Blok 2 tussen- en hoekwoningen, vanaf € 367.500,-

Vanaf
€ 367.500,-
Meer kenmerken >

Blok 2 | 5 ruime stadswoningen in Johannes Aupingkwartier Deventer

Woon je in één van deze 5 ruime stadswoningen, dan maak je onderdeel uit van de stoere en stevige buitenrand van Johannes Aupingkwartier. Tegelijkertijd geniet je van duurzaam wooncomfort én heb je alle ruimte om je woondroom waar te maken!

Herinnering aan het industriële verleden?
Om met het stoere karakter te beginnen: blok 2 herinnert aan het industriële verleden van het gebied. Bij blok 2 bepalen de voorgevels het industriële karakter. Hun zadeldaken zijn geïnspireerd op de daken van de voormalige fabriekshallen.

5 ruime stadswoningen

Bijzonderheden:
*gebruiksoppervlakte van ca. 135 m² tot maximaal 153 m² in de uitgebouwde variant
*kaveloppervlakte van ca. 119 tot ca. 139 m²
*bijzonder ruime woningen met drie volledige woonlagen
*verschillende indelingsmogelijkheden, waaronder een indeling met 6 slaapkamers óf een leefkeuken op de gehele begane grond met wonen op de eerste verdieping
*de begane grond is uit te bouwen met 1,20 of 2,40 meter óf kies voor een uitbouw van 1,20 meter over de drie woonlagen
*inclusief complete badkamer en toilet met hoogwaardig sanitair en tegelwerk
*energieneutrale woning (EPC 0) door onder andere een warmtepomp, zonnepanelen en de gehele woning is voorzien van vloerverwarming

Zelf je indeling kiezen
Ruimte heb je in deze stadswoningen volop. Niet zo vreemd, als je bedenkt dat je maar liefst drie volledige woonlagen tot je beschikking hebt! Hierbij heb je de keuze uit diverse indelings- en uitbouwmogelijkheden. En wat ook heel fijn is: alle woningen hebben een diepe achtertuin met een houten berging en een achterom. Heb je een auto? Bewoners van Blok 2 kunnen parkeren voor de deur. ?

Familie of koken?
Hoe deel jij je woning het liefst?in? Heb je bijvoorbeeld een groot gezin of extra ruimte nodig voor een werk-, studeer- of hobbykamer? Droom je al langer van een grote leefkeuken en woon je graag ‘anders dan anders’ met een woonkamer op de eerste verdieping??Onze keuzepakketten helpen je daarbij!?

Pakket Familie
Kies je voor Pakket Familie? Dan krijg je enorm veel extra ruimte door een uitbouw over drie woonlagen. Ook krijg je een tweede badkamer én wel zes slaapkamers! Waarvan je makkelijk een werk-, studeer-, of hobbykamer kan maken.?

Pakket Koken
Kies je voor Pakket Koken? Dan wordt de hele begane grond ingedeeld als leefkeuken en op de eerste verdieping komt een royale woonkamer. Hoe uniek is dat!

De pakketten zijn een bundeling van verschillende opties die we als pakket extra voordelig kunnen aanbieden. De opties zijn ook los te kiezen. Kijk voor alle mogelijke opties op de website of vraag de makelaar naar meer informatie.

Meer informatie over dit object

Blok 2 tussen- en hoekwoningen,

  • Hidden

Kenmerken

Algemeen

Koop aanneemsom van
€ 367.500,-
Aantal vrije eenheden
5
Inhoud van
477 m3
Inhoud tot en met
501 m3
Woonoppervlakte van
135 m2
Woonoppervlakte tot en met
135 m2
Perceeloppervlakte van
119 m2
Perceeloppervlakte tot en met
139 m2
Woonkameroppervlakte tot en met
0 m2