Appartement B07, vanaf € 480.000,-

In ‘Nieuwlarenstein’ wordt het gebouw De School het monumentale visitekaartje. Dit uit 1912 stammende Rijksmonument blijft met al zijn fraaie details aan de buiten- en binnenkant bewaard. Het behoud van deze details en de uitstraling die het gebouw al heeft vormen de basis voor de restauratie. Architectenlab uit Deventer heeft 23 appartementen ontworpen voor mensen met een voorliefde voor wonen in ‘iets bijzonders’.

De School biedt haar bewoners straks de beleving van een geweldig mooi oud gebouw, met het comfort en gemak van een nieuwbouwwoning. Oude details van het gebouw worden geïntegreerd in de woningen die daarmee een geweldige combinatie vormen met de nieuwbouw elementen. Originele boekenkasten, woningen op de bovenste etage waar de originele spanten zichtbaar blijven, origineel betegelde gangwanden welke onderdeel gaan vormen van een doorloop van keuken naar badkamer.

De appartementen variëren in woonoppervlak van zo’n 86m2 tot een 239m2 en krijgen allemaal een eigen terras, balkon of buitenruimte. Geen enkel appartement is straks gelijk van indeling, elke woning wordt uniek. Alle appartementen krijgen een eigen indeling en door de hoge plafonds van de oude klaslokalen met grote ramen een geweldige lichtinval.

De bewoners van De School genieten straks vanuit hun huis van de gezamenlijke binnentuin. De keuze voor hen straks is om of alleen maar te genieten van het zicht op de tuin of zelf actief deel te nemen aan bijhouden ervan. Het ontwerp van de binnentuin bestaat uit bloemperken, hagen, verschillende zitjes en gras. Wonen in Nieuwlarenstein wordt dus echt stads buiten wonen.

Meer informatie over dit object

Appartement B07,

  • Hidden

Kenmerken

Algemeen

Koop aanneemsom van
€ 480.000,-
Aantal vrije eenheden
23
Inhoud van
680 m3
Inhoud tot en met
680 m3
Woonoppervlakte van
121 m2
Woonoppervlakte tot en met
121 m2
Perceeloppervlakte van
0 m2
Perceeloppervlakte tot en met
0 m2
Woonkameroppervlakte tot en met
0 m2