Thoma Post Verhuiszorg

De Thoma Post Verhuiszorg is er voor iedereen die het prettig vindt om de juiste hulp te krijgen bij het (ver)koop- en verhuisproces. Onze makelaars en de verschillende deskundige specialisten beschikken allen over de benodigde kwaliteiten om uit te blinken met een verhuisservice. De unieke samenwerking van Thoma Post met notarissen, accountants en verhuisspecialisten zoals Isabel van Zuthem maakt het mogelijk dat u volledig ontzorgd wordt tijdens het kopen, verkopen en verhuizen van uw woning.

Verkopen

Als u toe bent aan een volgende stap beginnen we eerst met het inventariseren van uw situatie. Wat is uw huidige woning waard? Hoe kunnen we deze het beste verkopen? Tijdens een vrijblijvende waardebepaling geven we u graag een deskundig verkoopadvies. Met de juiste begeleiding zorgen we vervolgens voor een succesvolle verkoopstrategie. Onze lokale marktkennis en deskundigheid zorgt ervoor dat we de woning zo snel mogelijk en tegen de hoogste prijs zullen verkopen. Zo kunt u met een gerust hart een overwogen keuze maken voor de volgende stap: een nieuwe woning.

Regelen

Neem tijdig de regie in handen om alles volgens uw wensen en behoeften te laten verlopen. Dat kan met een volmacht, een levenstestament, een akte van schenking of een testament. Uw keuze is afhankelijk van wat u wilt regelen. Want het is een goede zaak dat uw belangen worden behartigd door iemand in wie u het volste vertrouwen hebt. Wie u benoemt als vertrouwenspersoon is uiteraard afhankelijk van uw persoonlijke situatie. De Thoma Post Verhuiszorg brengt u desgewenst in contact met deskundige notarissen.

­­­­

Kopen of huren

Op basis van uw wensen kunnen we een uitgebreid en gedetailleerd zoekprofiel opstellen.  Onze makelaars weten exact wat de markt te bieden heeft en zoeken graag met u mee naar de perfecte plek voor de volgende fase van uw leven. Wilt u bijvoorbeeld doorstromen van uw huidige woning naar een (huur)appartement of een bungalow? Onze makelaars weten wat er te koop staat en wat de ontwikkelingen zijn van huur- en zorgcomplexen in uw regio. We werken nauw samen met aanbieders van huurwoningen, lokale woonzorgcentra, notarissen en accountants, zodat we een volledige en deskundige begeleiding kunnen bieden. Als u eenmaal een nieuwe woning heeft gevonden houdt onze service nog niet op. Thoma Post Makelaars beschikt namelijk over een eigen verhuisspecialist. Zo kunt u volledig ontzorgd gaan genieten van uw nieuw droomhuis!

Verhuizen

Verhuisspecialist De Rode LoperIsabel van Zuthem, verhuisspecialist van Verhuiszorg De Rode Loper, weet precies waar je aan moet denken op de momenten voor, tijdens en na de verhuizing. Als voormalig (wijk)verpleegkundige houdt ze van helpen, herkent ze zorgen en is ze geduldig én daadkrachtig. Isabel: “Tijdens het eerste intakegesprek doorloop ik samen met u het hele verhuisproces, zodat het inzichtelijk wordt wat er allemaal moet gebeuren. Op basis van uw wensen voer ik vervolgens (een deel van) de volgende werkzaamheden uit, zodat u hier geen omkijken meer naar heeft:

Opzeggen & Aansluiten
Ongemerkt lopen er heel wat contracten en regelingen die gerelateerd zijn aan uw huidige adres. Bijvoorbeeld het gas, water & licht, internet, telefoon & tv. Maar ook de verzekeringen, de huisarts, de tandarts, tijdschriften en de krant. Ik zorg voor het informeren, opzeggen en opnieuw aansluiten.

Uitzoeken & Verhuizen – gratis verhuistrailer!
Hoeveel kan er mee? Wat moet bewaard blijven en wat mag naar de kringloop? Voordat de verhuizers kunnen gaan inpakken moet u heel wat keuzes maken. Ik help u graag bij het uitzoeken van uw spullen, en schakel indien nodig een geschikt verhuisbedrijf in. Thoma Post heeft een eigen verhuistrailer waar u gratis gebruik van kunt maken.

Klussen & Coördineren
De sfeer in uw nieuwe huis bepaalt hoe snel u zich thuis voelt. Heeft u tips nodig voor het stijlvol inrichten van uw nieuwe woning? Of moet er eerst nog geklust worden? Ik help u graag bij de coördinatie van de werkzaamheden en het maken van prijsafspraken.

Uitpakken & Inrichten
Eindelijk is het zover: uw spullen zijn overgebracht naar het nieuwe huis. Het uitpakken en inrichten kan beginnen. Ziet u daar tegenop? Ik regel graag dat uw meubels op de gewenste plek staan en uw kasten gevuld zijn met de vertrouwde inrichting, zodat u zich snel weer helemaal thuis voelt!”

Intakegesprek & offerte
Isabel: “Ik kom graag bij u langs voor een intakegesprek, waarbij we samen het volledige verhuisproces doorlopen om te bepalen wat er allemaal moet gebeuren en hoeveel hulp u daar bij nodig heeft. Vervolgens ontvangt u een offerte op maat, volledig afgestemd op uw situatie.”

Vraag nu een intakegesprek aan via onderstaand formulier!

Of neem contact met ons op voor meer informatie:
Isabel van Zuthem
E-mail: isabel@derodeloper-verhuiszorg.nl
Telefoon: 06-1449338

Verhuiszorg de Rode Loper