Nu is het moment om een huis te kopen!

Wij sommen vier redenen voor je op waarom dit hét moment is om een huis te kopen. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder!

1-icoonLagere maandlasten

De hypotheekrentes zijn momenteel erg laag. Deze rente is vast te zetten voor een langere periode. Als je nu een hypotheek afsluit, profiteer je dus nog jaren van de gunstige rente van nu. Voor mensen die nu huren, is een hypotheek ook interessant. Waar de lasten van een huis huren steeds hoger worden, dalen de hypotheeklasten nog steeds.

 

2-icoonDe huizenprijzen stijgen

De huizenprijs stijgt al sinds 2014 en de verwachting is dat deze de komende tijd blijft stijgen. Door nu een huis te kopen, ben je de verdere prijsstijging voor. 

 

Je droomhuis gevonden

Je hebt je droomhuis gevonden! Laat deze kans niet aan je voorbij gaan en zorg dat je alvast weet wat je wil en kan lenen. Door je financiële situatie duidelijk in kaart te brengen, kan je makkelijker anticiperen op het moment dat je je droomhuis gevonden hebt.

 

Persoonlijke redenen

 

1-icoonGroter of kleiner wonen

Je verwacht een gezinsuitbreiding, je kinderen zijn het huis uit of je krijgt een scheiding te verwerken. Of je wil, met het oog op de toekomst, liever gelijkvloers wonen. Wat je reden ook is, door nu een huis te kopen ben je goed voorbereid op de toekomst.