593da6e25a771c39f8ed34615851a69d.jpeg

Steenbrugge- Wonen in het Hof

Prijs: 410.000,- tot 670.000,-

Beschrijving

Wonen in het hof – fase 2
Waar dromen thuiskomen

Wonen in het Hof maakt onderdeel uit van De Buurtschappen, om precies te zijn Buurtschap 2. Wonen in het hof bestaat in totaal uit 56 woningen, waarvan 30 koopwoningen die we in 2 fasen verkopen. Fase 1 is inmiddels verkocht.

De start verkoop voor fase 2 met 12 wadiwoningen en 2 ruime twee-onder-een-kapwoningen is gestart! De 12 wadiwoningen en 2 ruime twee-onder-een-kapwoningen in fase 2 liggen schitterend! De wadiwoningen komen met de achtertuin aan een autovrije groenzone die wordt ingericht als wadi. Een wadi is een natuurrijk gebied waarin regenwater wordt opgevangen. Soms staat een wadi droog, soms is het drassig. De perfecte plek voor kinderen om lekker ‘op avontuur’ te gaan.
De twee-onder-een-kapwoningen, type Hooimijt, staan heerlijk vrij op een ruim kavel. Samen ogen de woningen als een schuur en daarmee vormen ze een van de beelddragers die het verhaal van Steenbrugge vertellen. We vertellen je met plezier meer over de woningtypen.

Wadi – hoekwoning
Kenmerken:
Perceelsoppervlakte: 194 – 285 m2
Woningoppervlakte: 125 – 128 m2
Beukmaat: 6.30 meter
Slaapkamers: 3
Ligging tuin: zuid
Bouwnummers: 1, 4, 5, 8, 9 en 12

Woningomschrijving
De Wadi-hoekwoning is een schitterend, uniek huis. De architect heeft met details in het metselwerk en verschillende steenkleuren variatie gemaakt tussen de woningen. Opvallend zijn de ruime achtertuinen, op het zuiden, die slechts via een groene haag van de wadi worden gescheiden. Hier zit je heerlijk rustig en heb je veel privacy. In de diepe voortuin, ook met groene haag, is een oprit voor de auto én een berging voor je fiets. Parkeer je auto of zet je fiets in de berging en wandel gelijk naar binnen. Eenmaal binnen zie je gelijk terug dat dit huis 6 meter breed is. Wat een ruimte én wat een licht. Via de ramen van vloer tot plafond, en via de ramen in de zijgevel, schijnt de zon lekker binnen en kijk je vrij uit op je tuin én de wadi achter je tuin. De erker op de 1e verdieping aan de achterzijde heeft ook (bijna) verdiepingshoge ramen. Ontwaken met zicht op de natuur! Zowel de woonkamer als keuken en de 3 slaapkamers zijn door de breedte van het huis ruim. De zolder met dakraam is een vrij indeelbare ruimte die je via een vaste trap bereikt. Wil je buiten nog meer de ruimte hebben, kies dan voor 1 van de 6 hoekwoningen. Er zijn 3 hoekwoningen met een berging naast het huis. Hier heeft de berging een schuin dak, helemaal in de stijl van het huis. Deze woningen hebben als extra een inpandige berging op de begane grond.

Wadi – tussenwoning

Kenmerken:
Perceelsoppervlakte: 145 – 175 m2
Woningoppervlakte: 125 m2
Beukmaat: 6.30 meter Slaapkamers: 3
Ligging tuin: zuid Bouwnummers: 2, 3, 6, 7, 10 en 11

Woningomschrijving
De Wadi-tussenwoning is, net als de hoekwoning, lekker breed en daardoor erg ruim. De woonkamer heeft een breedte van 6 meter en bijna over de hele breedte zijn er ramen, waardoor je ook vanaf de bank beleeft hoe mooi en vrij je hier woont. Want de achtertuinen, op het zuiden, grenzen aan een autovrije groenzone die wordt ingericht als wadi met gras en bomen. Via de grote ramen op de 1e verdieping kijk je ook uit op dit groen. Aantrekkelijk? Kom straks thuis, rijd het rustige straatje in en parkeer je auto op de eigen oprit. Als je met de fiets bent, kun je die kwijt in de berging die aan de voorzijde van het huis zit. Voor bezoekers of een 2e auto’s is er volop parkeergelegenheid in de straat en naast de 3 woonblokjes. In het totaal zijn er 6 Wadi-tussenwoningen. Allemaal hebben ze mooie metselwerkdetails en een asymmetrische kap die aan de wadi-zijde al vanaf de 1e verdieping begint. De steenkleur verschilt per blokje van 4 woningen. Waar val jij voor?

Hooimijt – tweekapper

Kenmerken:
Perceelsoppervlakte: 387 – 400 m2
Woningoppervlakte: 156 – 157 m2
Beukmaat: 6.6 meter Slaapkamers: 3 Ligging tuin: zuid
Bouwnummers: 13 en 14

Woningomschrijving
In Steenbrugge komen een aantal beelddragers die bijzondere plekken markeren en symbolisch het verhaal van Steenbrugge vertellen. In Buurtschap 2 is de Hooimijt zo’n beelddrager. De Hooimijt is een hedendaags ontwerp van een hooischuur. De warme kleuren, natuurlijke materialen, grote ramen en strakke belijning combineren prachtig met elkaar. Achter de charmante gevels met raster van donkergrijze planken gaan 2 ruime twee-onder-een-kapwoningen schuil. Doordat de entree en oprit van de twee woningen niet aan elkaar grenzen, alsook door de riante kavel rondom, krijg je het gevoel vrijstaand te wonen. Opvallend is de vrijstaande garage (3×6 meter) die door het schuine dak oogt als een schuur. En heb je al gezien dat bouwnummer 14 een erker heeft ter plaatse van de woonkamer? Met 156 m2 woonoppervlakte, 4 ruime slaapkamers, een riante badkamer en een grote zolder leef je hier ruim. Mocht je nog meer ruimte willen, dan kan de tweekapper aan de tuinzijde met 2,40 meter worden uitgebouwd. Het resultaat is dat je een enorme leefkeuken krijgt die over de volle breedte aan de tuin grenst. Zet de deur lekker open en waan je op vakantie in eigen huis. Laat je fantasie de vrije loop. Hier maak je woondromen waar.


Eigenschappen

Algemene informatie

 • Type Koop
 • Status Lopend
 • Aantal objecten 14
 • Start verkoop 2023-10-17
 • Prijs 410.000,- tot 670.000,-
 • Website Bekijk website

Oppervlakte & inhoud

 • Oppervlakte 125 - 157 m2
 • Inhoud 466 - 605 m3
 • Perceeloppervlak 145 - 400 m2

Locatie

 • Provincie: Overijssel
 • Plaats: Deventer
 • Postcode: 7415 NA


Geïnteresseerd in dit nieuwbouw project?

Neem contact op

Welke documenten wil je ontvangen?*
Naam*

Jozephta De Wilde Geling

Jozephta de Wilde - Geling

0570 - 600207


Ons aanbod in de buurt

Koop

In het hart van Gorssel

7213 CR Gorssel

Interesse in een nieuw gelijkvloers appartement in het Hart van Gorssel? Kom op vrijdagmiddag 15 december tussen 14.00 en 17.30 uur naar de inloopmiddag op ons kantoor van Thoma Bennink in Gorssel om vrijblijvend kennis te maken met de locatie […]

4 objecten

Meer informatie

Koop

Steenbrugge – Wonen aan de Weide

7415 NH Deventer

Welkom in Wonen aan de Weide, een nieuw buurtje dat deel uitmaakt van het deelgebied ‘de Buurtschappen’. Deze buurt hoort bij Buurtschap 4 en valt op door de stoere architectuur en ruime, groene opzet. In totaal komen er 45 gezinswoningen. […]

16 objecten

Meer informatie


Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woonwensen

Thoma Post Woonwensen

Blijf op de hoogte van ons aanbod en nieuwbouwprojecten.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2023? Bekijk onze tips.

Lees meer.