Staat jouw volgende droomhuis in de wijk Zuidbroek?

Wonen in de wijk  Zuidbroek

In de buurt Zuidbroek  in Apeldoorn is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4.251 mensen per vierkante kilometer en 1.955 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Zuidbroek zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 1.150 gezinnen. De meeste mensen zijn in deze oer-Hollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 31% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 8% tussen de 15 tot 25 jaar en 6% 65 jaar of ouder.

Beleef Thoma Post Makelaars

Wij werken met een uniek verkoopplan. Naast het verkopen en aankopen van je huis, kunnen wij je namelijk ook adviseren over een hypotheek, een taxatie voor je uitvoeren en je helpen met het verduurzamen van je huis (GavoorA.nl). Zo ervaar je gelijk vanaf het begin meer zekerheid en overzicht.

Dus, klaar voor een vrijblijvende waardebepaling? dinerbon

Vul dan onderstaand formulier in en wij bellen je zo snel mogelijk om een afspraak te maken voor de waardebepaling (vaak dezelfde dag al en uiterlijk 2 werkdagen na aanvraag). Zo bereid jij je goed voor op de potentiële verkoop van je huis! En weet je wat het extra leuke is aan deze waardebepaling? In ruil voor jouw vertrouwen in ons, ontvang jij een dinerbon t.w.v. € 50,-!

 

*Op deze actie zijn actievoorwaarden van toepassing. De eerste 15 waardebepalingen in de wijk Zuidbroek krijgen een dinerbon toegewezen. Kijk voor alle actievoorwaarden op deze pagina.