556a0c2329cdbef6c8b7ad0953a760ad.jpeg

Thuis aan de Welle

Prijs: 440.000,- tot 975.000,-

Beschrijving

In het karakteristieke centrum van Deventer, worden enkele statige kantoorpanden getransformeerd tot 29 unieke appartementen in het project Thuis aan de Welle. De sloop is inmiddels in volle gang en begin 2023 wordt gestart met de opbouw.

In dit project is nog 1 woning te koop! Dit betreft een stijlvolle en ruime bovenwoning op de eerste en tweede etage van een klassiek herenhuis aan de Noordenbergsingel, met parkachtig uitzicht op de de buitengracht. Het gebouw wordt gemoderniseerd met behoud van karakteristieke elementen en hoge plafonds. Koopsom € 845.000,– v.o.n.

Entree via de Noordenbergsingel op de begane grond; op de eerste etage een karakteristieke woonkamer-en-suite met grote open keuken. Daarnaast een werkkamer en een balkon op het zuidoosten. Separaat toilet. Op de tweede etage drie slaapkamers, twee badkamers en een ruime waskamer. Berging in het souterrain, bereikbaar via trap. Privéparkeerplaats op het buitenterrein.

De appartementen van Thuis aan de Welle worden stuk voor stuk hoogwaardig afgewerkt, helemaal volgens uw eigen smaak en voorkeuren. U kiest zelf welke sfeer bij u past en dus ook hoe uw keuken en sanitair worden uitgevoerd. In de koopsom zijn al bedragen begroot voor de keuken, de keukenapparatuur, het sanitair en tegelwerk. Hetzelfde geldt voor de vloerafwerking. De wanden en plafonds worden wit gestuct en ook diverse inbouwkasten op maat zijn inbegrepen in de koopsom.

LET OP
Alle maatvoering is indicatief waaraan geen rechten kunnen worden ontleend. Datzelfde voorbehoud geldt ook voor draairichtingen ramen, aanzicht suitedeuren, dakisolatie, een enkele vaste kast en de exacte positie van dakramen. Het is een complex transformatieproject. Diverse constructieve ingrepen zijn pas duidelijk na sloopwerkzaamheden. Overige zaken en maatvoering worden in het werk pas definitief. Integratie van de technische installaties wordt nader uitgewerkt door de installateur.


Eigenschappen

Algemene informatie

  • Type Koop
  • Status Lopend
  • Aantal objecten 29
  • Prijs 440.000,- tot 975.000,-
  • Website Bekijk website

Oppervlakte & inhoud

  • Oppervlakte 75 - 260 m2
  • Inhoud 320 - 1000 m3

Locatie

  • Provincie: Overijssel
  • Plaats: Deventer
  • Postcode: 7411 SC


Geïnteresseerd in dit nieuwbouw project?

Neem contact op

Welke documenten wil je ontvangen?*
Naam*

Jozephta De Wilde Geling

Jozephta de Wilde - Geling

0570 - 600207


Ons aanbod in de buurt

69c15e0d2e684e7fee87d95629b6b361.jpeg

Koop

Steenbrugge- De Bosrand

7415 NA Deventer

25 WONINGEN AAN HET GROEN Wonen in De Bosrand betekent wonen aan de rand van buurtschap 1 in Steenbrugge, Deventer. Op deze unieke plek komen 25 rijwoningen te staan. De Bosrand heeft een moderne architectuur; ingetogen, fris en duurzaam met […]

25 objecten

Meer informatie

Foto Nbnl (7)

Huur

Hoog op Zuid – Enschede

Enschede

Op steenworp afstand van het stadscentrum en langs de belangrijkste uitvalswegen, verrijst aan de Zuiderval een in het oog springend appartementencomplex. Hoog op Zuid bestaat uit 64 vrije sector huurappartementen. 15 Maart 2023 om 9:00 uur start de verhuur! Van starters tot vitale senioren: iedereen kan hier heerlijk en duurzaam wonen. Je huurt al vanaf 995 euro op basis van een 3-kamer appartement, inclusief luxe keuken, badkamer, vloerverwarming en eigen parkeerplaats! Via hureninhoogopzuid.nl houden wij je op de hoogte van het nieuwbouwproject en hier kun jij je tevens inschrijven om in aanmerking te komen voor één van de appartementen.

56 objecten

Meer informatie


Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woonwensen

Thoma Post Woonwensen

Blijf op de hoogte van ons aanbod en nieuwbouwprojecten.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2022? Bekijk onze tips.

Lees meer.