Team Deventer

Wonen in Doetinchem

Zou jij graag willen wonen in Doetinchem? Goed idee! Deze heerlijke stad ligt midden in het groen, maar toch heb je alle voorzieningen dichtbij. Of je gaat voor een appartement in de binnenstad van Doetinchem, een vrijstaand huis in Wehl, of een mooie eensgezinswoning in een kindvriendelijke wijk als De Huet, wij helpen je graag bij de aankoop of verkoop van jouw woning in Doetinchem. 

Neem contact op

Stedelijk wonen in de Achterhoek

In Doetinchem profiteer je van de rust van de Achterhoek, maar de stad biedt bovendien voldoende stedelijke voorzieningen, waardoor het een aantrekkelijke en populaire stad is om te wonen. Van verschillende grote winkelcentra in de wijken, gezellige terrasjes, grote winkelketens en leuke boetiekjes, Doetinchem heeft het allemaal. 

Wanneer je in Doetinchem gaat wonen, heb je toegang tot verschillende huisartsen en apotheken en beschik je over een ziekenhuis in je eigen woonplaats. Daarnaast zijn er diverse kinderopvangen mogelijkheden, basisscholen en middelbare scholen. 

Ook op het gebied van sport en entertainment heeft de stad veel te bieden. Er zijn meerdere sportverenigingen, zwembaden, tennisbanen en voetbalvelden en speeltuinen. Een (af en toe) potje eredivisievoetbal meepakken? Een avondje naar de bioscoop? Het kan allemaal als je woont in Doetinchem!

Jouw full service makelaar in Doetinchem

Wanneer je een makelaar in Doetinchem zoekt, ben je bij Thoma Post aan het juiste adres. Met jarenlange ervaring als makelaar in de Achterhoek, kennen wij de woningmarkt in Doetinchem goed. Wat mag een woning kosten, welke woningen komen er binnenkort op de markt en hoe zet je jouw woning juist goed in de markt? Onze makelaars begeleiden je graag bij de aankoop of verkoop van jouw woning in Doetinchem. Ook als je op zoek bent naar een bedrijfspand om te werken in Doetinchem, helpen onze makelaars je graag verder.

Zoek je een woning of appartement in Doetinchem? Dan helpen wij jou graag als aankoop makelaar. Misschien woon je momenteel nog in een andere plaats en ken je de lokale woningmarkt niet zo goed. Maar ook als je momenteel al woont in Doetinchem, is een aankoopmakelaar een goede keuze. Wij hebben korte lijntjes, kunnen je begeleiden tijdens een bezichtiging en uiteraard het biedings- en aankoopproces. Zo weet jij zeker dat jij jouw droomwoning in Doetinchem koopt. 

Ook voor de verkoop van jouw huidige woning staan wij voor je klaar. Of deze woning in Doetinchem staat of elders, maakt in principe niet uit. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.


1999

Maak kennis met ons!

Bij het verkopen of kopen van een huis of bedrijfspand komt veel kijken. Je moet eisen en wensen afwegen en, niet onbelangrijk, de financiële mogelijkheden onder de loep nemen. En dan hebben we het nog niet eens over de bouwkundige zaken, locatie en de omgeving.

Kortom, je kunt niet over een nacht ijs gaan bij één van de belangrijkste investeringen in je privéleven en/of ondernemersleven. Daarom kun je rekenen op ons, adviseurs met een hart voor vastgoed. Verder kennismaken?

Download onze brochure