Blok 7: rijwoningen type tussenwoning, vanaf € 292.500,-

Vanaf
€ 292.500,-
Meer kenmerken >

8 STOERE RIJWONINGEN IN JOHANNES AUPINGKWARTIER DEVENTER
Stoer en industrieel van buiten, comfortabel van binnen. In de 8 rijwoningen van blok 7 gaat een karakteristieke architectuur hand in hand met een aangename, duurzame woonbeleving. Dubbel genieten dus!

STOER EN INDUSTRIEEL
Passend bij het industriële karakter van het Johannes Aupingkwartier hebben de rijwoningen van blok 7 een stoer uiterlijk. Wat direct opvalt aan de gevel zijn de verschillende kleuren metselwerk en de variatie in metselverbanden. Ook de grote raampartijen, de terugliggende goot en de donkergekleurde kozijnen met roedeverdeling dragen aan het stoere, industriële gevelbeeld bij.

EEN FIJNE PLEK VOOR JOUW GEZIN
Wonen in blok 7 is genieten van een eigentijdse, betaalbare en praktische rijwoning die aan alle moderne eisen voldoet. Je beschikt over ruim ca. 111 vierkante meter aan gebruiksoppervlakte, verdeeld over twee woonlagen en een zolderverdieping. Kortom: een fijne plek voor het hele gezin, met een keuken en woonkamer, een comfortabele badkamer, drie slaapkamers en een vrij indeelbare zolderruimte. Bovendien kun je kiezen uit diverse extra opties, waaronder een uitbouw en een dakkapel. En de tuin met houten berging? Die ligt – hoe heerlijk! – op het zuiden en is tevens bereikbaar via een achterom. De hoekwoningen van dit blok hebben een toegewezen parkeerplaats aan de achterkant.

ENERGIENEUTRAAL
Comfortabel en duurzaam. Ook dat zijn de rijwoningen van blok 7. Zo zijn de begane grond en eerste verdieping volledig voorzien van vloerverwarming. En met een EPC-waarde van 0 zijn ze energieneutraal. Met zonnepanelen worden ze voorzien in hun eigen energiebehoefte. Met andere woorden: de woningen wekken net zo veel energie op als ze verbruiken. Klaar voor de toekomst dus!

KENMERKEN BLOK 7
Inclusief een complete badkamer met hoogwaardig sanitair en tegelwerk
Tuin op het zuiden met houten berging en achterom
Parkeren voor en achter de woning
Vloerverwarming op de woonlagen
Duurzame en energiezuinige woning (EPC 0)
Door o.a.: warmtepomp en zonnepanelen

Meer informatie over dit object

Blok 7: rijwoningen type tussenwoning,

  • Hidden

Kenmerken

Algemeen

Koop aanneemsom van
€ 292.500,-
Aantal vrije eenheden
0
Inhoud van
420 m3
Inhoud tot en met
420 m3
Woonoppervlakte van
111 m2
Woonoppervlakte tot en met
111 m2
Perceeloppervlakte van
108 m2
Perceeloppervlakte tot en met
108 m2
Woonkameroppervlakte tot en met
0 m2