Bedrijfsmakelaar Enschede | Thoma Post Bedrijfsmakelaars Enschede

bedrijfsmakelaar EnschedeThoma Post is dé bedrijfsmakelaar van Enschede en omstreken en is sinds 1994 gevestigd aan de boulevard 1945. In 2015 wordt het Koningsplein opgeleverd waar Thoma Post bedrijfsmakelaar Enschede aan gelegen is. Dit plein is de verbinding tussen de binnenstad, het Medisch Spectrum Twente en de Van Heek parkeergarage en door de vele bomen en planten een oase van groen.

Thoma Post bedrijfsmakelaar Enschede is actief als aankoopmakelaar, verkoopmakelaar en verhuurmakelaar. Wij zijn een dynamisch, jong en enthousiast makelaarskantoor dat zich door de vele jaren ervaring en persoonlijke begeleiding onderscheidt. Bij ons staan aandacht, service, inzicht en aanbod centraal, we zeggen niet voor niets “Makelaars met meer..”.

Expertises Thoma Post bedrijfsmakelaar Enschede

Vanuit ons kantoor in Enschede bieden wij de volgende bedrijfsmatige expertises:

  • bedrijfspand aankopen,
  • bedrijfspand verkopen,
  • bedrijfspand huren,
  • bedrijfspand verhuren,
  • beleggen in bedrijfsmatig vastgoed
  • bedrijfspand taxeren

Naast deze bedrijf gerelateerde expertises kun je ook bij ons terecht voor advies over het kopen van een woning, verkopen van je woning, taxaties, nieuwbouwprojecten, verzekeringen, hypotheken, certificeren en woning taxaties.

Voordelen van een bedrijfsmakelaar in Enschede

Voor bedrijfsmatig vastgoed ben je bij Thoma Post aan het juiste adres. Met meer ervaring, meer vestigingen en meer gecertificeerde bedrijfsmakelaars helpen wij je graag. Om je zo optimaal mogelijk van dienst te kunnen zijn hebben wij ons werkgebied verdeeld onder de vestigingen van Thoma Post Bedrijfsmakelaars. Naast onze vestiging in Enschede zijn wij gevestigd in Hengelo, Deventer, Apeldoorn, Doetinchem, Lochem en Zutphen.
Voor onze vestiging Enschede staan de bedrijfsmakelaars Albert Post, Rick Wessels en Claudia Timmers je persoonlijk, met directe lijnen en een heldere communicatie terzijde.

Contact met een bedrijfsmakelaar in Enschede

Wil je graag een vrijblijvend adviesgesprek met 1 van onze experts? Neem dan met behulp van de onderstaande gegevens contact met ons op. Wij bespreken graag wat Thoma Post bedrijfsmakelaar Enschede voor je kan betekenen.

Contactgegevens

Koningsplein 11
7512 KZ Enschede

088-6336336 enschedebog@thomapost.nl +31 (0)6 34 10 18 08

op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
9.00 – 17.30 uur

’s Avonds en zaterdag alleen op afspraak