedroom corner house is located in one of the most beautiful and greenest neighborhoods in the Baarsjes and is located on the ground floor. Until 2009 this was still a shop, but after a renovation in 2010 transformed into a house.
The house has a free view over the cozy Bonaire square and you can enjoy the sun all day long in front of the house, as the corner faces south.

LOCATION
The apartment is located in a quiet and green street in “De Baarsjes” district West. The house is on the corner of Bonairestraat and Bonaireplein; a cozy square with various play facilities for children.
There are 4 different supermarkets within walking distance. The Vondelpark, Rembrandtpark and the many hotspots on the Overtoom and on the Schinkel are also within walking distance. By bike you are in 10 minutes in the Nine streets or the Leidseplein.
The house is easily accessible by car from the A-10 west and there are also various public transport connections such as tram lines 1, 7 and 17 and buses 15 and 247.

KITCHEN
Through the private entrance you enter the bright and spacious kitchen, equipped with various AEG appliances.
The large old shop windows are partly provided with a window sticker so that the light feeling can be retained, but a possible view is reduced. The windows also have sun blinds that ensure that this house stays cool in the summer.

LIVING
Next to the kitchen is the living room where a cozy sitting area has been created. The high ceilings, space between the houses and many windows provide a lot of light and a pleasant atmosphere.
The entire apartment has a warm laminate floor.

OUTDOOR SPACE
In front of the house is a spacious sidewalk, facing south, with a picnic table. A lovely place to sit and eat.

BEDROOMS
Adjacent to the living room is the children’s room, which is also ideal as an office.
The master bedroom is located in the rear corner. This spacious room has a built-in wardrobe and is adjacent to the courtyard garden, including a small patio of approximately 2 m2.
The third bedroom is currently used as a walk-in closet.

BATHROOM AND WC
Between the two bedrooms at the rear, there is a hallway with separate toilet and a spacious built-in wardrobe with connections for the washing machine and dryer.
The bathroom and toilet were partially renovated in 2016.
The bathroom has a walk-in rain shower and a 2 person bathroom cabinet and design radiator.

LIVING AREA
The living area is 71 m² (80 m2 GFA). This does not include the outdoor space and the fitted wardrobes.
The house has been measured on site by an external agency in accordance with NEN2580.
The measurement report is available for inspection.

CONSTRUCTION YEAR
The apartment is in a building that was completed in 1930. In 2009, a division took place in which the foundation was checked and subsequently renovated in 2010.

PROPERTY SITUATION GROUND
The apartment is located on the grounds of the municipality of Amsterdam.
The annual canon is currently € 450 per year, and the term runs until September 15, 2053, after which the perpetual canon, adjusted to inflation, is due in accordance with the General Provisions 2016.
An application has been made to buy off the leasehold.

OWNERS ASSOCIATION
This is a healthy and professionally managed Owners Association that has been active for a year and a half and consists of 4 members. The monthly contribution is € 95, –
The current owners had the exterior painted for their own account in 2018.

ACCESSIBILITY AND PARKING
The accessibility is perfect, by car via the A-10 exit S 106 and S 107 and by public transport (both by tram and bus).
There is ample parking space in front and in the immediate vicinity. For more information about a parking permit, please consult the website of the municipality of Amsterdam.

PARTICULARITIES
• Built in 1930
• Split in 2009 (including foundation check)
• Renovation (including piping and electricity) in 2010
• Exterior painting in 2018
• Service costs are € 95 per month
• Located on the grounds of the municipality of Amsterdam
• Quiet neighborhood with shops a short distance away
• Living area 71 m². The measurement report and calculation are available for inspection
• Heating via own central heating boiler, built in 2010
• Energy label C
• Equipped with double glazing
• Delivery in consultation

This house has its own website via Bonairestraat56hs.nl
Here you will find everything nicely mapped out with, among other things, the cadastral data, the list of cases, the measurement report, full screen photos as well as information about the neighborhood, a “street view” and the solar boundary.

The registration has been compiled with care; however, the information provided is indicative and no rights can be derived from it.

Toon meer


Eigenschappen

Overdracht

 • Prijs Vraagprijs: 450.000,- Kosten koper
 • Status Verkocht
 • Aanvaarding In overleg

Woonoppervlakte & perceel

 • Woonoppervlakte 71 m2

Bouw

 • Huidig gebruik Wonen
 • Energielabel C
 • Bouwjaar 1930

Indeling

 • Aantal kamers 4
 • Aantal slaapkamers 3
 • Aantal badkamers 1
 • Voorzieningen Mechanische ventilatie

Locatie

 • Provincie: Noord holland
 • Plaats: Amsterdam
 • Adres: Bonairestraat 56
 • Postcode: 1058 XK

Buurtinformatie

Leeftijd van de buurtbewoners

 • 13% 0 - 15 jaar
 • 10% 15 - 25 jaar
 • 46% 25 - 45 jaar
 • 20% 45 - 65 jaar
 • 10% 65+ jaar

Huishoudens

 • 51% Eenpersoons
 • 20% Met kinderen
 • 28% Zonder kinderen

Koop / huur

 • 71% Koop
 • 29% Huur

Mannelijke buurtbewoners

7.425

Vrouwelijke buurtbewoners

8.280

Inwoners Amsterdam

437.582

Inwoners Amsterdam

445.051

Auto’s

0.6 per huishouden

Gemiddelde vraagprijs

569.890,-


Plattegrond


Ons proces in 6 stappen

Wij staan je graag bij gedurende het hele aankoopproces van je nieuwe huis en geven je de extra persoonlijke aandacht die jij verdient!

1

Icon Stap 1

Wil je dit huis graag fysiek bekijken? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging.

2

Icon Stap 2

Tijdens de bezichtiging kun je al jouw vragen over het huis stellen aan de makelaar, zodat je daarna een weloverwogen keuze kunt maken.

3

Icon Stap 3

Zie jij jezelf hier al wonen? Breng dan een bod uit op het huis.

4

Icon Stap 4

Word je bod geaccepteerd, dan ga je - nadat de bedenktijd verstreken is - de hypotheek regelen.

5

Icon Stap 5

Zodra de hypotheek akkoord is word je op de hoogte gebracht van het goede nieuws en ben je klaar om naar de notaris te gaan.

6

Icon Stap 6

Bij de notaris onderteken je alle belangrijke documenten en daarna vindt de sleuteloverdracht plaats. Het verhuizen kan beginnen!


Ons aanbod in de buurt


Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woonwensen

Thoma Post Woonwensen

Blijf op de hoogte van ons aanbod en nieuwbouwprojecten.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2022? Bekijk onze tips.

Lees meer.