Makelaar Winterswijk

Gratis waardebepaling aanvragen

Het Winterswijkse kantoor Enning Makelaars is in januari 2018 samengegaan met de grootste makelaar van Oost-Nederland; Thoma Post Makelaars. Het kantoor gaat verder onder de naam Thoma Enning Makelaars Winterswijk. 

Jouw makelaar in Winterswijk

Zoek jij een makelaar in Winterswijk? Wil jij een huis kopen? Of wil je juist verhuizen en wil je jouw huis te koop aanbieden? Kies dan voor de ervaring en betrouwbaarheid van Thoma Enning Makelaars. Zowel tijdens de aan- als verkoop van een woning profiteer je van ons uitgebreide netwerk en jarenlange ervaring als aankoopmakelaar en verkoopmakelaar.

Uniek is bovendien ons eigen Woonwensensysteem. Hierin kun je precies aangeven waar je een huis wilt kopen (nieuw of oud), wat de minimale oppervlakte mag zijn en welke type woning bij jouw wensen past. Vervolgens ontvang je van ons altijd als eerste het allernieuwste woningaanbod, vaak zelfs voordat dit op Funda verschijnt. Zo mis je nooit meer een woning en wordt het vinden van je droomplek heel eenvoudig.

Samenvoeging met Thoma Post Makelaars

Wij zijn een makelaarskantoor met de disciplines wonen, bedrijfsmakelaardij, recreatie en nieuwbouw. Sinds de samenvoeging met Thoma Post Makelaars beschikt het kantoor over nóg meer kennis en kan er nog meer expertise geboden worden. Zowel in het eerste jaar 2018 als begin 2019 is Thoma Enning het best verkopende makelaarskantoor gebleken van regio Winterswijk. Een mooie prestatie waar het team van directeur Tom Schreurs elke dag keihard voor werkt! Onze makelaarskantoren zijn te vinden in talloze andere steden.

Zo zijn wij nu onder andere actief als makelaar in Apeldoorn, makelaar Almelo en als makelaar in Doetinchem. Wij zijn een begrip in de makelaardij in Twente én De Achterhoek. Zowel in huis verkopen, kopen en een taxatie (taxatierapport).

Over Winterswijk

De gemeente Winterswijk, gelegen in de Achterhoek, heeft zo’n 30.000 inwoners en grenst aan drie kanten met Duitsland en heeft vele buurtschappen. Meddo, Huppel, Henxel, Ratum, Brinkheurne, Kotten, Woold, Miste en Corle. In de gehele gemeente is er veel te doen en te beleven. De omgeving is zelfs benoemd tot Nationaal Landschap! In het centrum zijn er vele winkels en terrassen te vinden en kun je lekker eten bij meerdere restaurants. Bij een bezoekje aan de gemeente Winterswijk zul je ontdekken dat er een actief ondernemersklimaat gevestigd is met vele voorzieningen.

Veelgestelde vragen

Heb je altijd een makelaar nodig?

Een huis in Winterswijk kopen of verkopen? Dan vraag jij je mogelijk af of je altijd een makelaar moet inschakelen. Uit ervaring blijkt dat dit zeker een verstandige keuze is. Voor de meeste mensen is het kopen of verkopen van een huis geen dagelijkse bezigheid. Hierdoor is de kans groot dat je teveel betaalt of juist een te laag bedrag ontvangt tijdens de (ver)koop van een woning. Het ervaren team van Thoma Post Makelaars Winterswijk helpt jou graag, zodat je altijd een goede prijs ontvangt of betaalt. Bovendien beschikken wij over een groot netwerk, weten wij als eerste welke appartementen of huizen in Winterswijk op de markt komen en ontzorgen wij jou tijdens de (ver)koop.

Wat kunnen onze makelaars in Winterswijk voor jou betekenen?

Het is mogelijk om een aankoop- of verkoopmakelaar in te schakelen. Wil je een huis kopen in Winterswijk? Dan kunnen de aankoopmakelaars van Thoma Post Makelaars Winterswijk jou helpen met het vinden van een geschikte woning, de bezichtiging en tijdens de onderhandelingen. Tijdens de verkoop van jouw woning helpen onze verkoopmakelaars jou ook graag. Zij kunnen onder andere de vraagprijs vaststellen, de woning te koop zetten en contact houden met geïnteresseerde partijen.

Wat is een NVM makelaar?

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen (NVM U.A.) is de grootste vereniging in Nederland voor makelaars en vastgoeddeskundigen. Kies je voor een NVM makelaar? Dan kies je bewust voor een makelaar die voldoet aan strenge opleidings- en kwaliteitseisen. Thoma Post Makelaars Winterswijk beschikt over het NVM certificaat en is trots op de kennis, ervaring en kwaliteit binnen het team.


Contactgegevens

Burgemeester Bosmastraat 2d
7101 DG Winterswijk
KvK-nummer: 70289190

 

0543-516151 info@thomaenning.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
9.00 – 17.30 uur

Een afspraak plannen in de avonduren of op zaterdag? Ook dat is mogelijk!

Wij stellen ons graag aan je voor

Foto van Tom Schreurs
Tom Schreurs Directeur-Partner / Register Makelaar / Register Taxateur / NVM-lid Stuur een e-mail
Foto van Gerrit Vervelde
Gerrit Vervelde Directeur / Register Makelaar Taxateur / NVM-lid Stuur een e-mail
Foto van Timon Klanderman
Timon Klanderman Kandidaat Register Makelaar Taxateur Stuur een e-mail
Foto van Engeline Schreurs- Sellink
Engeline Schreurs- Sellink Commercieel Medewerkster Binnendienst Stuur een e-mail
Foto van Barbara Nijenhuis
Barbara Nijenhuis Commercieel Medewerkster Binnendienst Stuur een e-mail
Foto van Nolda Bolwerk
Nolda Bolwerk Commercieel Medewerkster Binnendienst Stuur een e-mail
Foto van Lisan Vochteloo
Lisan Vochteloo Hoofd Marketing Stuur een e-mail
Foto van Silke Leferink
Silke Leferink Marketeer Stuur een e-mail

Locatie

Thoma Enning Makelaars met Meer is dé makelaar in Winterswijk en omgeving.