Veste Blok 3, Zutphen, type C, vanaf € 620.000,-

Laatste APPARTEMENT en PENTHOUSE beschikbaar!

De bouw van Veste 1, het eerste woongebouw in het project Veste Zutphen, nadert zijn voltooiing. De oplevering is in zicht. In Veste 1 is nog maar één bouwnummer beschikbaar: het schitterende PENTHOUSE op de vijfde woonlaag, met een oppervlakte van 246 m2, een riante bouwhoogte en een weergaloos uitzicht vanaf twee grote overkapte balkons op het westen en zuiden.

Van Veste 3 is de ruwbouw in volle gang. Hier is ook nog één APPARTEMENT beschikbaar! Dit is bouwnummer 29, een comfortabel en licht appartement op de eerste etage aan de noordwestkant. Hoge plafonds en hoge gevelramen zorgen hier voor een schitterende lichtval. Vanuit dit appartement hebt u direct zicht op de tuin, de woningen in de buurt en het parkje aan de fraaie Coehoornsingel. Hier kunt u vanaf zomer 2021 al wonen!

U heeft in deze fase nog steeds alle vrijheid om uw appartement naar eigen wens in te delen, af te werken en in te richten. U bepaalt dus een groot deel zelf hoe u wilt wonen.

Wilt u de ruimte van Veste Zutphen zelf ervaren? Plan een 1:1 bezichtiging op de bouwlocatie. Neem vrijblijvend contact op met één van de makelaars of met wooncoach Suzanne van Harten.

Meer informatie over dit object

Veste Blok 3, Zutphen, type C,

  • Hidden

Kenmerken

Algemeen

Koop aanneemsom van
€ 620.000,-
Aantal vrije eenheden
1
Inhoud van
486 m3
Inhoud tot en met
486 m3
Woonoppervlakte van
147 m2
Woonoppervlakte tot en met
147 m2
Woonkameroppervlakte tot en met
0 m2