Bedrijfsmakelaar Zutphen | Thoma Post Bedrijfsmakelaars Zutphen

Bedrijfsmakelaar ZutphenWelkom bij Thoma Post bedrijfsmakelaar Zutphen. Ben je op zoek naar een NVM bedrijfsmakelaar in Zutphen en omstreken? Thoma Post Zutphen is actief als aankoopmakelaar, verkoopmakelaar en verhuurmakelaar. Met onze ruime ervaring en kennis van de vastgoedmarkt voor bedrijven bent u gegarandeerd van de beste resultaten. Bij ons staat service, aandacht, inzicht en aanbod centraal, we zeggen niet voor niets “Makelaars met meer…”.

Expertises Thoma Post bedrijfsmakelaar Zutphen

Vanuit ons kantoor aan het stationsplein in Zutphen hebben wij perfect zicht op de regionale vastgoedmarkt. Wij bieden onder andere de volgende bedrijfsmatige expertises:

  • bedrijfspand aankopen,
  • bedrijfspand verkopen,
  • bedrijfspand huren,
  • bedrijfspand verhuren,
  • beleggen in bedrijfsmatig vastgoed
  • bedrijfspand taxeren

Naast deze bedrijf gerelateerde expertises kun je ook bij ons terecht voor advies over het kopen van een woning, verkopen van jouw woning, taxaties, nieuwbouwprojecten, verzekeringen, hypotheken, certificeren en woning taxaties. Zo kun je niet alleen zakelijk, maar ook als particulier rekenen op de service van Thoma Post!

Voordelen van een bedrijfsmakelaar in Zutphen

Voor bedrijfsmatig vastgoed ben je bij Thoma Post aan het juiste adres. Met meer ervaring, meer vestigingen en meer gecertificeerde bedrijfsmakelaars helpen wij je graag. Om je zo optimaal mogelijk van dienst te kunnen zijn hebben wij ons werkgebied verdeeld onder de verschillende vestigingen van Thoma Post Bedrijfsmakelaars. Naast onze vestiging in Zutphen zijn wij gevestigd in Enschede, Hengelo, Deventer, Apeldoorn, Doetinchem, Winterswijk en Lochem en werken er meer dan 50 professionals bij Thoma Post.
Voor onze vestiging in Zutphen staan bedrijfsmakelaar Sjoerd Harmsen, Jan Wiggers en collega Conny Kolkman je persoonlijk, met directe lijnen en een heldere communicatie terzijde.

Contactgegevens

Tijdelijk adres:
Basseroord 16
7201 MR Zutphen

Oorspronkelijk adres (verbouwing):
Stationsplein 37
7201 MH Zutphen

0575-519466
  zutphenbog@thomapost.nl

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
8.30 – 17.30 uur

’s Avonds en zaterdag alleen op afspraak