329e31b9bf5d2049769efea48c71deb1.jpeg

Steenbrugge- Dorpshoeve

Beschrijving

MEDIO DECEMBER START PRESALE DORPSHOEVE – 31 GRONDGEBONDEN WONINGEN

Beleef Steenbrugge – Dorps en natuurrijk

Steenbrugge ligt tussen de Raalterweg, Boxbergerweg, Wezenland en Wechelerweg. Wie de locatie een beetje kent, weet dat dit een geweldige, natuurrijke plek is. Hier zijn de woningen nog te gast in het landschap en word je verleid om lekker naar buiten te gaan. Om te spelen, sporten, wandelen of fietsen.

Buurtjes met karakter
Met de sfeer van vroeger verrijzen er in Steenbrugge straks vier verschillende deelgebieden met unieke buurtjes. De natuurrijke omgeving wordt de nieuwe buurt in getrokken via zichtlijnen en groene lopers. Het is een feest om hier straks rond te wandelen en je te laten verrassen door de variatie in architectuur, het rijke groen en een aantal karakteristieke gebouwen. De gebogen straatjes, bomenrijke lanen en de groene brink doen dorps aan. Om de gemoedelijke sfeer optimaal voor altijd te borgen wordt zoveel mogelijk uit het zicht geparkeerd en staan de auto’s in groen aangeklede parkeerhoven.

Net als vroeger wordt Steenbrugge buurtje voor buurtje gebouwd rond de dorpskern. De deelgebieden Steenbrugge Dorp, De Buurtschappen, Zwermdorp en Zandweteringpark vormen samen het nieuwe dorp Steenbrugge.
Steenbrugge Dorp is het hart van het nieuwe dorp. Een groot deel van de woningen is al gerealiseerd. Een mooi begin dat een kwaliteitsbelofte uitspreekt voor de toekomst.
Van Wijnen gaat in Steenbrugge Dorp en De Buurtschappen 260 woningen realiseren. Dorpshoeve in Steenbrugge Dorp is de eerste buurt die Van Wijnen in verkoop brengt. Met de realisatie van Dorpshoeve is Steenbrugge Dorp voltooid.

Beleef wonen in Dorpshoeve
Dorpshoeve wordt fantastisch. De buurt wordt natuurlijk begrensd door het Sallands Bosje en de laan naar Diepenveen en je wandelt ook zo het Zandweteringpark in.
Op het meest westelijke punt van Dorpshoeve verrijst straks de Don Jon. Met deze beelddrager wordt gerefereerd aan een verleden waarin het gebouw betekenis had als fort en verdedigingswerk.
In de architectuur zie je historische elementen van een Sallands dorp terug. Ruime dakoverstekken, omlijste voordeuren, gulden snedes, kruisroedes, diepe neggen en rollagen geven de woningen een dorps karakter.

Medio december start presale Dorpshoeve

Medio december start de presale van de 31 grondgebonden woningen in Dorpshoeve. Het aanbod bestaat uit rijwoningen, 2/1 kap woningen en een vrijstaande woning.

De online informatie tijdens de pre-sale bestaat uit exterieur- en interieurimpressies, sfeerplattegronden en prijsranges per woningtype. Vooruitlopend op de verwachte officiële start verkoop, in de 2e helft van januari, kun je vanaf de presale jouw woningvoorkeuren al kenbaar maken op basis van de beschikbare online woninginformatie.
De presale geeft je de gelegenheid om je alvast voor te bereiden op de start verkoop door je te oriënteren op je woonwensen en de financieringsmogelijkheden.
In aansluiting op de presale staat de officiële start verkoop gepland voor de 2e helft van januari.

Interesse? Meld je aan!
Lijkt het je wat om in deze natuurlijke buurt te wonen met de stad zo dichtbij? Meld je snel aan op de projectwebsite dan houden we je op de hoogte.


Eigenschappen

Algemene informatie

  • Type Koop
  • Status Lopend
  • Aantal objecten 31
  • Start verkoop 2023-01-25
  • Website Bekijk website

Oppervlakte & inhoud

  • Oppervlakte 109 - 177 m2
  • Perceeloppervlak 128 - 389 m2

Locatie

  • Provincie: Overijssel
  • Plaats: Deventer
  • Postcode: 7415


Geïnteresseerd in dit nieuwbouw project?

Neem contact op

Naam*
Privacy statement*


Ons aanbod in de buurt

Havenmeeser

Koop

Beschikbaar

De Havenmeester – Doesburg

GOED NIEUWS UIT DOESBURG: DE BOUW GAAT BEGINNEN VAN DE HAVEMEESTER!
Alle patiowoningen zijn inmiddels verkocht!
Nog enkele eengezinswoningen beschikbaar! Nu tijdelijk bij aanschaf van een woning een waardecheque van €7.500 voor jouw nieuwe keuken of badkamer.

13 objecten

Meer informatie

Isadel

Koop

Beschikbaar

Iseldoks Schippersdok – Doetinchem

Nieuwbouwproject DOK 5: Schippersdok is onderdeel van de woonwijk Iseldoks en ligt vlakbij de historische binnenstad van Doetinchem. In dit plan worden 19 grachtenwoningen en 42 appartementen gebouwd, dichtbij allerlei dagelijkse voorzieningen, diverse uitvalswegen en tegelijkertijd vlakbij de prachtige Achterhoekse natuur.

61 objecten

Meer informatie


Meer over ons

Thumb Vacatures

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Geef jouw carrière een boost bij Thoma Post Makelaars.

Lees meer.

Thumb Woonwensen

Thoma Post Woonwensen

Blijf op de hoogte van ons aanbod en nieuwbouwprojecten.

Lees meer.

Thumb Woontrends

Woon- en werktrends

Nieuwsgierig naar de woon- en werktrends voor 2022? Bekijk onze tips.

Lees meer.