Makelaar Winterswijk – Thoma Enning Makelaars

Gratis waardebepaling aanvragen

Het Winterswijkse kantoor Enning Makelaars is in januari 2018 samengegaan met de grootste makelaar van Oost-Nederland; Thoma Post Makelaars. Het kantoor gaat verder onder de naam Thoma Enning Makelaars.

Jouw makelaar in Winterswijk

Wil jij een huis kopen in Winterswijk? Of wil je juist verhuizen en wil je jouw huis te koop aanbieden? Kies dan voor de ervaring en betrouwbaarheid van Thoma Enning Makelaars. Zowel tijdens de aan- als verkoop van een woning profiteer je van ons uitgebreide netwerk en jarenlange ervaring. Uniek is bovendien ons eigen Woonwensensysteem. Hierin kun je precies aangeven waar je een huis wilt kopen, wat de minimale oppervlakte mag zijn en welke type woning bij jouw wensen past. Vervolgens ontvang je van ons altijd als eerste het allernieuwste woningaanbod, vaak zelfs voordat dit op Funda verschijnt. Zo mis je nooit meer een woning en wordt het vinden van een geschikt huis in Winterswijk heel eenvoudig.

Samenvoeging met Thoma Post Makelaars

Thoma Enning Makelaars is een makelaarskantoor met de disciplines wonen, bedrijfsmakelaardij, recreatie en nieuwbouw. Sinds de samenvoeging met Thoma Post Makelaars beschikt het kantoor over nóg meer kennis en kan er nog meer expertise geboden worden. Zowel in het eerste jaar 2018 als begin 2019 is Thoma Enning Makelaars het best verkopende kantoor gebleken van regio Winterswijk. Een mooie prestatie waar het team van directeur Tom Schreurs elke dag keihard voor werkt!

Over Winterswijk

De gemeente Winterswijk, gelegen in de Achterhoek, heeft zo’n 30.000 inwoners en grenst aan drie kanten met Duitsland en heeft vele buurtschappen. Meddo, Huppel, Henxel, Ratum, Brinkheurne, Kotten, Woold, Miste en Corle. In de gehele gemeente is er veel te doen en te beleven. De omgeving is zelfs benoemd tot Nationaal Landschap! In het centrum van Winterswijk zijn er vele winkels en terrassen te vinden en kun je lekker eten bij meerdere restaurants. Bij een bezoekje Thoma Enning Makelaars aan de gemeente Winterswijk zul je ontdekken dat er een actief ondernemersklimaat gevestigd is met vele voorzieningen.

Thoma Enning Makelaars Winterswijk heeft een eigen website, voor meer informatie neem een kijkje op www.thomaenning.nl

Contactgegevens

Burgemeester Bosmastraat 2d
7101 DG Winterswijk
KvK-nummer: 70289190

 

0543-516151 info@thomaenning.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
9.00 – 17.30 uur

Een afspraak plannen in de avonduren of op zaterdag? Ook dat is mogelijk!

Wij stellen ons graag aan je voor

Foto van Tom Schreurs
Tom Schreurs Directeur-Partner / Register Makelaar / Register Taxateur / NVM-lid Stuur een e-mail
Foto van Gerrit Vervelde
Gerrit Vervelde Directeur / Register Makelaar Taxateur / NVM-lid Stuur een e-mail
Foto van Timon Klanderman
Timon Klanderman Kandidaat Register Makelaar Taxateur Stuur een e-mail
Foto van Barbara Nijenhuis
Barbara Nijenhuis Commercieel Medewerkster Binnendienst Stuur een e-mail
Foto van Nolda Bolwerk
Nolda Bolwerk Commercieel Medewerkster Binnendienst Stuur een e-mail

Locatie

Thoma Enning Makelaars met Meer is dé makelaar in Winterswijk en omgeving.