Zutphen – Veste, Zutphen

Stijlvol wonen in een riant en zeer compleet appartement? Bij de historische Coehoornsingel in Zutphen verrijst Veste. Top of the bill appartementen met moderne en lichte architectuur. Hier woont u heerlijk, met alle comfort die u wenst. Geniet van de hoogwaardige en luxe afwerking. Van de mooie ligging, vlakbij het historische centrum van Zutphen met zijn restaurants, terrasjes en winkels. Kortom, u heeft hier alles binnen handbereik.

Veste in Zutphen bestaat uit drie moderne en stijlvolle woongebouwen. In twee daarvan komen in totaal 28 luxe appartementen. Het gaat om appartementen en penthouses. U heeft veel vrijheid om uw woning naar eigen wens in te delen, af te werken en in te richten. Persoonlijk overleg met projectontwikkelaar, architect en/of interieurspecialisten is vanzelfsprekend.

Elk appartement heeft een duurzame klimaatinstallatie voor verwarming en koeling en is natuurlijk gasloos. De woningen hebben een hoogwaardige en luxe afwerking. Elke woning heeft een eigen parkeerplaats. Ook de omringende tuin is aangelegd onder architectuur.

Zorg op maat
Het derde gebouw biedt straks zorg op maat afgestemd op de persoonlijke wensen en situatie van cliënten. De persoonlijke zorgvraag kan variëren van thuiszorg in eigen woonomgeving en tijdelijk verblijf in een zorghotel tot wonen met zorg in een luxe woning in het gebouw. Professionele zorg en begeleiding dus in een luxe en comfortabele woonomgeving. Kopers van Veste zijn dus niet alleen met hun eigen appartement, maar ook in hun woonomgeving klaar voor de toekomst.

De locatie
Veste ontleent haar naam aan de oude vestinggracht van Zutphen, waarvan de restanten nog altijd zichtbaar zijn. De Coehoornsingel is een mooie woonomgeving. De klassieke panden, het historische water en het rijke groen geven uw nieuwe woonomgeving veel allure.

Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend en deze informatie kan niet als aanbieding of offerte worden beschouwd. Indien u een aanbieding wenst, kan de makelaar deze – na goedkeuring door de opdrachtgever – op basis van specifieke gegevens verzorgen.

De woningtypes

Veste Blok 3, Zutphen, type F
Vanaf
€ 805.000,-
Meer info >
Veste Blok 3, Zutphen, type E
Vanaf
€ 1.190.000,-
Meer info >
Veste Blok 3, Zutphen, type D
Vanaf
€ 720.000,-
Meer info >
Veste Blok 3, Zutphen, type C
Vanaf
€ 610.000,-
Meer info >
Veste Blok 3, Zutphen, type B
Vanaf
€ 625.000,-
Meer info >
Veste Blok 3, Zutphen, type A
Vanaf
€ 560.000,-
Meer info >
Veste Blok 1, Zutphen, type F
Vanaf
€ 815.000,-
Meer info >
Veste Blok 1, Zutphen, type E
Vanaf
€ 1.175.000,-
Meer info >
Veste Blok 1, Zutphen, type D
Vanaf
€ 670.000,-
Meer info >
Veste Blok 1, Zutphen, type C
Vanaf
€ 635.000,-
Meer info >
Veste Blok 1, Zutphen, type B
Vanaf
€ 605.000,-
Meer info >
Veste Blok 1, Zutphen, type A
Vanaf
€ 550.000,-
Meer info >

Meer informatie over dit object

Zutphen – Veste, Zutphen,

Kenmerken

Projectnaam
Veste, Zutphen
Postcode
7203 HW
Plaats
Zutphen
Datum start bouw
1 maart 2019
Inhoud van
426 m3
Woonoppervlakte van
129 m2
Woonoppervlakte tot en met
246 m2
Website
www.vestezutphen.nl
Koop aanneemsom van
€ 550.000,-
Koop aanneemsom tot en met
€ 1.190.000,-