Bedrijfsmakelaar Hengelo | Thoma Post Bedrijfsmakelaars Hengelo

Welkom bij Thoma Post bedrijfsmakelaar Hengelo. Thoma Post is dé bedrijfsmakelaar van Hengelo en omstreken.
Wij weten wat er speelt binnen de vastgoedmarkt voor bedrijven en bij de verkoper, zijn goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en daarnaast zijn persoonlijke begeleiding en jarenlange expertise de kracht van Thoma Post bedrijfsmakelaar Hengelo.

Expertises Thoma Post bedrijfsmakelaar Hengelo

Vanuit ons strategisch gelegen kantoor in Hengelo Overijssel hebben wij een perfect overzicht van de zakelijke markt in Hengelo en omstreken. Wij bieden de volgende bedrijfsmatige expertises:

  • bedrijfspand aankopen,
  • bedrijfspand verkopen,
  • bedrijfspand huren,
  • bedrijfspand verhuren,
  • beleggen in bedrijfsmatig vastgoed
  • bedrijfspand taxeren

Naast deze bedrijf gerelateerde expertises kun je ook bij ons terecht voor advies over het kopen van een woning, verkopen van je woning, taxaties, nieuwbouwprojecten, verzekeringen, hypotheken, certificeren en woning taxaties.

Voordelen van een bedrijfsmakelaar in Hengelo

Voor bedrijfsmatig vastgoed ben je bij Thoma Post op het juiste adres. Met meer ervaring, meer vestigingen en meer gecertificeerde bedrijfsmakelaars helpen wij je graag. Om je zo optimaal mogelijk van dienst te kunnen zijn hebben wij ons werkgebied verdeeld onder de verschillende vestigingen van Thoma Post Bedrijfsmakelaars. Naast onze vestiging in Hengelo zijn wij gevestigd in Enschede, Deventer, Apeldoorn, Doetinchem, Lochem en Zutphen.
Voor onze vestiging in Hengelo staan de bedrijfsmakelaars Ralf Reerink, Rick Wessels en Claudia Timmers je persoonlijk, met directe lijnen en een heldere communicatie terzijde.

Contact met je bedrijfsmakelaar in Hengelo

Wil je graag een vrijblijvend adviesgesprek met 1 van onze experts? Neem dan met behulp van de onderstaande gegevens contact met ons op. Wij bespreken graag vrijblijvend onder het genot van een kopje koffie wat Thoma Post bedrijfsmakelaar Hengelo voor jou kan betekenen.

Contactgegevens

Enschedesestraat 41
7551 EJ Hengelo

088-6336336 hengelobog@thomapost.nl +31 (0)6 34 10 18 08

op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
9.00 – 17.30 uur

’s Avonds en zaterdag alleen op afspraak