WIT Magazine

WIT Wonen is een magazine vol prachtige fotoreportages over bijzondere woonhuizen in Oost-Nederland, opmerkelijke hobby’s, interview met regionale architecten en informatieve verhalen. WIT business staat in het teken van bedrijfsmatig vastgoed in de regio Twente-Achterhoek-Stedendriehoek. Het is gericht op alle ondernemers die geïnteresseerd zijn in de relevante ontwikkelingen die zich afspelen op de vastgoedmarkt, in objectieve informatie en feiten over vastgoed in de regio en over het aanbod aan bedrijfsmatig vastgoed.

WIT Wonen 1-2018
Bekijk onze lente-zomer editie van WIT Wonen! De 1e WIT Wonen van het jaar staat weer vol met interessante artikelen over wonen en vastgoed. Ga ‘binnenkijken bij’ het prachtige monumentale pand ‘De Biervoeder’ in Zutphen, lees over het dubbele jubileum van Thoma Post én ontdek de culinaire favoriet van onze collega en makelaar John van Dijk… Veel leesplezier!

Klik op de cover om de WIT Wonen 1-2018 door te bladeren!

 

 

 

 

 

WIT Business 1-2018
In ons zakelijk magazine van de lente-zomer editie besteden we aandacht aan de duurzame trend Xyhlo Biofinish: ene coating voor de bescherming van buitenhout. In de rubriek ‘Blik op de Werkvloer’ laten we het bijzondere ‘kantoor’ van Dealerdirect zien. Uiteraard vindt u ook een selectie van ons actuele aanbod Bedrijfs Onroerend Goed in deze uitgave. Veel leesplezier!

Klik op de cover om de WIT Business 1-2018 door te bladeren.

 

 

 

 

 

WIT Nieuwbouw 2-2017
De WIT Nieuwbouw is nieuw! Deze extra bijlage bij de WIT Wonen en WIT Business staat boordevol nieuwbouwnieuws en leuke verhalen over mooie projecten. Er is steeds meer vraag naar Nieuwbouw en daarom verdient het een eigen magazine. Lees alles over het kopen van een nieuwbouwwoning vanuit de ogen van kopers én experts in dit vakgebied. Ook vindt je de 11 voordelen van nieuwbouw en alle actuele projecten van Thoma Post in deze uitgave. We zijn niet voor niets de Nr. 1 Nieuwbouwmakelaar van Overijssel! Veel leesplezier!

Klik op de cover om de WIT Nieuwbouw door te bladeren!