Samenwerkingspartners

Waar voel jij je het meest thuis?

  • Thoma Post – Lokaal & regionaal, midden segment (Gelderland, Twente, Stedendriehoek)
  • Thoma & Bennink – Landelijk & bijzonder wonen, hoger segment (Landelijk)
  • Christie’s – Internationaal & exclusief, hoogste segment (Wereldwijd)

Gebundelde krachten
Thoma Post werkt nauw samen met Thoma & Bennink Landerijenbureau en Christie’s International Real Estate. Zo kunnen we je we naast regionaal, ook landelijk en internationaal van dienst zijn. Door op deze manier de krachten te bundelen, kunnen we nog meer uiteenlopende en uitstekende diensten aanbieden.

logo_thoma_bennink

Thoma & Bennink Landerijenbureau
Thoma & Bennink Landerijenbureau bemiddelt al 85 jaar in landelijk wonen, actief op de landgoederen en buitenplaatsen. Ook villa’s, landhuizen en woonboerderijen in en buiten de steden en dorpen behoren tot het portfolio. Mooi en bijzonder zijn de selectiecriteria voor het grote netwerk van kopers en verkopers. Bijzondere huizen verdienen speciale aandacht.

Neem contact op met het team van kantoor Gorssel, zij adviseren je graag welke marketingtool bij uitstek past bij jouw bijzondere bezit. Direct naar Thoma & Bennink Landerijenbureau

 


Christie’s International Real Estate | R365.nl
Voor nationale en internationale marketing heeft Thoma & Bennink Landerijenbureau de krachten gebundeld met Christie’s International Real Estate. Een wereldwijde organisatie met een uniek netwerk van vermogende cliënten met kennis en ervaring in de kunstwereld.

Nationale en internationale verkooppromotie samen met een absolute marktleider op het gebied van effectieve marketing in exclusief onroerend kunnen we je nu aanbieden. Om exclusieve objecten specifiek op deze markt te promoten heeft R365.nl als exclusieve affiliate van het gerenommeerde Christie’s International Real Estate vestigingen geopend in Amsterdam, Rotterdam, Gorssel, Aerdenhout en Zeist.

Meer informatie op de websites www.R365.nl en www.christiesrealestate.com