Appartement, vanaf € 300.000,-

Kasteel De Cloese, Lochem

Wonen in een kasteel een onbereikbare droom? Niet in Kasteel De Cloese! Het kasteel beschikt in totaal over 6 appartementen waarvan nu de laatste 4 luxe duurzame appartementen met een oppervlakte tussen de 125 en 250 m² worden ontwikkeld. De prijzen van de appartementen variëren van € 300.000,- k.k tot € 875.000,- k.k.

Het oorspronkelijk in 1520 gebouwde Kasteel De Cloese ligt ten zuiden van Lochem. Gelegen midden in de natuur op loopafstand van de Lochemse Berg en het historisch centrum van Lochem. Bij aankomst over de lange oprijlaan wordt u omringd door een prachtig, met vijverpartijen aangelegde parktuin, gelegen aan de oever van de rivier de Berkel. Het kasteel in Neorenaissancestijl kenmerkt zich door een spel van torentjes, trapgevels en een klassieke gevelindeling. De karakteristieke elementen zoals hoge plafonds, marmeren vloeren, paneeldeuren, schouwen en lambrisering geven een sfeer en uitstraling van weleer.

Het gevoel van luxe, comfort en middeleeuws wonen wordt hier gecombineerd met hedendaagse eisen. De grote lichte appartementen zijn allemaal verschillend en worden hoogwaardig afgewerkt met een isolatieniveau van deze tijd. U kunt zelf bepalen hoe luxe u gaat wonen, u krijgt de vrije hand in de keuze van afwerking. Aan duurzaamheid en gemak is ook gedacht, ieder appartement wordt voorzien van zonne-energie en balansventilatie met warmteterugwinning. Daarbij beschikt het kasteel over een glazen liftinstallatie. De eigenaren delen de VVE ruimte in het souterrain waar een pooltafel en grote vergadertafel aanwezig is. Voor elk appartement is er privé parkeergelegenheid en bergruimte beschikbaar in de half verdiepte parkeergarage.

De appartementen komen de komende maanden in een bouwstroom beschikbaar, te starten met appartement 1b op de begane grond. Dit appartement heeft een oppervlakte van 245 m² en beschikt over een riante woonkamer met een visgraat parketvloer en een prachtige oorspronkelijke schouw. Via de omlijste hoge paneeldeuren heeft u toegang tot de lange gang waar u 3 slaapkamers, een badkamer, apart toilet en een terras aan de voorzijde aantreft. Via de openslaande deuren in de woonkamer komt u uit in de keuken en heeft u toegang tot een groot privé terras en de parktuin aan de achterzijde van het kasteel.

Wilt u vorstelijk wonen, genieten van de verandering van de seizoenen en zelf bepalen hoe luxe u gaat wonen? Het kan in kasteel De Cloese!

Meer informatie over dit object

Appartement,

  • Hidden

Kenmerken

Algemeen

Koop aanneemsom van
€ 300.000,-
Aantal vrije eenheden
4
Datum start bouw
4 augustus 2021
Inhoud van
450 m3
Inhoud tot en met
1.067 m3
Woonoppervlakte van
125 m2
Woonoppervlakte tot en met
250 m2
Woonkameroppervlakte tot en met
0 m2