Ugchelen – Wonen in Ugchelen – De Watermolen

IN HET CENTRUM VAN UGCHELEN VERRIJST IETS MOOIS

In het centrum van Ugchelen worden 2 unieke projecten ontwikkeld. Aan de Molecatenlaan op de voormalige CODA locatie verrijzen 20 appartementen. ‘De Watermolen’ biedt alles wat je nodig hebt: een parkeerplaats, een supermarkt voor de deur en de gezelligheid vlakbij.

Aan de Ugchelseweg worden op het terrein van het voormalige AVIA tankstation 9 patiowoningen ‘De Witte’ gebouwd. De beide projecten met hun moderne architectuur geven het dorpshart van Ugchelen een ware kwaliteitsimpuls. Wie wil er nou niet wonen in deze prachtige groene woonomgeving dichtbij alle voorzieningen!

Appartementen – De Watermolen

In Ugchelen ontwikkelen we De Watermolen, een gebouw met twintig duurzame appartementen. Het gebouw komt aan de Molecatenlaan te staan, op de locatie van een voormalige bibliotheek.

De Watermolen biedt alles wat je nodig hebt: een parkeerplaats, een supermarkt voor de deur en de gezelligheid vlakbij. Je kunt kiezen uit verschillende woningtypes, dus de kans is groot dat je hier jouw droomappartement vindt!

DE GENOEMDE KOOPSOMMEN ZIJN EXCLUSIEF DE VASTE PARKEERPLAATS. DEZE PARKEERPLAATS IS VAST ONDERDEEL VAN DE KOOP. DE KOOPSOM VAN DE PARKEERPLAATS IS € 15.000 V.O.N.

De woningtypes

Meer informatie over dit object

Ugchelen – Wonen in Ugchelen – De Watermolen,

Kenmerken

Projectnaam
Wonen in Ugchelen - De Watermolen
Postcode
7339
Plaats
Ugchelen
Inhoud van
215 m3
Woonoppervlakte van
65 m2
Woonoppervlakte tot en met
90 m2
Perceeloppervlakte van
0 m2
Perceeloppervlakte tot en met
0 m2
Website
woneninugchelen.nl/appartementen/
Koop aanneemsom van
€ 265.500,-
Koop aanneemsom tot en met
€ 379.500,-