Blok 13 tussen-, hoek- en knikwoningen, vanaf € 322.500,-

Vanaf
€ 322.500,-
Meer kenmerken >

Blok 13: 14 verandawoningen in Johannes Aupingkwartier Deventer

Genieten van een comfortabele, duurzame woning met één of twee eigen parkeerplaatsen. Fijn buiten zitten met schitterend uitzicht op de gezamenlijke binnentuin. En op elk moment van de dag een heerlijk zonnetje. Dat is wonen in Blok 13, in één van de 14 buitengewone verandawoningen.

Bijzonderheden:
*onderhoudsarme veranda aan de voorzijde van de woning met uitzicht op het groene autovrije binnengebied
*gebruiksoppervlakte van ca. 111 m² tot ca. 128 m²
*kaveloppervlakte van ca. 105 m² tot ca. 173 m²
*riante tuinen op het zuiden met een houten berging en achterom
*inclusief complete badkamer en toilet met hoogwaardig sanitair en tegelwerk
*energieneutrale woning (EPC 0) door onder andere een warmtepomp, zonnepanelen en de woning is voorzien van vloerverwarming

Aangename veranda en diepe achtertuin
Bijzonder aan deze woningen zijn natuurlijk de veranda’s aan de voorzijde, die binnen en buiten dichter bij elkaar brengen. De veranda’s zijn bereikbaar via de voordeur en de openslaande keukendeuren. Doordat de veranda’s in staal zijn uitgevoerd, zijn ze onderhoudsarm. Voor nog meer buitengewoon woongenot hebben deze woningen een diepe achtertuin op het zuiden. De hele dag zon dus! Alle tuinen zijn voorzien van een houten berging. Ook zijn ze, heel handig, bereikbaar via een achterom.

Grenzend aan fraaie binnentuin
Aan de voorzijde grenzen de woningen aan het sfeervolle binnengebied. Vanaf je veranda kijk je dus fraai uit op deze groene oase, waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen op de natuurlijke speeltoestellen. De binnentuin leent zich eveneens bij uitstek voor een lekker stukje wandelen of een gezellig praatje met buurtgenoten.

Duurzaam genieten
De Verandawoningen van Blok 13 zijn comfortabel en duurzaam. Zo zijn de begane grond en de eerste verdieping voorzien van vloerverwarming en met een EPC-waarde van 0 zijn ze energieneutraal. Met onder meer zonnepanelen voorzien ze in hun eigen energiebehoefte. Met andere woorden: de woningen wekken net zo veel energie op als ze in basis verbruiken. Klaar voor de toekomst dus!

Meer informatie over dit object

Blok 13 tussen-, hoek- en knikwoningen,

  • Hidden

Kenmerken

Algemeen

Koop aanneemsom van
€ 322.500,-
Aantal vrije eenheden
14
Inhoud van
416 m3
Inhoud tot en met
480 m3
Woonoppervlakte van
111 m2
Woonoppervlakte tot en met
128 m2
Perceeloppervlakte van
105 m2
Perceeloppervlakte tot en met
173 m2
Woonkameroppervlakte tot en met
0 m2