556a0c2329cdbef6c8b7ad0953a760ad.jpeg

Thuis aan de Welle

Prijs: 440.000,- tot 975.000,-

Beschrijving

In het karakteristieke centrum van Deventer, worden enkele statige kantoorpanden getransformeerd tot 29 unieke appartementen in het project Thuis aan de Welle.

In dit project is nog 1 woning te koop! Dit betreft een stijlvolle en ruime bovenwoning op de eerste en tweede etage van een klassiek herenhuis aan de Noordenbergsingel, met parkachtig uitzicht op de de buitengracht. Het gebouw wordt gemoderniseerd met behoud van karakteristieke elementen en hoge plafonds. Koopsom € 845.000,– v.o.n.

Entree via de Noordenbergsingel op de begane grond; op de eerste etage een karakteristieke woonkamer-en-suite met grote open keuken. Daarnaast een werkkamer en een balkon op het zuidoosten. Separaat toilet. Op de tweede etage drie slaapkamers, twee badkamers en een ruime waskamer. Berging in het souterrain, bereikbaar via trap. Privéparkeerplaats op het buitenterrein.

De appartementen van Thuis aan de Welle worden stuk voor stuk hoogwaardig afgewerkt, helemaal volgens uw eigen smaak en voorkeuren. U kiest zelf welke sfeer bij u past en dus ook hoe uw keuken en sanitair worden uitgevoerd. In de koopsom zijn al bedragen begroot voor de keuken, de keukenapparatuur, het sanitair en tegelwerk. Hetzelfde geldt voor de vloerafwerking. De wanden en plafonds worden wit gestuct en ook diverse inbouwkasten op maat zijn inbegrepen in de koopsom.

LET OP
Alle maatvoering is indicatief waaraan geen rechten kunnen worden ontleend. Datzelfde voorbehoud geldt ook voor draairichtingen ramen, aanzicht suitedeuren, dakisolatie, een enkele vaste kast en de exacte positie van dakramen. Het is een complex transformatieproject. Diverse constructieve ingrepen zijn pas duidelijk na sloopwerkzaamheden. Overige zaken en maatvoering worden in het werk pas definitief. Integratie van de technische installaties wordt nader uitgewerkt door de installateur.


Eigenschappen

Algemene informatie

  • Type Koop
  • Status Lopend
  • Aantal objecten 29
  • Prijs 440.000,- tot 975.000,-
  • Website Bekijk website

Oppervlakte & inhoud

  • Oppervlakte 75 - 260 m2
  • Inhoud 320 - 1000 m3

Locatie

  • Provincie: Overijssel
  • Plaats: Deventer
  • Postcode: 7411 SC


Geïnteresseerd in dit nieuwbouw project?

Neem contact op

Welke documenten wil je ontvangen?*
Naam*

Jozephta De Wilde Geling

Jozephta de Wilde - Geling

0570 - 600207


Ons aanbod in de buurt

Koop

De Melkfabriek

7429 AE Colmschate

EIGENTIJDS WONEN MET EEN INDUSTRIEEL VERLEDEN Aan de Stationsweg in Colmschate, op de plek van de voormalige zuivelfabriek die in de volksmond bekend staat als ‘de oude melkfabriek’, wordt het nieuwste buurtje van Colmschate gebouwd. Dit wordt een superfijne plek […]

30 objecten

Meer informatie

Koop

In het hart van Gorssel

7213 CR Gorssel

In het hart van Gorssel… Levendig wonen op een voorname plek. Wonen op een plek waar iedereen wel zou willen wonen. Midden in het hart van het dorp. Waar de slager, de bakker en de groenteman – net als vroeger […]

4 objecten

Meer informatie


Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2024? Bekijk onze tips.

Lees meer.