Adfise

Contactinformatie

Enschedesestraat 41
7551 EJ Hengelo
KvK-nummer: 83699147

+31 74 37 67 004
[email protected]


Adfise vindt het belangrijk dat klanten op een persoonlijke manier worden geholpen met hun financiële vraagstukken. Sinds 2001 is ons personeel al bezig met financiële dienstverlening. Wij hebben de kennis en kunde om jouw financiële vraagstukken succesvol in te vullen.


Hypotheken


In deze markt wordt het steeds lastiger om het meeste uit jouw budget te halen. Een veranderende markt vraagt een andere aanpak. De hypotheekadviseurs van Adfise helpen je om het meeste uit jouw budget te halen. Adfise geeft snel zekerheid door op basis van jouw gegevens een betrouwbare hypotheekberekening te maken.

Banken werken met een 24-uur service. Binnen 24 uur weten wij wat jij kan lenen. Daarmee heb je dus snel zekerheid over de haalbaarheid van de hypotheek.

Adfise werkt ook met een zogeheten “greencard”. Adfise haalt de meeste financiële gegevens uit brondata en brengt zo de hypotheekmogelijkheden in kaart. De greencard kan gebruikt worden om voorbereid de markt op te gaan en biedt mogelijkheden bij de onderhandelingen voor een nieuwe woning.

 


Locatie

  • Overijsel
  • Hengelo
  • Enschedesestraat 41
  • 7551 EJ

Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woonwensen

Thoma Post Woonwensen

Blijf op de hoogte van ons aanbod en nieuwbouwprojecten.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2022? Bekijk onze tips.

Lees meer.