8ebb6cd62e6bed782dee19979c4ccd14.jpeg

Steenbrugge – Wonen aan de Weide

Prijs: 389.500,- tot 449.000,-

Beschrijving

Welkom in Wonen aan de Weide, een nieuw buurtje dat deel uitmaakt van het deelgebied ‘de Buurtschappen’. Deze buurt hoort bij Buurtschap 4 en valt op door de stoere architectuur en ruime, groene opzet. In totaal komen er 45 gezinswoningen.

Maar laten we eerst meer vertellen over de 16 woningen én de buurt, want die wordt opnieuw heel leuk. In november beginnen we met de verkoop van de eerste 16 hoek- en tussenwoningen, variërend in grootte van 109 tot 123 m2.

Alles klopt aan Wonen aan de weide
Door de overgangen tussen privétuinen en openbaar gebied in stijl te ontwerpen straalt de buurt ook over lange tijd nog de kwaliteit uit. Wandel straks rond en ervaar dat elke voortuin een groene haag heeft en dat diverse zijtuinen ook voorzien zijn van groen begroeide hekwerken.
Auto’s staan voornamelijk geparkeerd in het hof achter de tuinen of achter groene hagen. Begin je al enthousiast te worden? Verken dan snel het woningaanbod op de projectwebsite.

De Buurtschappen verleiden je
De Buurtschappen zijn ontworpen als Sallandse Erven die één voor één uitgroeien tot gezellige buurtjes. Door wisselende steenkleuren en verschillende architectuurstijlen lijkt het straks alsof De Buurtschappen met het verstrijken van de jaren gegroeid zijn. Veel huizen hebben een privézone voor het huis, waar bankjes en planten kunnen staan. Het levert een heel vriendelijk beeld op en zorgt voor variatie. Iedereen richt zijn stoepje op een eigen manier in.

Architectuur en natuur
De woningen hebben een stoere, industriële uitstraling. Door de details, kleuren en materialen passen de woningen perfect in het dorpse karakter van De Buurtschappen. De combinatie van materialen en accenten geeft een vriendelijk en samenhangend gevelbeeld, dat ingetogen is en goed past bij de omliggende woningen.

Wat bijzonder is aan Wonen aan de Weide, is het natuurinclusieve karakter. Er is van alles aan gedaan om niet alleen mensen, maar ook dieren een fijn thuis te bieden. In de gevels zijn nestmogelijkheden gecreëerd voor de huismus, spreeuw en vleermuis. Ook komt er een insectenhotel en diverse egelpoortjes en vogelvides.

Fijn Wonen
De woningen worden gerealiseerd onder het merk Fijn Wonen, het innovatieve woonproduct van Van Wijnen. De onderdelen van deze woningen (vloeren, wanden en gevels) komen als kant-en-klare elementen uit onze gerobotiseerde woningfabriek in Heerenveen en worden op de bouwplaats in elkaar gezet. Op deze manier creëren we betaalbare woningen van bewezen kwaliteit waarbij veel variatie mogelijk is. De voordelen van een Fijn Wonen-woning? Ze zijn energiezuinig (volledig all- electric en goed geïsoleerd), gemaakt van onderhoudsvriendelijke materialen en bieden je overzichtelijke keuzes.


Eigenschappen

Algemene informatie

 • Type Koop
 • Status Lopend
 • Aantal objecten 16
 • Start verkoop 2023-11-07
 • Prijs 389.500,- tot 449.000,-
 • Website Bekijk website

Oppervlakte & inhoud

 • Oppervlakte 109 - 123 m2
 • Inhoud 373 - 430 m3
 • Perceeloppervlak 123 - 202 m2

Locatie

 • Provincie: Overijssel
 • Plaats: Deventer
 • Postcode: 7415 NH


Geïnteresseerd in dit nieuwbouw project?

Neem contact op

Welke documenten wil je ontvangen?*
Naam*

Jozephta De Wilde Geling

Jozephta de Wilde - Geling

0570 - 600207


Ons aanbod in de buurt

Koop

De Melkfabriek

7429 AE Colmschate

EIGENTIJDS WONEN MET EEN INDUSTRIEEL VERLEDEN Aan de Stationsweg in Colmschate, op de plek van de voormalige zuivelfabriek die in de volksmond bekend staat als ‘de oude melkfabriek’, wordt het nieuwste buurtje van Colmschate gebouwd. Dit wordt een superfijne plek […]

30 objecten

Meer informatie

Koop

In het hart van Gorssel

7213 CR Gorssel

In het hart van Gorssel… Levendig wonen op een voorname plek. Wonen op een plek waar iedereen wel zou willen wonen. Midden in het hart van het dorp. Waar de slager, de bakker en de groenteman – net als vroeger […]

4 objecten

Meer informatie


Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2024? Bekijk onze tips.

Lees meer.