Taxateurs Bedrijfs Onroerend Goed

De taxatieafdeling van Thoma Post Bedrijfsmakelaars wordt centraal aangestuurd door RICS taxateur Hans van de Kamp. Vanuit kantoor Deventer, ideaal gelegen midden in ons werkgebied, werkt hij samen met het team van taxateurs en specialisten. De unieke combinatie van regionale deskundigheid en lokale marktkennis zorgt dagelijks voor meerdere succesvolle taxaties in Twente, de Stedendriehoek en de Achterhoek.

TMI taxatie

Bovendien worden al onze bedrijfstaxaties uitgevoerd conform Het Taxatie Management Systeem, dé taxatiemethodiek voor taxatieprofessionals in de commerciële vastgoedbranche. Dit systeem werkt met de Taxatierichtlijn Commercieel Vastgoed.

Register taxateur

Al onze taxateurs zijn aangesloten bij de Stichting Vastgoed-Cert. Bovendien zijn wij zeer goed geïnformeerd over de laatste marktontwikkelingen, waardoor je verzekerd bent van een realistische waarde. In een vrijblijvend gesprek lichten wij je graag in over taxaties en de toegevoegde waarde van een taxateur.

Taxaties

Betrouwbare, valide en consistente taxaties zijn in het belang van vele partijen, te beginnen met kopers en verkopers, maar ook ondernemers, financiers, aandeelhouders, aannemers, projectontwikkelaars, (ver) huurders, beleidsmakers en overheden. Daarom werken we bij Thoma Post met RICS taxateurs, waaronder Jurjen Berger.

“Een goede taxatie levert juist geld op!”

Alle taxateurs zijn NRVT gecertificeerd. Dit garandeert een goede objectieve taxatie.

Voordelen van een bedrijfstaxateur van Thoma Post

  • Uitstekende kennis van de lokale markt en van relevante marktontwikkelingen.
  • Vakinhoudelijke expertise, op bouwtechnisch gebied, maar ook ten aanzien van andere factoren die de marktwaarde kunnen beïnvloeden.
  • De hoogste professionele standaarden, om absolute professionaliteit en integriteit te waarborgen.
  • Regulering en toezicht, om ervoor te zorgen dat de aangesloten taxateurs zich strikt aan de RICS-standaarden houden. De RICS-organisatie beoordeelt ingediende klachten en kan disciplinaire maatregelen opleggen.

Contactgegevens

Mr. H.F. de Boerlaan 22
7417 DA Deventer

0570 614607 taxatiesbog@thomapost.nl

Openingstijden

maandag t/m vrijdag 8.30 – 17.30 uur
’s Avonds en zaterdag alleen op afspraak