Bedrijfsmakelaar Deventer | Thoma Post Bedrijfsmakelaars Deventer

Thoma Post is als bedrijfsmakelaar op de zakelijke vastgoedmarkt actief in Deventer en omstreken.Of je nu op zoek bent naar een statig kantoor in de binnenstad, groot kantoor langs de snelweg of een winkelpand, Thoma Post Bedrijfsmakelaars Deventer helpt je graag! Wij weten wat er speelt binnen deze markt en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de regio. Dit, gecombineerd met jarenlange expertise is dé kracht van Thoma Post Bedrijfsmakelaar Deventer.

Expertises bedrijfsmakelaar Thoma Post Deventer

Vanuit ons kantoor in Deventer bieden wij de volgende bedrijfsmatige expertises:

  • bedrijfspand aankopen,
  • bedrijfspand verkopen,
  • bedrijfspand huren,
  • bedrijfspand verhuren,
  • beleggen in bedrijfsmatig vastgoed
  • bedrijfspand taxeren

Naast deze bedrijf gerelateerde expertises kun je ook bij ons terecht voor advies over het kopen van een woning, verkopen van je woning, taxaties, nieuwbouwprojecten, verzekeringen, hypotheken, certificeren en woning taxaties.

Voordelen bedrijfsmakelaar Deventer

Voor bedrijfsruimtes, kantoorruimtes, winkelruimtes en bedrijfspanden ben je bij Thoma Post bedrijfsmakelaar Deventer aan het juiste adres. Met meer ervaring, meer vestigingen en meer gecertificeerde bedrijfsmakelaars helpen wij je graag. Om jou zo optimaal mogelijk van dienst te kunnen zijn hebben wij ons werkgebied verdeeld onder de verschillende vestigingen van Thoma Post Bedrijfsmakelaars. Naast onze vestiging in Deventer zijn wij gevestigd in Enschede, Hengelo, Apeldoorn, Doetinchem, Lochem en Zutphen.
Voor onze vestiging in Deventer staan Jan Wiggers, Micheal Maatman en Conny Kolkman je persoonlijk, met directe lijnen en een heldere communicatie terzijde.

Contact met een bedrijfsmakelaar in Deventer

Benieuwd naar de mogelijkheden en wil je graag een vrijblijvend adviesgesprek met 1 van onze specialisten? Neem dan met behulp van de onderstaande gegevens contact met ons op. Wij bespreken graag wat Thoma Post bedrijfsmakelaar Deventer voor jou kan betekenen.

Vestiging Deventer

Contactgegevens

Mr. H.F. de Boerlaan 22
7417 DA Deventer

0570 614607 deventerbog@thomapost.nl

Openingstijden

maandag t/m vrijdag 8.30 – 17.30 uur
’s Avonds en zaterdag alleen op afspraak