X
Lees nu >

Taxaties Zakelijk Vastgoed

Een zakelijke taxatie geeft de waarde van een bedrijfsgebouw of een verhuurde woning. Deze waarde heb je nodig voor de jaarstukken, het verkrijgen van een financiering of natuurlijk het verhuren of verkopen van het pand. De gecertificeerde taxateurs van Thoma Post taxeren bedrijfsobjecten in alle soorten en maten en volgens de geldende richtlijnen. Zo weet je precies waar je financieel aan toe bent. De meeste geldverstrekkers eisen dat de taxatie wordt uitgevoerd door een geregistreerde taxateur.

 

Register taxateur

Onze taxateurs zijn ingeschreven in het NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs). Daarnaast heeft Marsja Hoogvorst de aantekening Addendum Grootzakelijk Vastgoed. Bovendien zijn wij zeer goed geïnformeerd over de laatste marktontwikkelingen, waardoor je verzekerd bent van een realistische waarde. In een vrijblijvend gesprek lichten wij je graag in over taxaties en de toegevoegde waarde van een Thoma Post Bedrijfsmakelaar als taxateur. Via één van onze vestigingen is een afspraak zo gemaakt. Wij zijn je graag van dienst!

Makelaars met meer, in dit geval bedrijfsmakelaars met meer, betekent natuurlijk ook met meer kwaliteit. Kwaliteit in die zin dat je, ongeacht met wie je binnen onze organisatie te maken krijgt, er van op aan kunt dat diegene beschikt over alle voor zijn of haar functie benodigde papieren.

 

TMI taxatie

Bovendien worden al onze bedrijfstaxaties uitgevoerd conform Het Taxatie Management Systeem, dé taxatiemethodiek voor taxatieprofessionals in de commerciële vastgoedbranche. Dit systeem werkt met de Taxatierichtlijn Commercieel Vastgoed©. Taxaties gemaakt volgens het Taxatie Management Systeem voldoen aan de Taxatierichtlijn Commercieel Vastgoed©. Daarmee voldoen ze aan de hoogste kwaliteitsstandaarden in de markt.

 

RICS taxateur

Betrouwbare, valide en consistente taxaties zijn in het belang van vele partijen, te beginnen met kopers en verkopers, maar ook ondernemers, financiers, aandeelhouders, aannemers, projectontwikkelaars, (ver)huurders, beleidsmakers, overheden en andere belanghebbenden. Daarom werken we bij Thoma Post met RICS taxateurs.

 

RICS taxaties steunen op vier pilaren

  • Uitstekende kennis van de lokale markt en van relevante marktontwikkelingen
  • Vakinhoudelijke expertise, op bouwtechnisch gebied, maar ook ten aanzien van andere factoren die de marktwaarde kunnen beïnvloeden
  • De hoogste professionele standaarden, om absolute professionaliteit en integriteit te waarborgen
  • Regulering en toezicht, om ervoor te zorgen dat de aangesloten taxateurs zich strikt aan de RICS-standaarden houden. De RICS-organisatie beoordeelt ingediende klachten en kan disciplinaire maatregelen opleggen.

 

Klachtenprocedure

De klachtenprocedure van Thoma Post Bedrijfs Onroerend Goed is vastgelegd en legt uit hoe een klacht kan worden ingediend bij Thoma Zakelijk Vastgoed. Als u deze klachtenprocedure wilt ontvangen dan kunt u een mail sturen aan taxatiesbog@thomapost.nl.

 

Contactgegevens

Mr. H.F. de Boerlaan 22A
7417 DA Deventer

088 633 6333 taxatiesbog@thomapost.nl

Openingstijden

maandag t/m vrijdag 8.30 – 17.30 uur
’s Avonds en zaterdag alleen op afspraak