Makelaar Doetinchem – Thoma van Dijk Siebelink

Keppelseweg 15
7001 CE Doetinchem
KvK-nummer: 73586838

0314 – 36 62 62
welkom@tvdsmakelaars.nl

Maandag t/m vrijdag
8.30 – 17.30 uur

Wil je een bezichtiging plannen in de avonduren of op zaterdag? Ook dat is mogelijk!

Gratis waardebepaling aanvragen

Thoma van Dijk Siebelink Makelaars is onderdeel van de toonaangevende Thoma Post Makelaars welke werkzaam is in de regio van Amsterdam, Twente, de Stedendriehoek en Achterhoek. Dus voor een Thoma Post Makelaar in Doetinchem ben je bij ons aan het juiste adres.

Makelaar Doetinchem

Thoma Post is een full service makelaarskantoor. We helpen je graag bij het aankopen of verkopen van een woning, appartement in Doetinchem of bedrijfspand in de regio en alles wat daar verder bij komt kijken, waarbij we ons onderscheiden door meer marktkennis, meer deskundigheid, meer begeleiding en meer kwaliteit. We zijn werkzaam in de gemeente Doetinchem.

Wat we doen, doen we goed. En dat mag je dan ook zeker van ons verwachten. En we bieden ook meer. Meer kennis van de Doetinchemse en Achterhoekse woningmarkt, een groot netwerk van specialisten en nog veel meer waar we trots op zijn. Doordat Van Dijk Makelaars, Siebelink Makelaardij en Thoma Post Makelaars de krachten hebben gebundeld kunnen we met de oude vertrouwde gezichten nog meer voor je betekenen.

Gratis waardebepaling aanvragen

Wil je ook een gratis waardecheck van je huis? Vul dan onderstaand formulier in en we bellen zo snel mogelijk om een afspraak te maken (vaak dezelfde dag al en uiterlijk 2 werkdagen na aanvraag).

Ons team

Onze medewerkers

Jan Siebelink

Gecertificeerd makelaar-taxateur

Sander Spaan

Gecertificeerd makelaar-taxateur

Roy Frenken

Kandidaat-Register Makelaar Taxateur

Martine Starink

Kandidaat-Register Makelaar Taxateur

Debby van Veen

Commercieel Medewerkster Binnendienst

Lisan Vochteloo

Marketing Manager

Silke Leferink

Marketeer

Thoma Post Makelaars Doetinchem

Thoma Post Makelaars Doetinchem staat voor een persoonlijke benadering en actieve aanpak. Dit komt onder andere terug in ons eigen netwerk met meer dan 3000 woningzoekenden. Wil jij jouw huis verkopen? Dan vinden wij vaak al een koper voordat jouw huis op Funda staat. Verder hebben onze sociale media kanalen duizenden likes. Ook via sociale media komt jouw woning snel onder de aandacht bij potentiële kopers.

Zelf een huis kopen? Schrijf je dan in voor het unieke Woonwensensysteem van Thoma Post Makelaars Doetinchem. Binnen dit systeem kun je persoonlijke voorkeuren aangeven zoals de gewenste oppervlakte, favoriete locatie en het woningtype. Vervolgens houden wij jou telkens op de hoogte van het nieuwste woningaanbod. Regelmatig nog voordat het aanbod op Funda verschijnt. Eenvoudiger wordt het niet om snel een geschikte woning te kopen! Thoma Post is ook te vinden in talloze andere steden. Zo vind je ons als makelaar in Winterswijk maar ook als makelaar in Apeldoorn, Almelo en Amsterdam.

De gemeente Doetinchem

Doetinchem is de grootste stad van de Achterhoek met haar bijna 58.000 inwoners. Ook de dorpen Wehl en Gaanderen vallen onder deze gemeente. Het werkgebied van ons kantoor bestaat naast bovenstaande plaatsen uit de dorpen Zelhem, Dinxperlo, Ulft en ‘s-Heerenberg. Ook voor een makelaar in de buurt van Arnhem zit je hier goed. De omgeving van Doetinchem is zeer bos- en waterrijk waardoor je er prachtige tochten kan maken. Doetinchem is gelegen aan de Oude IJssel en heeft dan ook een jachthaven en volop kanomogelijkheden voor de liefhebber. Huis kopen in Doetinchem? Wij helpen je graag verder.

Thoma van Dijk Siebelink Makelaars heeft een eigen website waar het team wordt voorgesteld en alle diensten worden toegelicht. We vertellen je graag meer over zaken zoals het aanvragen van een hypotheek of het verkopen van jouw huis.

Veelgestelde vragen

Wat kost het om mijn huis bij jullie te verkopen

Bij verkoop van jouw woning in Doetinchem berekenen wij de courtage afhankelijk van de verkoopprijs van de woning. Tevens worden er opstartkosten in rekening gebracht voor het verkoopplan (foto’s, video’s en plattegronden, presentatie en promotie). Het is van belang om de juiste beslissingen te nemen, zodat je de woning zo snel mogelijk en tegen de beste prijs kan verkopen. Wij helpen je graag met deze beslissingen en nemen je alle zorgen uit handen tijdens de verkoop van je huis. Een correcte waardebepaling is de basis voor een succesvolle verkoop. Mocht je willen weten wat de kosten voor jou zijn? Neem contact op met ons kantoor voor een vrijblijvende waardebepaling.

Taxeren jullie woningen in Doetinchem?

Uiteraard, een goede taxatie kan alleen worden uitgevoerd door een gecertificeerd taxateur. Alle taxateurs zijn bij ons daarom NRVT gecertificeerd en lid van de NVM. Alle taxatierapporten die wij opstellen worden gekeurd door het Nederlands Woning Waarde Instituut, het NWWI.

Helpen jullie bij de aankoop van een woning in Doetinchem?

Absoluut! Ben je op zoek naar een woning of heb je deze woning gevonden bij een collega-makelaar? In beide gevallen bieden wij professionele begeleiding met grote voordelen. Als NVM-aankoopmakelaar hebben wij inzage in het landelijke woningaanbod en kijken wij kritisch mee tijdens de zoektocht bij aankoop van een huis of appartement. Wij kunnen je ruim voor Funda informeren over het complete nieuwe woningaanbod passend bij jouw zoekprofiel.

Thoma Post Woonwensen

Als eerste op de hoogte van ons nieuwe aanbod? Schrijf je dan nu in!


Aanmelden

Wat mensen zeggen over ons

Wij zijn trots op onze recensies en delen deze graag met u.

Locatie: Makelaar Doetinchem - Thoma van Dijk Siebelink

Apeldoorn | Verkoper van Wolframstraat 54

"Goede service, deskundig in de Apeldoornse markt en snelle en persoonlijke benadering. Zeker een makelaar om aan te bevelen."

Lees alle referenties