Bedrijfsmakelaar Apeldoorn | Thoma Post Bedrijfsmakelaars Apeldoorn

Thoma Post is als bedrijfsmakelaar actief op de zakelijke vastgoedmarkt in Apeldoorn en omstreken.
Weten wat er speelt binnen de vastgoedmarkt voor bedrijven en bij de verkoper, goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, persoonlijke begeleiding en jarenlange expertise is de kracht van Thoma Post bedrijfsmakelaar Apeldoorn. Of je nu op zoek bent naar een statig kantoor in de binnenstad, groot kantoor langs de snelweg of een winkelpand. Voor bedrijfsruimtes, kantoorruimtes, winkelruimtes en bedrijfspanden ben je bij Thoma Post bedrijfsmakelaar Apeldoorn aan het juiste adres.

Expertises Thoma Post bedrijfsmakelaar Apeldoorn

Vanuit ons strategisch gelegen kantoor in Apeldoorn kunnen wij de regio uitstekend bedienen en weten we altijd wat er speelt op de zakelijke markt. Bovendien is ons team gespecialiseerd in diverse disciplines. Zo bieden wij u de volgende bedrijfsmatige expertises:

  • bedrijfspand aankopen,
  • bedrijfspand verkopen,
  • bedrijfspand huren,
  • bedrijfspand verhuren,
  • beleggen in bedrijfsmatig vastgoed
  • bedrijfspand taxeren

Naast deze bedrijf gerelateerde expertises kun je ook bij ons terecht voor advies over het kopen van een woning, verkopen van je woning, taxaties, nieuwbouwprojecten, verzekeringen, hypotheken, certificeren en woning taxaties.

Voordelen van een bedrijfsmakelaar in Apeldoorn

Met hoog gekwalificeerde bedrijfsmakelaars, noodzakelijke certificering en jarenlange werkervaring onderscheid Thoma Post bedrijfsmakelaar Apeldoorn zich. Met een team van meer dan 50 medewerkers hebben we veel specialisten in huis. Wij zeggen niet voor niets, makelaars met meer… Om jou zo optimaal mogelijk van dienst te kunnen zijn hebben wij ons werkgebied verdeeld onder de verschillende vestigingen van Thoma Post Bedrijfsmakelaars. Naast onze vestiging in Apeldoorn zijn wij gevestigd in Enschede, Hengelo, Deventer, Doetinchem, Lochem, Winterswijk en Zutphen.

Contact met de bedrijfsmakelaar Apeldoorn

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Neem dan direct via onderstaande gegevens contact met ons op. We helpen je natuurlijk graag en bespreken in een vrijblijvende adviesgesprek wat Thoma Post bedrijfsmakelaar Apeldoorn voor jou kan betekenen.

Contactgegevens

Koninginnelaan 69
7315 BN  Apeldoorn

055 5260860 apeldoornbog@thomapost.nl

Openingstijden

maandag t/m vrijdag 8.30 – 17.30 uur

’s Avonds en zaterdag alleen op afspraak