Bedrijfsmakelaar Lochem | Thoma Post Bedrijfsmakelaars Lochem

Thoma Post bedrijfsmakelaar LochemWelkom bij Thoma Post bedrijfsmakelaar Lochem. Thoma Post is dé bedrijfsmakelaar van Lochem die meer te bieden heeft en altijd goed bereikbaar is. Of het nu gaat om méér aanbod, méér kwaliteit, méér service of meer kennis van de lokale vastgoedmarkt voor bedrijven in Lochem.

Expertises Thoma Post bedrijfsmakelaar Lochem

Vanuit ons kantoor in Lochem hebben wij perfect zicht op de ontwikkelingen in Lochem en omstreken. Wij bieden onder andere de volgende bedrijfsmatige expertises:

  • bedrijfspand aankopen,
  • bedrijfspand verkopen,
  • bedrijfspand huren,
  • bedrijfspand verhuren,
  • beleggen in bedrijfsmatig vastgoed
  • bedrijfspand taxeren

Naast deze bedrijf gerelateerde expertises kun je ook bij ons terecht voor advies over het kopen van een woning, verkopen van jouw woning, taxaties, nieuwbouwprojecten, verzekeringen, certificeren en woning taxaties. Zo kun je niet alleen zakelijk, maar ook particulier terecht bij Thoma Post.

Voordelen bedrijfsmakelaar Lochem

Ook voor bedrijfsmatig vastgoed ben je bij ons op het juiste adres. Met meer ervaring, meer vestigingen en meer gecertificeerde bedrijfsmakelaars helpen wij je graag. Om je zo optimaal mogelijk van dienst te kunnen zijn hebben wij ons werkgebied verdeeld onder de vestigingen van Thoma Post Bedrijfsmakelaars. Zo hebben we niet alleen vestigingen in Lochem, maar ook in Apeldoorn, Deventer, Doetinchem, Enschede, Hengelo, Winterswijk en Zutphen.
Voor onze vestiging in Lochem staan Sjoerd Harmsen, Mattijs Grondman, Roelof Vos en Silvia Dieperink je persoonlijk, met directe lijnen en een heldere communicatie terzijde.

Contact met een bedrijfsmakelaar in Lochem

Wil je graag een vrijblijvend adviesgesprek neem dan met behulp van de onderstaande gegevens contact met ons op. Wij bespreken graag wat Thoma Post bedrijfsmakelaar Lochem voor jou kan betekenen.

Contactgegevens

Postbus 120, 7240 AC
Prins Bernhardweg 7
7241 DH Lochem

0573 222450 lochembog@thomapost.nl

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
8.30 – 17.30 uur

’s Avonds en zaterdag alleen op afspraak