11 mei 2018

Landgoed Eelink

Winterswijk is een dorp dat voelt als een stad. Een verrassend leuke plaats om te wonen, met veel cultuur en interessante inwoners. We hebben een rijke geschiedenis en veel mooie gebouwen, musea en galeries, winkels en plekken om uit te gaan. Ook als het gaat om nieuwbouw hebben we veel te bieden, neem de ruime kavels op Landgoed Eelink!

 

 

Villawijk Landgoed Eelink

In het groene buitengebied aan de rand van Winterswijk is het plan villawijk Landgoed Eelink in ontwikkeling: een exclusief woongebied dat bestaat uit vrij indeelbare kavels. Landschapswaarde, respect voor het culturele erfgoed en bijzondere woonkwaliteit zijn de sleutelwoorden voor het plan. Met aantrekkelijke grondprijzen is de combinatie van betaalbaar en exclusief wonen mogelijk! Villawijk Landgoed Eelink vormt een overgangszone tussen de buitenwijken van Winterswijk en het schitterende, voor Nederland unieke coulisselandschap met zijn rijkdom aan culturele en natuurlijke erfgoederen.

Zeldzame combinatie

De ontwikkeling van het landgoed tot woongebied gebeurt met zorgvuldige inachtneming en opwaardering van de landschappelijke waarden. Hiermee staat de locatie garant voor de zeldzame combinatie van wonen in een beschermde landelijke omgeving en de voordelen van goede voorzieningen op korte afstand.De bouwkavels zijn flexibel en variëren daardoor in grootte van 1.200 m2 tot 4.000 m2. Dit resulteert in een prijs vanaf € 199.000,- vrij op naam.

Voor meer informatie en een filmimpressie van landgoed Eelink bezoek je de website: www.landgoed-eelink.nl

Wilt u het gehele magazine lezen? Klik dan hier.

Terug naar Nieuws