Verkochte huizen Enschede

Ben je op zoek naar alle verkochte huizen in Enschede? Thoma Post Makelaars Enschede helpt je graag verder! Als je benieuwd bent wat jouw huis waard is, voeren we graag een gratis en vrijblijvende waardebepaling voor je uit. Lees verder om te zien wat wij voor je kunnen betekenen

Verkochte huizen in Enschede

Alle verkochte huizen in Enschede zijn te vinden via deze pagina op Funda.  Wil je weten welke huizen door Thoma Post Makelaars zijn verkocht? Dan kijk je voor de recente verkopen op onze eigen website. Hier vind je de verkochte huizen in Enschede  en hier vind je de woningen die onder voorbehoud verkocht zijn. Maar wist je ook dat Thoma Post Makelaars prachtige huizen in haar actuele aanbod heeft? Of je nu in Enschede, Glanerbrug, Haaksbergen of omgeving op zoek bent: in iedere plaats bieden wij diverse huizen aan. Neem eens een kijkje op onze aanbodpagina en filter op de woonplaats van jouw keuze! 

Gratis en vrijblijvende waardebepaling

Wil je weten wat jouw huis waard is? Eén van onze makelaars komt graag bij je langs voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling. Niet alleen de waarde van het huis zelf wordt hierin meegenomen, ook nemen we omgevingsfactoren mee, zoals de straat waarin het huis staat. De waarde die uit de waardebepaling volgt, vormt ook de basis voor de vraagprijs indien je je huis besluit te verkopen. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Thoma Post Makelaars Enschede

Thoma Post Makelaars Enschede is centraal gevestigd aan het Koningsplein 11 in Enschede. Onze makelaars Hugo, Marco, Martin en Wouter en het team van vastgoedspecialisten staan graag voor je klaar. Voor meer informatie bekijk onze pagina makelaars in Enschede.