WIT Magazine

WIT Wonen is een magazine vol prachtige fotoreportages over bijzondere woonhuizen in Oost-Nederland, opmerkelijke hobby’s, interview met regionale architecten en informatieve verhalen. WIT business staat in het teken van bedrijfsmatig vastgoed in de regio Twente-Achterhoek-Stedendriehoek. Het is gericht op alle ondernemers die geinteresseerd zijn in de relevante ontwikkelingen die zich afspelen op de vastgoedmarkt, in objectieve informatie en feiten over vastgoed in de regio en over het aanbod aan bedrijfsmatig vastgoed.

 

WIT Wonen 1-2017
Deze voorjaars- en zomereditie van de WIT Wonen staat weer vol met interessante artikelen over wonen en vastgoed. Ga ‘binnenkijken bij’ een prachtig verbouwd schoolgebouw in Lonneker, kom alles te weten over de ‘hobby van’ een oud-vliegvelddirecteur én lees in ‘abroad’ hoe het is om te wonen in Oostenrijk op ruim 1000 meter hoogte…

Klik hier om het artikel: ‘De boekenkast van: Jeffrey Spalburg’ te lezen.

Klik hier om het artikel: ‘Binnenkijken bij…’ te lezen.

Klik op de cover om de WIT Wonen 1-2017 door te bladeren.

 

 

 

 

WIT Business 1-2017
In ons zakelijk magazine besteden we aandacht aan het duurzaam bouwen en ontwikkelen van commercieel vastgoed. Dat doen we middels een interview met de heer Gerard Schröder van Schröder Vastgoed, een gesprek met de heer Freerk Faber, directeur van het prachtige, volop in ontwikkeling zijnde, WTC Twente. Daarnaast gaat Steven Elst een gesprek aan met wethouder Marcel Elferink en Roland Schwind van Stichting Centrummanagement Hengelo over alle ontwikkelingen in het centrum van Hengelo.

Klik hier om het artikel: ‘Hengelo pakt binnenstad aan’ te lezen.

Klik hier om het artikel: ‘Duurzaam ondernemen met Gerard Schröder’ te lezen.

Klik op de cover om de WIT Business 1-2017 door te bladeren.