Thoma van Bussel Makelaars Vaassen

Op zoek naar een woningmakelaar in Vaassen, Epe en omgeving? Thoma van Bussel Makelaars met meer, gevestigd aan de Dorpsstraat 60 in Vaassen is actief als aankoop- en verkoopmakelaar in Vaassen en omgeving. Het allernieuwste koophuizenaanbod, persoonlijke service zoals je van ons gewend bent en de jarenlange expertise maakt dit team onderscheidend. Sinds 1 februari 2019 zijn Thoma Post Makelaars en Van Bussel Makelaars samen onder de naam Thoma Van Bussel Makelaars. Een nieuwe naam en nóg meer expertise.

Niet zomaar een woningmakelaar

Thoma van Bussel Makelaars is aangesloten bij de NVM (Nederlandse vereniging van Makelaars). Dat geeft vertrouwen bij een van de meest belangrijke stappen in je leven. Een woning aan- of verkopen, je huidige woning laten taxeren of een oriënterend gesprek? Wat je wensen ook zijn, Team Thoma van Bussel staat je graag persoonlijk en met een heldere communicatie terzijde.

Naast woningmakelaars heeft Thoma van Bussel ook een afdeling bedrijfsmakelaars om een bedrijfspand in Vaassen te kunnen verkopen, verhuren, aankopen of huren.

De gemeente Epe/Vaassen

Mooier dan in Epe kun je in ons land nauwelijks wonen. Bos en hei aan de ene en agrarisch gebied en uiterwaarden aan de andere kant en in het midden een gezellig dorp met een groot winkelaanbod. Ook zijn er in de omgeving vele campings en recreatiemogelijkheden te vinden. Grote publiekstrekker is Kasteel Cannenburch met een parkbos en vijvers waar je heerlijk kunt wandelen. Hier worden ook veel activiteiten georganiseerd. In Vaassen worden veel evenementen georganiseerd zoals de dorpsavonden en Vaasaqua. Er zijn leuke winkels een museum en een aantal goede horecagelegenheden waar je de hele dag door kan genieten van heerlijk eten en drinken.

 

Contactgegevens

Dorpsstraat 60
8171 BS Vaassen
KvK-nummer: 08048286

0578-700240 info@thomavanbussel.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
9.00 – 17.00 uur

Zaterdag
10.00 – 15.00 uur

 

Locatie

Thoma van Bussel Makelaars is dé makelaar in Vaassen, Epe en omgeving en gevestigd aan de Dorpsstraat 60 in Vaassen. Het pand is centraal en binnen enkele minuten van uitvalswegen gelegen.

Weten wat er speelt

De gebundelde krachten van Thoma Post en Van Bussel Makelaars zorgen ervoor dat niet enkel het werkgebied vergroot is, maar ook de expertise. Wij weten wat er speelt in de regio Vaassen en Epe en helpen je graag bij de aan- of verkoop van je woning.

Woning aan- of verkopen

Interesse in de verkoop van jouw woning ? Door onze goede kennis van de regionale markt weten we exact wat er speelt en zorgen we ervoor dat jouw woning zo snel mogelijk tegen de hoogste prijs wordt verkocht. Ben je op zoek naar een nieuwe woning, dan helpen we je graag bij je zoektocht. Laat ons jouw woonwensen weten en we houden je op de hoogte van het aanbod dat precies bij jouw wensen past.